mag*magic Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=4127318897931236570 wczorajsze latanie z innej perspektywy ;P dr350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No no to ja i moj sprzet na tym movie :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Ona cos za mocna jak na dt :buttrock::) za latwo rwie na kolo:) tez mi sie tak wydaje...a rzua nia jak po śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 tez mi sie tak wydaje...a rzua nia jak po śniegu...Tak chodzi zwykła DT , która jest odblokowana no i kierowca też umiejętności ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nie no bez przesady :wink: Ta DT tak na moje oko ma wstawiony silniczek od jakies YZty 125 ;) Przeciez to by tak na kolo nieszlo... I zbiera sie od samego dolu.... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ta DT tak na moje oko ma wstawiony silniczek od jakies YZty 125No to nie widziałeś yzety w akcji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 zgadza sie koles ma sx 125 i poderwanie na kolo to zadna sztuka ,a tu widac ze troszke techniki musial zastosowac, ale kiero niezly jak wyszedl z zakretu na tym szuterku :wink: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ta dt ma na bank seryjny dyfuzor z watpie zeby zakladal dyfuzor od dt do silnika od yz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 co wy chcecie od tej dt ? kmx po odlokowaniu też tak śmigał (mój) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 < to co dopiero jest z tą DT!!!!!!!!!!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No to po tych filmikach stwierdzam ze mialem na 100% zblokowana DT i jeszcze umiejetnosci prawie 0 :buttrock:) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Taka DT niby nic a jednak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 http://www.youtube.com/watch?v=a3WUz7M2BU0...related&search= < to co dopiero jest z tą DT!!!!!!!!!!pozdr.Ladny pion 12 a clock hehehdlaczego ona ma dyfuzor jak crossowa 250?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 CytatTa DT tak na moje oko ma wstawiony silniczek od jakies YZty 125 No to nie widziałeś yzety w akcji icon_mrgreen.gif Yz125 wheelie na ostatnim biegu :icon_biggrin: Kolega tomski w akcji ]:->http://video.google.pl/videoplay?docid=-18...73&q=wheelie+YZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 to chyba tylko mój kmx jest taki słaby,ale jak bym go trzymał dłużej to bym go troche podrasował i też by wymiatał....gościu ładnie ciska na gumie :icon_mrgreen: ,ale w terenie jest chyba troche gorszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi