Olsen Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 :) :) :clap: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 :) GRATULACJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nic tylko pogratulować, potwierdza się tu jedynie fakt, iż nigdy nie jest za późno :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No, no. Gratulacje. Mam nadzieję, że pokażesz mamie te wszystkie posty :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje serdeczne :) :) :clap: Niezła rodzinka motocyklowa się Wam zrobiła :biggrin: PS tylko jak podjedziecie razem na stację zatankować - to jak będzie ? Losowanie czy najstarszy płaci ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Czolem! Byle nie najmlodszy :) :) :clap: Pozdrowki! Edytowane 4 Października 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Pełny szacunek dla mamy :) :clap: Przyłączam się do gratulacji :) Niech szczęśliwie nawija kilometry na koła swojej SUZI. I pozdrawiam tu WSZYSTKIE motocyklistki, bardzo mi Panie imponujecie! :biggrin: Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Lysy, Zbychu... przekazcie Mamie gratulacje...! :) :clap: ...meine Mutter tez ma prawko na motóra... niestety jest niepraktykujaca... :) pozdr, w Edytowane 4 Października 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje przede wszystkim dla całej fantastycznej, motocyklowej rodzinki! :) :clap: :clap: , a dla Twojej Mamy okazjonalny bukiet wirtualnych kwiatków w.... :) wazoniku :crossy: Maryjanek, jakżeś to chopie złoty zrobił?.. :biggrin: Witaj!. Ja tu niewiele tego ... m iałem do powiedzenia. Była chcica i wola, a że troszeczkę pomogłem w stawianiu pierwszych kroków - to się wie. Szkoda tylko, że córa nie podziela - jak na razie naszych pasji. Ale pracujemy nad tym. Dzięki i pozdrawiam :clap: Gratulacje serdeczne :) :( :P Niezła rodzinka motocyklowa się Wam zrobiła :biggrin: PS tylko jak podjedziecie razem na stację zatankować - to jak będzie ? Losowanie czy najstarszy płaci ? :clap: Witaj! Tak się składa, że najstarszy to ja. Co nie znaczy, że jeleń (w dosłownym i wieloznacznym znaczeniu!) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezdomny Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 :) :( :buttrock: :) gratki dla rodzinki. gumowych drzew i prostych zakretow. dozobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje od Złotej i Pietry - szerokiej drogi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Gratulacje od Złotej i Pietry - szerokiej drogi Złota, a kiedy Ty masz exam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Przeczytałam wszystkie posty od Was - Kochani! Nie miałam pojęcia, że tyle wyrazów wsparcia i sympatii dostanę z tak wielu stron. Jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że dopiero weszłam (nieśmiało) do Wielkiej Motocyklowej Rodzinki. Mama Łysego i Zbyha, żona Maryanka. Krótko - BOBA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Tylko kurka gratulować MAMUŚCE :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 wielkie gratulacje, bardzo mnie ciekawi jak zareagowali na to egzaminujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi