aadamuss Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam. Dzisiaj małą rundkę zrobiłem. Widziałem jednego Ruska z zaprzęgiem, Bmw i chyba jakąś Japonię. Dobre i to. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Wiam!Wczoraj coś ok. stówki nawinąłem, takie było słoneczko że nie mogłem się powstrzymać :flesje: :P ...ręce "trochę" mi marzły ale było warto :wink: :lalag: ...dzisiaj pogoda też niezła tylko mam rodzinny wyjazd do dziadków i niestety "robię za kierowce" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Hola!!! Dolnośląskie nadal nie odpada, mała rundka po okolicach, spotkany ktoś na czerwonej VTR czy czymś takim na drodze pomiędzy Wrocławiem a Gniechowicami w kierunku Sobótki. Jak ktoś z forum to pozdro!!! Wyśmienicie się świętuje na pustych od puszkarzy (zamulających w domach) drogach. :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 U mnie czyste drogi :icon_evil: Dziś latałem z 40minut po mieście z kumplem i nawet jako tako ale już czułem po tych 40minutkach,że robi mi się zimno i śmig do domu w ciepłote :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 nom drogi u nas jeszcze całkiem dobre;] swiąteczny wypad na miasto i dotego ejszcze na moto to, to co misie lubią najbardziej :icon_evil: :bigrazz: powiem wam ze dobrze sie ubrac to jeszcze mozna polatać. co nie jonekbp;] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 hyhy a ja dzisiaj zaliczylem glebe przy 60km/h na zakręcie, chcialem bokiem wejsc i przegiolem z gazem :icon_mrgreen: kolano 2x wieksze : P, uwazajcie na slizgie drogi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja pośmigałem 26-go :) miodzio. Trochę zimno powyżej setki więc sie turlałem przez wioski 70 - 80 zatrzymując się w kilku mordowniach na coś ciepłego. Było fajnie. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dzis słoneczko ładnie świeci, +5*C na zewnątrz. Postanowiłem zrobić mały wypadzik. Trasa ok 30km pomiędzy ośnieżonymi szczytami Beskidu Sądeckego. Nawet nie było tak źle. Tylko ludzie się tak troszke dzimnie na mnie patrzyli :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak tylko wolny czas sie znajdzie to wskakuje na DRe i w poligon śmigam (sezon sie nie skończył :icon_twisted: ) W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) A ja od paru dni nie jeżdżę niczym: ani motocyklem, ani skuterem, ani samochodem, ani nawet metrem :D - za to chodzę na spacery. Dziś było Święto Lasu :) , bo Dziadu przewiózł mnie kawałek beęwu, a tak to zasuwam wszędzie per pedes (mam teraz labę i nie muszę jeździć do miasta, a trochę poruszać się nie zaszkodzi, zwłaszcza po świątecznym obżarstwie :) ). Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Olsen Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Pod krakowem ok 21.30 z lekka syapł dziś snieg :evil: :evil: Ale trzeba i tak dawać rade :D :) :) www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam Niestety, białe G się pojawiło w końcu.Pozdrawiam i byle do wiosny. SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A mi sie skończył dowód rejestracyjny mojej puszki więc dzisiaj do WAW przyjechałem motkiem. 50km nawinięte, wieczorem drugie 50 mnie czeka... pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A mi sie skończył dowód rejestracyjny mojej puszki więc dzisiaj do WAW przyjechałem motkiem. 50km nawinięte, wieczorem drugie 50 mnie czeka... pozdr :biggrin: to nie zazdroszcze powrotu jak Ci rypnie sniegiem jak w Krakowie. Ja w srode zrobilem 130 definitywnie ostatnich km'ow w tym roku :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 :icon_mrgreen: to nie zazdroszcze powrotu jak Ci rypnie sniegiem jak w Krakowie.Nie rypnie. Kupiłem sobie w zeszłym roku biegówki, bo uwielbiam narty biegowe, więc w tym roku w WAW i okolicach na pewnie nie spadnie ani jeden płatek. :icon_idea: Tak BTW jak rypnie, to będę musiał jednak jakoś wrócić. Może to być ciekawa lekcja. Ja w srode zrobilem 130 definitywnie ostatnich km'ow w tym roku :flesje: No, bo w styczniu ma być ok 10 stopni ciepła więc a to już przyszły rok :biggrin: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi