zysio Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ha a dibo twierdzil ze po wybebeszeniu dyfuzora bedzie dziura w toku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dyfuzor kumpla wybebeszony była tam tylko zwężka. Jeżeli chodzi o V-max nie wiele to dało. Ale dużo lepiej przyspiesza szególnie odczuwalne przy jeździe w 2 osoby. Dużo głośniejszy się nie stał, może troszeczke. Owiele lepsza stała się góra. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 oczywiscie ze moze sie tak stac.bez ponownej regulacji gaznika i zmiany proporcji paliwo-powietrze.chodzi o wystarczajace smarowanie paliwem i chlodzenie powietrzem od srodka cylindra.w kazdym tuningu i modyfikacji regulacja gaznika i zaplonu to rzecz pierwszorzedna. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) ej, a jakbym zostawil w spokoju dyfuzor, a tylko z tlumika bebechy wyjol ? Bedzie glosniejszy ? nic sie wtedy nie zatrze ? Edytowane 25 Lipca 2006 przez Majak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie bedziesz musiał nic zmieniac wtedy.Ale po ki H*j chcesz zeby był głośniejszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja w swojej Aprilii Rx 80 wyjąłem wszystko z dyfuzora i chodziła o wiele lepiej bez żadnych komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja za dawnych czasów jak jezdziłem suzuki rm x50 tez wybebeszyłem dyfuzor.Efekty były takie:Moc ta sama, przynajmniej ja nie odczuwałem zadnej róznicy.Głos podobny, uległ lekkiej zmianie ale nie stał sie głosniejszy.Miałem problemy bo motor mi pluł strasznie olejem po tym "zabiegu". Przed tym wywaleniem bebechów bylo ok a po miałem kazde ubranie skropkowane olejem. Drugi raz bym tego nie zrobił. Lepiej zainwestowac w jakis oryginalny sportowy układ wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 hm moze cos miales tamnie tak a co do ciebie dibo ja napisalem ze wy**bac wszystko i tyle a ty ze bedzie dziura i zeby sie mnie nikt nie sluchal a nic nie mowilem o regulacjach sam nie jestes pewien a gadasz dyfuzor wybebeszyc najlepiej wszytsko polecam wyjac lej itd i koncowke tez zrobic i musi cos dac bo sportowe tlumiki ponoc nie maja nic z tego co slyszalem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Decyzja podjeta : WYPRUWAM. Rozetne ( znaczy znajomy co sie na tym zna :) ) i wyjme te wygluszenia, bo zalezy mi na dzwieku, osiagi moga zostac takie jak byly I co ??? jak to sie spisuje ??? polepszyla sie moc? co z V- Max?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Temu gosciowi na pewno sie polepszyla ;) http://video.google.pl/videoplay?docid=268...5297703&q=turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Temu gosciowi na pewno sie polepszyla ;) http://video.google.pl/videoplay?docid=268...5297703&q=turbo ;) Nie wiedziałem że turbo w 2T tyle daje...ciekawe ile koni w serii było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Narazie nic jeszcze nie robilem i sie waham , bo jak cos sie spie***** to problem bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 dobre:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Człowieku zastanów sie!!! Wybebeszemie da Ci spory efekt nie tylko akustyczny!!! A nie spierdolisz nic! Jeden kolega pisał o działaniu wydechu w 2t. Przeczytaj to i sie zastanów co możesz spie**olić???? A najprawdopodobniej znajdziesz tam katalizator i zwężki.Wyjeb wszystko i zostaw pusty. Efekt gwarantowany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 vespa mi sie widzi ;) ciekawe co by bylo jak bym do dt zamontowal turbo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi