Patroltuning Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 NO niezły :cool: Wszystko fajnie, ale... ten tłumik <hahaha> jak w rasowej 50 ;)Pewnie w swoim Zundappie masz bardziej rasowy :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Wlasnie jak jest z osiagami ? Kiedys chcialem kupic rs 50 ale jak dowiedzialem sie ze glupia linka od sprzegla kosztuje 200zl ... sprzet zdecydowanie dla bogatszych ... ja mam pytanie co do mtx kolego ... chetnie bym go kupil wiec napisz mi na pw cos o nim o osiagach o cenie i o stanie ...Jest zarejestrowany na 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Co do MTX to, jak już bedzie na sprzedaż to zrobie temat w odpowiednim dziale i wtedy bedziemy gadać :buttrock: Jak cos to moje gg 2219845 A może ktoś chce się zamienić?? Edytowane 19 Października 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Macie racje to jest Af-1 ale jak to w polsce ruzne cuda w dowodzie wbite widizlaem:P No wiec wszystko fajnie byc niemoze;]Aprilia ma do wymiany regulator napiecia;] Silnik to bodajze Rotax 123. Na obrotach do 7 tys to troche muł...Zabawa zaczyna sie od 7 tys a od 9 tys do 12 to juz sie robi nieciekawie.Bardzo sie szybko zbiera..Dzis jechalem nią 150km\h i mialem na 6 biegu 9,5-10 tys obr..Mysle ze 160 z groszem poleci...PS ZAMIENIE NA ENDDURO 80cmm LUB 125 na motorower. Stwierzilem iz scigol mnie nie kreci zabardzo mimo iz fajnie leci....Moze byc..Rmx,Senda R,CRM, itd itp tylko mi z simsonami nie wyskakiwac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) czemu, przypomnij sobie jak sie fajnie simsonem smigalo...heh Edytowane 20 Października 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Rotax 123 ma 6 biegow.Pozdro Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gratuluje sprzeta:) WYstarczy czytac ze zrozumieniem :cool: Dzis jechałem na 6 150km/h :buttrock: to majac 4 biegi to troche nie mozliwe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gratulacje, zdziwiłem się, że plastika kupiłeś, ale jak widzę sprawy zmierzają ku dobremu (enduro).A jak się Ci trafi to komuś (niedoświadczonemu) sprzedasz jako rs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No to teraz cichooo ... nie gadajcie o tym, że to nie to moto. Może Dibo ma w planach komuś sprzedać z forum - a teraz się wydało :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 sprzeda jako af1, za taka cene co go kupil powinien sprzedac bez problemu, a po co kogos oszukiwac, normalnie nic bym niemowil ale sam sie tak wpakowalem z simsonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 no gratuluje fajnego motorka a na endurko to nie problem sie zamienić www.allegro.pl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Pewnie w swoim Zundappie masz bardziej rasowy :D :DZapewniam Cię że wygląda o wiele lepiej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Zapewniam Cię że wygląda o wiele lepiej. :Djaki wniosek z tego ? lepiej kupic zundappa 80 niz rs 125 :DlolPozdrawiamPS:150km/h jechales ... dobrze cisnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 jaki wniosek z tego ? lepiej kupic zundappa 80 niz rs 125 :DlolPozdrawiamPS:150km/h jechales ... dobrze cisnie :D Wniosek z tego taki że tłumik lepiej wygląda!! A 150 rozwijałem na 3 biegu więc ciśnie jak ch*j!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wniosek z tego taki że tłumik lepiej wygląda!! A 150 rozwijałem na 3 biegu więc ciśnie jak ch*j!! :icon_mrgreen:to z tym 150km/h to bylo do dibo a ty czym te 150 na 3 biegu jedziesz ? cbrką 600 ojca ?? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi