Limo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ode mnie kompilacja gleb i wypadków z moich dotychczasowych wyjazdów :biggrin: Fajnie się te Wasze filmiki ogląda, Przym :lalag: Jakby była możliwość podłączyć sie na jeden czy dwa wyjazdy w przyszłym sezonie to daj znać bo ja bardzo chętnie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jakby była możliwość podłączyć sie na jeden czy dwa wyjazdy w przyszłym sezonie to daj znać bo ja bardzo chętnie :)Na cebrze w ofrołdzie ??? Przym,nagraj to proszę Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Spokojnie, podchodzę do sprawy bardziej kompleksowo ;). P.S. Jeśli znasz kogoś kto ma na sprzedanie 125 2T to poproszę o info :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przym Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Fajnie się te Wasze filmiki ogląda, Przym :lalag: Jakby była możliwość podłączyć sie na jeden czy dwa wyjazdy w przyszłym sezonie to daj znać bo ja bardzo chętnie :)Spoko możesz pisać na priv :) Cytuj Enduro kanał na YouTube: https://www.youtube.com/user/PrzYmEXC 200 -> EXC 300TDM 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Myślałem nad działem "humor", ale niech będzie tu: :biggrin: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 411 jaki cwaniuszek no ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zyga, a ktora to Natalia na tym filmiku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zyga, a ktora to Natalia na tym filmiku?Nie wiem. W kasku bym nie poznał, a bez kasku z resztą też :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 sie smiejta ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Przecież wiemy że Ty na pewno lepiej jeździsz. Wierzymy w to... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Juz innych w to nie mieszaj ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 No ostatnio cos wspomniała o bolącej dupie więc połączyłem fakty:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Gleby sa wliczone w ten sport ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysiu Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Nasza mała rozgrzewka, ocencie :D Cytuj Chcesz zobaczyć trochę amatorskiego enduro? Zapraszam na mój kanał YT ---> KLIKNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Fajny pagórek :D :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi