MłodyVFR Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 w 3City codziennię widuję kilku twardzieli ... a dziekuje, nadrabiam stracony sezon :cool: dzis wrocilem o 23:40, od znajomych. dodam, ze jechalem z malzonka. nawet mocno zimno nie bylo - powiedziala. pouczylem tez dresow w golfie gdzie ich miejsce :cool: no ale ogolnie to jazda bez trzymanki... vfr z 2 osobami na pokladzie, przy ostrych redukcjach zamiata tylem :O normalnie bylo to tylko solo. no i dzis jebnalem pieknego power slide'a przez cale przejscie dla pieszych po malym luku, i to mialem tak powyzej jednego zlotego.... wesolo jednym slowem :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Kurcze, nie wierzę jak niektórzy marudzą! ...że zimno, że łapy marzną... Wystarczy się odpowiednio ubrać i śmigać śmiało! Ja czasem ruszam do pracy o 5:15 rano, ale jest w porządku (mam komplet texów, więc zimno mi nie dokucza). Pogoda jest świetna - słońce i sucho.Przypomnijcie sobie jak było w lipcu... upały takie, że szok! W mieście człowiek pocił się nawet będąc nago w bezruchu (sama nie testowałam) :buttrock: . Niestety na motocyklu trudno jechać na golasa i chociażby ze względów bezpieczeństwa trzeba założyć kurtkę, spodnie i rękawice. A wtedy to już dopiero robi się gorąco jak w piecu. Teraz jednak wystarczy założyć parę warstw więcej i nie ma problemu. To tyle moich uwag. Ja jeżdżę do oporu, aż spadnie pierwszy śnieg. Pozdrawiam wszystkich odważnych i zmarzluchów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 kupiłem całe ubranko w Felixie w Łomiankach i jest naprawde ciepłe - nawet nie wpiąłem podpinki w kurtke i śmigam ostro. Zamówiłem sobie jeszcze podgrzewane manetki i chce folie grzewczą w siedzonko włożyć i bede dawać czadu aż jezdnia pozwoli ;-) Dzień w dzień 95 km ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam wszystkich motozmarzlaków. Ja również jeszcze dzielnie śmigam, codziennie ponad 60km, podstawa to ciepłe ubranko.Mam zamiar jeździć jak najdłużej się da.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja jak codzień zawsze mała rundka po mieście i do kobiety :D ale moja kurtka ze skóry z podpinką już nie wystarcza :/ za pierwsze pieniądze jakie bede mial kupuje jakieś kombi lub kurtke i spodnie osobno , no i kolana strasznie dostają a mam ocieplacze :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ostatnie dwa tygodnei jeżdze i bez problemów ...tylko rańcem opatulić się trzeba żeby sobie czegoś nie odmorzić :D ale tak to super się jeżdzi :D oby nam zima nie przychodziła :D Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja niestety musiałem zakończyć sezon z powodu podejrzanych stuków w silniku (przynajmniej na następny sezon go dobrze przygotuję). W innym przypadku dalej bym jeżdził. :D :D :D . Pozdrawiam wszystkich którym nie straszny jest chłód i zimno. :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja też nie jezdze ale jest tego inna przyczyna. Jestem na studiach we wrocku... ale idze jak jeszcze panowie smigaja i tylko pozazdroscić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja jeździłem ostatni raz w niedzielę. Wracałem w deszczu z Mazur i tydzień chory jestem. Dziś spotkanko na moto w 200 i jakieś krótkie śmiganie. Chyba moto pod pokrowiec czas wstawić. Nie ma frajdy z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A ja dziś nie śmigałem heh. Ale tylko dlatego ,że byłem po texy, kupilismy z moją po 2 kurtki i po spodniach, rękawice zimowe i lepszą kominiarkę. Teraz będziemy latać aż do wiosny :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 na mazurach piekna pogoda, dzis zrobilem sobie przejazdzke po okolicach. Zrobilem 70 km , pociskalem troche sprzeta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja mykam codziennie do szkoły około 7 km, zakupiłem ocieplacze na kolana któe zakładam pod jeansy i śmigam :D A, do tego jeszcze buty motocyklowe i oczywiscie skóra, kominiarka i czasem podwójne rękawice :D Pozdro Mariusz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no a zima na jeziorku po lodzie bedzie sie pryskac ech .... to dopiero bedzie jazda .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) ja jezdzę twardo codziennie. Jednak z tą temperatura trzeba uwazac... opony duzo wolniej sie rozgrzewają. Dzisiaj chcialem postawic moto na gume i w pewnym momencie kiedy przednie kolo bylo juz w powietrzu tył paskudnie sie uslizgnał... Rowny asfalt, zadnych pasów, po prostu za twarda guma, bardzo nieprzyjemna sytuacja. Uwazajcie na siebie... Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2006 przez Vassago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Tak w dzień jest całkiem znośnie :D (podpinka i jedziemy :D ) natomiast wieczorami, gdy robi się luźniej na drogach, panuje chłód i z szybkim śmigankiem nad zalew do szanty na kawę trzeba będzie poczekać do przyszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi