PomyK Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Myśle że 12tys i pewnie trafiłem,ona czasem nie była na allegro za 12700zł.Ale to jest mało ważne.Pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 super sprzecik ale uwazaj na poczatku bo nawet skuter moze zaskoczyc i sponiewierac doroslego chlopa... :crossy: :crossy: :lalag: a tak powaznie to duzo dales ?zajebioza :D :crossy: dobrze ze nie kupiłem skutera :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 No witam po krótkiej przerwie :P Za moto dałem 12tys. Jutro musze wymienic olej i kupic handbary... Ahh chyba dziś nie zasne :D:D jutro ciąg dalszy. Będą foty w akcji :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Się nie połam, bo coś ostatnio widać wielu uszkodzonych przez potwory na dwóch kołach.I życzę tyle samo lądowań na dwóch kołach, co i startów. :-) Edytowane 23 Września 2006 przez BartekJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Czekam z niecierpliwoscia na fotki i relacje :P Opisz jak sie tym jezdzi :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Gratulacje ! :P sprzet naprawde petarda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 gratulacje naprwade super sprzed i ta przesiadka z mt 80 na 450 ;D ( chociaz mam kumpla ktory z skuta 50 cmm przesiadl sie na kawe zx 12 ;D i dzis z nim jechalem 260 km/h na trasie wow to jest wrazenie)pozdrawiam i przepraszam za off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Gratulacje, ładny sprzęcior :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Gratulacje! Bezawaryjnej jazdy i wysokich lotow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No fajny moto ale z 450 to nie ma już żartów. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Marzenie każdego bikera :D Wielkie gratulacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ojjjj widzialem ta bestie w akcji i bylem pod wrazeniem :D wlasciciel mowil ze momentami jest za mocna i chyba kupi sobie yz250f :crossy: wielkie gratki :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Gratuluje potworka. Z 80 ccm to widze co robisz: ogin 5 sek,. i adrenalimn odbija do glowy z radochy ;] Na torze tym sprzet bedzie cie nosic na prawo i lewo i to długo nie ma co sie oszukiwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Gratuluje potworka. Z 80 ccm to widze co robisz: ogin 5 sek,. i adrenalimn odbija do glowy z radochy ;] Na torze tym sprzet bedzie cie nosic na prawo i lewo i to długo nie ma co sie oszukiwać! W 100% zgadzam sie z tobą ponieważ żeby takim moto jeździć to trzeba mieć troche opanowany moto. Ja z RMX-a przesiadłem sie na 30 konną CR-ke 80 i odrazy sobie z tym nie radziłem a przecież CR-ka waży 65 kg a nie 100 jak yzf-a dopiero po jazdach na 125 i exc 450 zdecydowałem sie na sx-a ale i tak chce kupić jakąś 250 4t najlepiej kxf albo sxf. Dla mnie taki moto na początek to zabójstwo ale życze ci miłej jazdy. Na pewno na początku nie bedzie miło ale później jak w miare opanujesz to jazda bedzie ci sprawiała przyjemność. I jak bedziesz jeździł na siłe to przejedziesz 1 okrążenie na torze i bedziesz miał dosyć. Ale nic nie przychodzi łatwo. Jeszcze raz gratulacje, sprzęt zadziwiająco ładny. Przyjemnej jazdy Edytowane 24 Września 2006 przez michal1171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ELO ELO!! :DWybrałem się dziś na tor do Trestna z kumplem Fik554. A to, że dziś niedziela to był multum ludzi i w ogóle. Wszyscy się na nas patrzyli jak na jakiś idiotów... Jedni wyklinali nas od debili itp. jedni patrzyli z zachwytu a niektórzy pokazywali żeby dać na gume...:crossy: :crossy: Dobra przejdźmy do rzeczy.Motocykl ma ogromny zapas mocy. Musze przyznać, że nie odkręciłem nawet połowy gazu a jezdziłem dobre 3 godziny!!! Fotek z akcji (jeszcze) nie ma, ale to już niedługo:) FOTY: (dwie ale zawsze coś)http://www.bikepics.com/pictures/686559/http://www.bikepics.com/pictures/686551/ PS. Jeśli chcecie to wpadajcie do NAS!! Chętnie dam się przejechać... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi