maruha Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja dziś do pracy tramwajem nr 9 :cool: . Ale to dlatego , że po robocie daję w gardło :clap: . Pogoda jak najbardziej do jazdy jak dla mnie. Ps. Troche spamu się widzę robi a miało być krotko i konkretnie. :biggrin: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a jeździjcie jeździjcie :banghead: a ja sobie skrzętnie notuje wasze nicki i daty kiedy latacie i przekazuje te informacje odpowiednim organom :) prawo jest po to żeby go przestrzegać :) zero toleranacji :) albo wszyscy latają albo nikt :D (państwo solidarne) i przypominam jeszcze raz od dnia 2.11.06 robicie to nielegalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a jeździjcie jeździjcie :banghead: a ja sobie skrzętnie notuje wasze nicki i daty kiedy latacie i przekazuje te informacje odpowiednim organom :) prawo jest po to żeby go przestrzegać :) zero toleranacji :) albo wszyscy latają albo nikt :D (państwo solidarne) i przypominam jeszcze raz od dnia 2.11.06 robicie to nielegalnie :P Turek, nie wiem co bierzesz ale ja też poprosze :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Łukasz, a czy opróżnienie baku nie jest po to żeby nic w środku nie parowało i nie dodawało wilgotności, dlatego też zalecają, że można wrzucić coś pochłaniającego wilgoć do tego pokrowca? Bo zimą to większy problem z wilgocią w powietrzu niż z samą niską temperaturą? Czytałem, że to jednorazowe jest, znaczy się tego nie da dwa razy zapiąć, czy co? _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Olsen, ty to jakiś zboczony jesteś na punkcie tej komunikacji miejskiej, to jakaś twoja miłość czy cuś :D Już którys Temat z kolei gdzie namawiasz do Metra, Tramwajów itd. hi hi hi hiNie jestem żadnym fanem komunikacji zbiorowej - autobusami nie jeżdżę w ogóle, a tramwajami bardzo sporadycznie. Za to bardzo chwalę sobie metro, IMHO najsprawniejszy środek komunikacji miejskiej. Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja wlasnie wrocilem ze smigania jakas godzine temu :bigrazz: Troche zimno ale piekne sloneczko, musialem zrobic stukilometrowa runde honorowa na zakonczenie sezonu. Jutro Japoneczka idzie na zimowanie do garazu znajomego :) Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 I kolejne kilka mil nawiniete na licznik ...... ;) :crossy: I tak caly rok, dzien po dniu ..... :) ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Też dziś pośmigałem troszkę. W sumie jakieś 35 km ale było fajnie po miesięcznej przerwie. Zimno w łapy ale cóż. Moto chodzi jak marzenie...Teraz Fazi pod pokrowiec i do wiosny. Pees. BTW dużo jeszcze motków widać na Warszawce i na trasie (np. Katowickiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 No ja wrocilem z trasy wlasnie - 170 km....jedny objaw zimna to przymarzniety banan na pol twarzy :biggrin:) Tak naprawde to calkiem niezle sie gonilo....zaraz tez jade pokruzowac po miescie lekko :] jutro to samo....no i w niedziele...kladziemy maxa spac ;) Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a ja dzis znowu latalem i teraz doceniam fakt posiadania listkow na kierownicy bo to + normalne rekawiczki enduro/cross i nic a nic ani nie wieje w rece ani nie zimo + kominiarka z polaru na glowe i letamy a jak spadnie snieg to kolce w opony i dalej ogien :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 A ja dziś uruchomiłem maszyne, i cieszylem sie jak male dziecko jak wyjechalem. Z początku odpalic nie moglem - kasia chyba sie wku**wila na mnie (stala ponad miesiąc). Jeździlo sie fajnie, troche zimno ale fajnie. Ale co to dla mnie - trzeba być twardym, niedlugo zima, i wtedy będzie frajda z jazdy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dzis jedzilem! drynda umyta i zatankowana pod korek. Z bolem dopuszczam fakt, że to moze już końcówka ;-( Jak mozna przetrwac zime bez jazdy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Polatałem wczoraj trochę :D Pogoda niezła... Mam nadzieję i jak sobie patrzę za okno to i dziś wygląda nieźle :) Tyle że jesteśmy z córką dziś sami i upiera się żeby pojechać ze mną do garażu ;) Więc pewnie tylko kilka powolnych kółek z małą blondyneczką :P Niestety po asfalciku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dzisiaj pogoda jest niezła, więc na motor i w drogę ! Już się nie mogę doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 witamja już po dzisiejszej przejażdzce,ok. 50km ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :biggrin: Pozdrawiam Leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi