Matias Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Niewiele - ale już wysłałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jak czytałem co sie stało, Bartkowi to az mi sie łza w oku zakreciła jest to bardzo przykre ale nic innego nie pozostaje jak wierzyc ze sie uda ze Bartek bedzie w zyciu mógł robic to co kochał. Bartku wracaj do zdrowia nic innego mi nie pozostaje jak zyczyc Ci duzo zdrowia. Wiara czyni cuda i wiem ze Ci sie uda. Pozdrawiam Maciek Ps.Pomozcie jemu a wam pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czlowiek nigdy nie zrozumie tego swiata :) Bartek trzymaj sie.!!!!! Tyle ile moglem....... Pozdrawiam i uwazajcie na siebie i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Hej Borsuk ! Podaj, proszę, adres i pełna nazwę fundacji.Potrzebny jest adres dysponenta konta /tu: fundacji/ - nie adres banku ! - przy transferze elektronicznym wystarcza tylko numer konta bez adresu banku. posłałem, tak jak wyczytałem, w okienko dysponenta wpisałem fundacja MADFA - tak z błedem jest podane w poście z wielkim numerem konta. :) :bigrazz: ZMIEŃCIE TO SZYBCIUTKO BO BEDA PROBLEMY Z TRANSFEREM KASY OD LUDZI :crossy: :icon_eek: moje pewnie tez wrócą. poslę ponownie. pozdrawiam i trzymam kciuki za Bartka. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Wpłaciłem chociaż troszkę, powodzenia - wracaj chłopie do zdrowia :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 WitamŻeby wpłacić pieniądze np: internetowym przelewem wymagany jest numer konta i dane właściciela konta. Nie potrzebne są natomiast dane banku. Proszę o podanie danych właściciela konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.B.SURD Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 To wielka tragedia. Jak tylko będę mógł to wyślę parę zł, a póki co umieściłem informację na stronie oławskich motocyklistów. Musimy sobie pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 PRZYPOMINAM NUMER KONTA FUNDACJI Kredyt Bank SA Odział Nowy Sącz 48-1500-1559-1215-5004-4253-0000 . Koniecznie z dopiskiem: Pomoc dla Bartka Konto FUNDACJI "MADA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik84 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Oczywiście wspomogłem Swoją drogą to na prawde warto odmówić sobie jakiejś imprezy by zaoszczędzoną kwotę przelać na taki cel :banghead: Sprawa niby oczywista ale warto zdac sobie sprawe, że to właśnie to nasze "kilka" złotych dało chłopakowi takiemu jak Bartek szansę :banghead: A imprez bedzie jeszcze wiele :biggrin: Podaj, proszę, adres i pełna nazwę fundacji.Potrzebny jest adres dysponenta konta /tu: fundacji/ - nie adres banku ! - przy transferze elektronicznym wystarcza tylko numer konta bez adresu banku. Ja też musiałem podać odkładny adres odbiorcy. Znalazłem adres fundacji na stronce http://www.pomozbartkowi.oz.pl/ DANE ADRESOWE Fundacja Pomocy Osobom z Autyzmem "MADA"33-300 Nowy SączAL. Wolności 19Tel.(018) 449 05 10 (w godz. 11.00 - 13.30)email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witajcie! W obliczu takiej tragedii bądzmy wszyscy solidarni ... chociazby kwoty były symboliczne. Przyłączam się do wszystkich, którzy okazali (żą) pomoc! Bartek trzymaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Wplacilem choc niewiele...Tragedia straszna, coz mozna wiecej powiedziec....Zapraszam na stronkehttp://www.pomozbartkowi.oz.pl/Nie znalem czlowieka i mozliwe ze nigdy nie poznam.Mozna napisac ze to mogl byc kazdy z nas, tylko po co?(kolejny banal w obliczu tragedii)Zachecam do pomocy i wplacania kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 uuuuu... oby nie spotkało nikogo więcej!!!!!! MASAKRYCZNE też coś dorzuce... oby były jak najlepsze!!! BARTEK.... bądź twardy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Przykra sprawa.......ale Bartku uszy do góry, bo wiara i pasja czynią cuda! a ludzi o dobrym serduchu jest mnustwo i napewno dołączął się do akcji. .........przelew zrobiony - byśmy mogli uścisnąć sobie dłoń. Pozdrawiam bardzo serdecznie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Informacja w sprawie pomocy dla Bartka znajduje się także na stronie jego wyższej uczelni: http://www.pwsz-ns.edu.pl Już niebawem dalsze informacje, jak czuje się nasz przyjaciel....motocyklowy. z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrball Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Symbolicznie ale poszło... kazdy po grosiku i mam nadzieje ze sie uzbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi