Fr3di Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 niestety już nie zobaczycie na drogach mojej Vespinki w tym sezonie. wczoraj miałęm dzwona!! :D facet seicolem mi wyjechał. kolumna kierownicy skręcona... dolina, a jeszcze chciałem nakulać jakieś 100 kilosów, zeby do 14 tys. dojść. a tu dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 niestety już nie zobaczycie na drogach mojej Vespinki w tym sezonie. wczoraj miałęm dzwona!! :D facet seicolem mi wyjechał. kolumna kierownicy skręcona... dolina, a jeszcze chciałem nakulać jakieś 100 kilosów, zeby do 14 tys. dojść. a tu dupa[/quoteA Tobie nic się nie stało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 u mnie sezon caly czas:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 a ja mam do roboty kwadrans, więc jeżdżę po 7 rano katamaranem... i prawie zawsze w przeciwną stronę jedzie motonitka :D nie wiem na czym, bo zawsze staram się rozpoznać kobitkę (bezskutecznie), w każdym razie mijamy się często blisko przejazdu kolejowego w okolicach Dawidów (k. Warszawy); czy to ktoś z Was ???pozdrawiam,Olapsweekend znów będzie mój i mojego fazerka :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 <u mnie temp. jest calkiem znosna rano o 6.30 jak wyj. do pracy jest ok 9st. wiec luzik, a mam 115km do pracy i przes ostatnie 2 dni smigalem salonowka cbr 600rr ( juz wiem co bedzie next :D ) i nie odczulem jakos zimna ( moze to adrenalina, haha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Zastanawia mnie tylko dlaczego jak schodzi z wysokich obrotow (hamowanie silnikiem) potrafi sobie od czasu do czasu kichnac w wydech? Przeziebila sie Suzi czy co? :DZupełnie jak mój bandziorek. :D A co do jazdy, to owszem, jeżdżę cały czas, ale już znacznie mniej: dużo ostatnio pracuję, więc głównie jeżdżę do pracy i z powrotem - najczęściej skuterem i/lub metrem. Ale może w weekend trochę pośmigam bandziorem. Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Zupełnie jak mój bandziorek. :D A co do jazdy, to owszem, jeżdżę cały czas, ale już znacznie mniej: dużo ostatnio pracuję, więc głównie jeżdżę do pracy i z powrotem - najczęściej skuterem i/lub metrem. Ale może w weekend trochę pośmigam bandziorem. Może za mało rozgrzany albo świece do wymiany. Olsen dawaj znać, ja jutro bym polatal jakoś od 11:00 :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kupiłem ciuchy, wytłumaczyłem żonie... i nie odpuszczę :D Może dlatego że nie miałem kiedy się nacieszyć... ale do kiedy wytrzymam bedę jeździł :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Może za mało rozgrzany albo świece do wymiany.Raczej to pierwsze. Olsen dawaj znać, ja jutro bym polatal jakoś od 11:00 :DBiorąc pod uwagę, że jeszcze siedzę na forum, o 11 pewnie dopiero będę zwlekał się z wyra :D , tak więc ewentualna przejażdżka wchodziłaby w grę dopiero ok. 13, ale uprzedzam, że jeżdżę w iście emeryckim tempie. :D :D PW Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 No a ja dzisiaj rano miałem mały wkurw, bo moto nie odpaliło. Rozrusznik kręcił jak szalony aż do rozławowania aku :D (guzik na kierownicy był "on" :D więc to nie to)...Teraz tak sobie myślę: Wilgoć i brak iskry przez to czy co? Moto jest na gwarancji, ale jak ja ją tam dowiozę. Ponadto nie lubię zawracać głowy innym duperelami... Co jeszcze mogło się stać z takich prostszych rzeczy? pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastec Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wczoraj pojechałem do pracy na mojej Hondzi i było oki.Dla mnie większą przeszkodą jest jazda po zmroku niż jazda w temperaturze c.a. 5 stopni.Barrrdzo nie lubię jeździć na moto po zmroku. pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja już musiałem odpuścić. Nie mam jeszcze profesjonalnych ubrań i jest mi poprostu zimno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dziś ciepełko, więc pomykam. Śniegu narazie nie zapowiadają :D . A jutro pewnie pyknę ze 400 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja mykam codziennie do szkoły około 7 km, zakupiłem ocieplacze na kolana któe zakładam pod jeansy i śmigam :D A, do tego jeszcze buty motocyklowe i oczywiscie skóra, kominiarka i czasem podwójne rękawice :D Pozdro Mariusz :DMoglbys podac linka z allegro ktore ocieplacze kupiles ? bo sam poluje na to ale nie wiem czy to bedzie dobre :DJa smigam do szkoly o 7 30 jakies 10 km i jest bardzo zimno ale daje rade ... zdaza sie uslizg tylnego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A Tobie nic się nie stało?? nie, se mną spoko. lekka rana tylko pod paznokciem. Ja już musiałem odpuścić. Nie mam jeszcze profesjonalnych ubrań i jest mi poprostu zimno ja jeździłem tak: 4 bluzy, gazeta i kalesony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi