jarekk Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jakoś oranie DRą poligonu nie kojarzy mi sie z sexem (Głodnemu chleb na myśli) :banghead: Głodny głodemu wypomni... :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a ja jeżdże czesto nawet dziś w lekki deszczyk, droga u mnie tak namokła że zaliczyłem małego paciaka z wyrzutem do rowu ;-) ale za 15 minut już jechałem dalej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wczoraj musiałem przejechać 120 km z Radomia do Podkowy Leśnej. Co prawda padało, było ciemno, jechałem bez przedniego błotnika a po drodze robią dwupasmówke z Jedlińska do Białobrzegów więc jechałem po mokrym błocie, a jak dojechałem to mój czarny kombinezon nabrał barwy ziemistej, ale i tak było zaaaaaaajjjjjjebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A ja dzisiaj znowu widziałem na warszawskim Bródnie kursanta na moto.Rany cóż za samozaparcie i wola śmigania.Pozdrawiam obecnych jeżdżących kursantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) ... mi wczoraj padła elektryka ... więc moto w warsztacie (na prądzie się nie znam ... jeśli nie jest dolewany do herbaty) ... przy okazji zrobią ustawienie zaworów ... i czyszczenie gaźnika ... ps. na pewno wiec bede jeździł w poniedziałek ... z warsztatu do domu :crossy: Edytowane 6 Stycznia 2007 przez kriss.g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wczoraj i dziś... poprostu jak zobaczyłem motocykliste to mnie zazdrość... zjadła i też musiałem. Na Szczecińskich ulicach widziałem ok 10 maszyn. :crossy:. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) noooo panowie łikendzik sie szukuje z niezła temperaturką. Według prognoz ma być 10 stopni lekko.Troszke ma kropic , ale moze wiatr przegna deszczyk znad Polszy i zostanie temperaturka.najlepiej tak w okolicy 12 C (wiecej mile widziane) to by był wypas. pzdr Edytowane 6 Stycznia 2007 przez MYCIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 w krk tez troche maszynek sie dzis pojawilo. Ja rowniez - malo bo malo ale sezon 2007 rozpoczety :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 dzisiaj trochę pojeździłem, pogoda fajna, ale akumulator był padnięty sporo stało moje moto nie odpalane, ledwie zapaliłem motocykl właśnie akumulator się ładuje jutro sobie pośmigam o ile nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wczoraj i dzisiaj na autostradzie 115km/h :] z tym że dzisiaj był mały wyścig z Skoda Favorit :buttrock: Ogólnie pogoda super jak na jeżdzenie, nie za zimno, nie za ciepło, gdyby jeszcze tylko nie padało :wink: PS: Pzdr dla człowieka na Africa Twin który jechał wczoraj autostradą, pozdrawia cała nasza paczka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja śmigalem w piatek. Byla to moja ostatnia jazda na XJcie juz stoi u nowego wlasciciela, teraz sie rozgladam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja śmigalem w piatek. Byla to moja ostatnia jazda na XJcie juz stoi u nowego wlasciciela, teraz sie rozgladam...Za Banditem? :icon_rolleyes: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witam :buttrock: dzis kolejny słoneczny dzien sezonu 2007 :buttrock: akumu. już sie ładuje.... popołudniu wyjazd :buttrock: pozdrawiam ) GO GO RIDERS !! :wink: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 a żeby was... ja od 16 grudnia nie wsiadłem na motocykl... ale jak tak was czytam, to coś czuję, że dzisiaj nie wytrzymam :buttrock: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja jeżdżę dopóki śniegu nie ma :) Grudzień okazał sie pod tym względem łaskawy ;) Mam nadzieję, że i styczeń będzie...i luty...i marzec... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi