jurjuszi Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 jak tylko jest powyżej 6C tuo hulaj dusza No, a jak poniżej 6'C to jak sucho to też jest OK. Też jutro sobie śmignę. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 We Wrocławiu pogoda piękna, już nawinięte 25 km... wciąż rośnie dzisiaj... Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 zezwalam!!!! * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja dzisiaj po pracy uderzam na moto :D Wreszcie ciepło i nie pada......... Mam nadzieję ,że weekend bedzie piękny. :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 slonce zapodaje, cieplo jak na wiosne a ja daleko od domu a co za tym idzie daleko od motocykla... trafia mnie bardzo, tak bardzo chcialbym wyprowadzic maszyne, posluchac brzmienia silnika i tego harczenia z wydechow... ehhh... zazdroscze tym ktozy moto maja pod nosem,lacze sie z tymi ktorzy do moto maja daleko jak ja... pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Dzisiaj w 100licy mamy zaje**stą pogodę. Po prostu grzechem jest nie wsiąśc na maszynke :icon_biggrin: . Właśnie wróciłem z małej traski 80km, rewelacja. Po obiedzie też sobie polatam, takiej pogody w tym roku już może nie być :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no my dzis wieczorem latamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No cóż, grzechem byłoby sobie odpuścić dzisiaj :) . Po miesięcznej przerwie nareszcie sobie pojeździłem. Mam nadzieje, że jeszcze w tym sezonie posmigam sobie.... :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 u mnie tez pogoda rewelacyjna, bylo okolo 14 stopni ( na plusie oczywiscie ).poczatkowo mialem problemy z odpaleniem sprzeta, ale skoczylem po nowy akumultator i juz po problemie.Wykrecilem jakies 120 km, jutro tez pewnie polatam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam, ja dzisiaj jezdzilem, a i nie bylem sam bo pogoda dzisiaj super slyszalem jak stalem na podworku jak po mojej okolicy scigami dzisiaj chodzili!!! POZDRO:Dla mnie sezon sie konczy jak snieg spadnie :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Az zal dupe sciska, jak mysle o moim zzimowanym tydzien temu motocyklu... a dzis taaaaka pieeeekna pogoda w Warszawie... Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Dla mnie sezon sie konczy jak snieg spadnie A gdyby nie spadł wcale to nawet w mróz byś jeździł? Ja kończe sezon jak opony w moto przestają się kleic do asfaltu. Mimo że mam dość miękkie Dunlopy D207RR to niedawno tył mi zarzuciło przy hamowaniu na suchym i czystym asfalcie. Jeśli ktoś nie musi jeździć (np kurierzy czy dostawcy pizzy) a na siłe chce być "twardzielem" to może niechcący "kuku" sobie zrobić jak sie poslizgnie na liściach czy zesztywniałej oponie. Dla mnie widok zapier.... motocykla przy jesiennych warunkach pogodowy to dowód na głupote kierowcy i nic więcej. Ani to przyjemne ani bezpieczne..... Edytowane 16 Listopada 2006 przez Avalon Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witka dziś kolejne 180 km - jeszcze tylko 380 do pierwszego przeglądu :icon_arrow: Pozdrowki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A gdyby nie spadł wcale to nawet w mróz byś jeździł? Ja kończe sezon jak opony w moto przestają się kleic do asfaltu. Mimo że mam dość miękkie Dunlopy D207RR to niedawno tył mi zarzuciło przy hamowaniu na suchym i czystym asfalcie. Jeśli ktoś nie musi jeździć (np kurierzy czy dostawcy pizzy) a na siłe chce być "twardzielem" to może niechcący "kuku" sobie zrobić jak sie poslizgnie na liściach czy zesztywniałej oponie. Dla mnie widok zapier.... motocykla przy jesiennych warunkach pogodowy to dowód na głupote kierowcy i nic więcej. Ani to przyjemne ani bezpieczne..... Sory za off , ale weź Avalon czepnij się czegoś innego i nie nazywaj mnie ani tych co śmigają teraz , głupcami. Dla mnie mozesz jeździć w niedziele i przy słoneczku. Będziesz bezpieczniejszy "Motocyklisto" co to innych masz za debili.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 dzis trasa 50km do szkułki sie wybrałem. LINKA mi sie rozciagnela od sprzegła musze jutro podiechac do majstra co by ja troszki skrucił.Noj bespiecznik od świateł zaczoł sie przepalac no ale usterak jusz usunieta hehe tylko simigac. pozdrawiam warjatów co nadal walczą z dystansem !!!!!!!!!!1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi