Skocz do zawartości

Jeździłaś(eś) Dziś??? Czyli kto jeszcze daje radę a kto już odpuszcza

maruha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak tylko jest powyżej 6C tuo hulaj dusza

No, a jak poniżej 6'C to jak sucho to też jest OK. Też jutro sobie śmignę.

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

slonce zapodaje, cieplo jak na wiosne a ja daleko od domu a co za tym idzie daleko od motocykla... trafia mnie bardzo, tak bardzo chcialbym wyprowadzic maszyne, posluchac brzmienia silnika i tego harczenia z wydechow... ehhh...

zazdroscze tym ktozy moto maja pod nosem,

lacze sie z tymi ktorzy do moto maja daleko jak ja...

pozdrawiam!!

Dzisiaj w 100licy mamy zaje**stą pogodę. Po prostu grzechem jest nie wsiąśc na maszynke :icon_biggrin: . Właśnie wróciłem z małej traski 80km, rewelacja. Po obiedzie też sobie polatam, takiej pogody w tym roku już może nie być :D .

Az zal dupe sciska, jak mysle o moim zzimowanym tydzien temu motocyklu... a dzis taaaaka pieeeekna pogoda w Warszawie...

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Dla mnie sezon sie konczy jak snieg spadnie

A gdyby nie spadł wcale to nawet w mróz byś jeździł?

Ja kończe sezon jak opony w moto przestają się kleic do asfaltu. Mimo że mam dość miękkie Dunlopy D207RR to niedawno tył mi zarzuciło przy hamowaniu na suchym i czystym asfalcie. Jeśli ktoś nie musi jeździć (np kurierzy czy dostawcy pizzy) a na siłe chce być "twardzielem" to może niechcący "kuku" sobie zrobić jak sie poslizgnie na liściach czy zesztywniałej oponie. Dla mnie widok zapier.... motocykla przy jesiennych warunkach pogodowy to dowód na głupote kierowcy i nic więcej.

Ani to przyjemne ani bezpieczne.....

Edytowane przez Avalon

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

A gdyby nie spadł wcale to nawet w mróz byś jeździł?

Ja kończe sezon jak opony w moto przestają się kleic do asfaltu. Mimo że mam dość miękkie Dunlopy D207RR to niedawno tył mi zarzuciło przy hamowaniu na suchym i czystym asfalcie. Jeśli ktoś nie musi jeździć (np kurierzy czy dostawcy pizzy) a na siłe chce być "twardzielem" to może niechcący "kuku" sobie zrobić jak sie poslizgnie na liściach czy zesztywniałej oponie. Dla mnie widok zapier.... motocykla przy jesiennych warunkach pogodowy to dowód na głupote kierowcy i nic więcej.

Ani to przyjemne ani bezpieczne.....

Sory za off , ale weź Avalon czepnij się czegoś innego i nie nazywaj mnie ani tych co śmigają teraz , głupcami. Dla mnie mozesz jeździć w niedziele i przy słoneczku. Będziesz bezpieczniejszy "Motocyklisto" co to innych masz za debili.

Pozdro

dzis trasa 50km do szkułki sie wybrałem. LINKA mi sie rozciagnela od sprzegła musze jutro podiechac do majstra co by ja troszki skrucił.Noj bespiecznik od świateł zaczoł sie przepalac no ale usterak jusz usunieta hehe tylko simigac.

pozdrawiam warjatów co nadal walczą z dystansem !!!!!!!!!!1 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...