Marcel RX Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 :icon_question: :icon_exclaim: Kolego a Ty z jakiej bajki jestes, ze na oczy krolewne widziales - chyba sniezke hihi a krasnoludki tez byly ?!? A tak powaznie to rusz tylek i wsiadaj na sprzeta to moze i osobiscie pogadasz z jakas ksiezniczka :icon_razz:Ehehe:D ja chcialem poprostu byc mily:D:P hehe bajek juz dawno nie ogladam ale tak na marginesie przydalaby sie jakas ksiezniczka z bajki:D a co do tego ruszania tylka to wlasnie co zszedlem z motoru i prawie nog nie czuje a rece mi odpadaja:P przyjechalem na chate caly czarny(taki bambo hehe) niezle blotko na trasie(rzeke przejezdzalem:D) a na koniec wjezdzam na ogrud i dostalem zrypy od sasiada ze zaglosno mi motor chodzi:) olac go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ehehe:D ja chcialem poprostu byc mily:D:P hehe bajek juz dawno nie ogladam ale tak na marginesie przydalaby sie jakas ksiezniczka z bajki:D a co do tego ruszania tylka to wlasnie co zszedlem z motoru i prawie nog nie czuje a rece mi odpadaja:P przyjechalem na chate caly czarny(taki bambo hehe) niezle blotko na trasie(rzeke przejezdzalem:D) a na koniec wjezdzam na ogrud i dostalem zrypy od sasiada ze zaglosno mi motor chodzi:) olac go;)Ksiezniczki kolego szukasz hmmm to chyba nie ten adres, moze tak na sympatie wskoczysz i tam cosik znajdzisz - tylko male szanse, ze bedzie zapalona motocyklistka, no chyba, ze jako "plecaczek". Ja tez tak zaczynalam, ale znudzilo mi sie siedzenie z tylu hihi i postanowilam sama poczuc ta frajde. Wiec zycze powodzenia w szukaniu, a na razie ... wiecej takich blotnych kapieli na trasie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Musimy w końcu polatać, bo tylko gadamy i gadamy...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Musimy w końcu polatać, bo tylko gadamy i gadamy...pzdrNo wlasnie, wlasnie :icon_question: ... jestem - za !!!Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wiec w niedziel pod Kuźnią i po sprawie :>pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wiec w niedziel pod Kuźnią i po sprawie :>pozdr.Tylko z Kozich do kuzni to trzeba dojechac - my niestety nie znamy jeszcze trasy, wiec przykro mi ... :o( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 :? hmmmmm... może z żubrem i tam ekipą byscie dojechały?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mi w niedziele super pasuje...jak bede jechal z Gniezna to moge zachaczyc o Kozieglowy i razem podskoczymy do Kuźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 mi w niedziele super pasuje...jak bede jechal z Gniezna to moge zachaczyc o Kozieglowy i razem podskoczymy do KuźniPrzykro mi bardzo - w ten weekend nas nie ma w P-niu :o(((( Tylko nie zapominaj kolego, ze my nie mamy zarejestrowanych sprzetow, wiec tylko trasa szuterkami wchodzi w gre !!! Moze nastepny weekend uda sie cos zorganizowac ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam!Mimo - delikatnie mowiac niesprzyjajacej pogody - czytaj lalo jak z cebra - postanowilysmy troszke odswiezyc maszynki. Dotarlysmy w okolice Dziewiczej Gory. Niestety ... latanie po tym terenie jest juz znacznie utrudnione. Mieszkancy lacznie z Panem straznikiem lesnym maja juz "nas" - czytaj motocyklistow - serdecznie dosc. Spotkanie z owym strozem lesnej przyrody o malo nieskonczylo sie mandacikiem. Jednak mile slowka i serdeczny usmieszek, delikatnie pomogly uniknac nieprzyjemnych konsekwencji. Jednak nie ominela nas porzadna "zjebka" ... i kategoryczny zakaz jazdy w te okolice. Wiec koledzy nie draznijcie "lwa" i omijajcie te tereny wielkim lukiem, bo jak kazdemu bedziemy naciskac na odcisk to za chwile w Polsce skonczy sie enduro ... tak jak to ma miejsce np w niemieckich lasach - wartosc mandacikow skutecznie zniecheca do jazdy po zakazanych terenach. Wiec pomozmy sobie wszyscy jesli chcemy nadal w praktyce korzystac z naszych pasji !Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wiec pomozmy sobie wszyscy jesli chcemy nadal w praktyce korzystac z naszych pasji !Pozdrswiete slowa malo kto o tym pamieta, z drugiej strony jest tak ze cos jest zakazane troche bardziej smakuje,ja musialem rok bez prawa jazdy jezdzic i za kazdym razem jak wyjezdzalem to cykorek był.w kazdym razie wy dziewczyny i macie latwiej w mandatach , ja na 100% bym dostał, ale przecieżmy w innych kwestaiach mamy łatwiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 swiete slowa malo kto o tym pamieta, z drugiej strony jest tak ze cos jest zakazane troche bardziej smakuje,ja musialem rok bez prawa jazdy jezdzic i za kazdym razem jak wyjezdzalem to cykorek był.w kazdym razie wy dziewczyny i macie latwiej w mandatach , ja na 100% bym dostał, ale przecieżmy w innych kwestaiach mamy łatwiej :icon_arrow:Dzieki za poparcie :icon_twisted: Nie watpie ... baaa ... nawet jestem pewna, ze gdyby byl to facet dostal by mandacik, bo Pan straznik jest przeczulony a nawet jak nas zobaczyl sadzil, ze jest to jeden z jezdzacych tam gosci - na ktorego on poluje - bo niezle zalazl mu za skore. Ale po sciagnieciu kaskow, lekko sposcil z tonu ... :o)A przepraszam ... w jakich kwestiach Panowie maja latwiej ... ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam a ja tu widze ze dziewczyny wymiataja w tym temacie heh baje a najlepsze jest ze simigaja na crosach tak jak ja a wiec ;) wielkie pozdro dla nich i sukcesow z pojemnosciami sfych blotnych lotopirzy a tak serio to mam pytanie mam dziewczyne ktora tez sie zarazila tym blotnym sportem o demnie i chce zakupic crosika co prawda jest niezbyt wysoka :icon_twisted: i jest drobnej postawy proponuje jej 80 ale widze ze wy zaczynacie od 125 a wiec moze tez da rade tylkoz e jest pewien problem bo nacisniecie sprzegla i wlaczenie biegu to juz zadluzo czynnosci na raz ale nie odrazu krakow zbudowano :icon_arrow: a wiec jak sadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam a ja tu widze ze dziewczyny wymiataja w tym temacie heh baje a najlepsze jest ze simigaja na crosach tak jak ja a wiec ;) wielkie pozdro dla nich i sukcesow z pojemnosciami sfych blotnych lotopirzy a tak serio to mam pytanie mam dziewczyne ktora tez sie zarazila tym blotnym sportem o demnie i chce zakupic crosika co prawda jest niezbyt wysoka :icon_twisted: i jest drobnej postawy proponuje jej 80 ale widze ze wy zaczynacie od 125 a wiec moze tez da rade tylkoz e jest pewien problem bo nacisniecie sprzegla i wlaczenie biegu to juz zadluzo czynnosci na raz ale nie odrazu krakow zbudowano :icon_arrow: a wiec jak sadzicieWitam!Racja - nie od razu Rzym zbudowano. Szczerze mowiac to ja sie zarazilam od kolegow jezdzacych wiekszymi maszynkami i oni polecili mi 125 jak na paczatek. Potem wciagnelam w to kolezanki i ekipe mamy. Sadze, ze dziewczyne masz w podobnym wieku co Ty wiec ma jeszcze male doswiadczenie, my juz "stare dupy" jestesmy wiec sobie poradzilysmy. Ja proponuje dla niej enduro 125 i na pewno da rade. Grunt to dobry i majacy cierpliwosc nauczyciel a reszta sama przyjdzie. Choc ja musze powiedziec, ze uczylam sie patrzac jak chlopaki jezdza i samo przyszlo ... Hehe a teraz nie zamienilabym tej pasji na zadna inna ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam!Mimo - delikatnie mowiac niesprzyjajacej pogody - czytaj lalo jak z cebra - postanowilysmy troszke odswiezyc maszynki. Dotarlysmy w okolice Dziewiczej Gory. Niestety ... latanie po tym terenie jest juz znacznie utrudnione. Mieszkancy lacznie z Panem straznikiem lesnym maja juz "nas" - czytaj motocyklistow - serdecznie dosc. Spotkanie z owym strozem lesnej przyrody o malo nieskonczylo sie mandacikiem. Jednak mile slowka i serdeczny usmieszek, delikatnie pomogly uniknac nieprzyjemnych konsekwencji. Jednak nie ominela nas porzadna "zjebka" ... i kategoryczny zakaz jazdy w te okolice. Wiec koledzy nie draznijcie "lwa" i omijajcie te tereny wielkim lukiem, bo jak kazdemu bedziemy naciskac na odcisk to za chwile w Polsce skonczy sie enduro ... tak jak to ma miejsce np w niemieckich lasach - wartosc mandacikow skutecznie zniecheca do jazdy po zakazanych terenach. Wiec pomozmy sobie wszyscy jesli chcemy nadal w praktyce korzystac z naszych pasji !Pozdr a jak was zlapal ten ledniczy? nie dalo rady zawrocic i odjechac? przeciez na tych gorkach by was nie gonil... ;) jak macie tam tkie problemy z jazda to kolejny argument zeby wybrac sie w koncy na biedrucho w weekend :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi