lysy76 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jakbyś szukał bezpieczników to znajdziesz pod tą właśnie osłoną z przodu :biggrin:I tak myślę, że ja to chyba z innej epoki pochodzę. Bo jak zamierzam coś podziałać to to robię i dopiero jak nie mogę rozkminić tematu co jest 5 to pytam ...A tu trend odwrotny zauważam :wink: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jirki Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jakbyś szukał bezpieczników to znajdziesz pod tą właśnie osłoną z przodu :biggrin:I tak myślę, że ja to chyba z innej epoki pochodzę. Bo jak zamierzam coś podziałać to to robię i dopiero jak nie mogę rozkminić tematu co jest 5 to pytam ...A tu trend odwrotny zauważam :wink:BO wiesz. zależy co robisz... jednak chciałbym wiedzieć, czy nie wydam 300 zł niepotrzebnie na lampę, której nie będę mógł zainstalować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smolax71 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jakbyś szukał bezpieczników to znajdziesz pod tą właśnie osłoną z przodu :biggrin:I tak myślę, że ja to chyba z innej epoki pochodzę. Bo jak zamierzam coś podziałać to to robię i dopiero jak nie mogę rozkminić tematu co jest 5 to pytam ...A tu trend odwrotny zauważam :wink:Tia ... bezpieczniki w lampie, sorki pod lampą ... haha ;)Jirki ma problem to odpowiadam co wiem... sorki - drugi raz ;)Ja jestem jeszcze ze starszej epoki ;)I Nasze Forum, i tak jakoś śpi, także gadanie o lampach kwadratowych czy okrągłych to zawsze jakieś gadanie ;)I tak sobie myślę, że honda magna 1982-1988 to ''co innego'' od nowszych modeli... a jednak jesteśmy Tu Razem ;)I nie wiem czy to dobrze ... ale mogę rozpętać burzę , więc proszę o wyrozumiałość... chyba strzeliłem samobója ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Moja już przewietrzona można latać ;) [/img]PSA ja bym oddzielił tych co pytają o bezpieczniki, lampy, powietrze w kołach (pierdoły) i na tych co konkrety ;) Edytowane 13 Maja 2013 przez poolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 @poolski strasznie szerokim łukiem omijasz moje okolice.Temat jak temat, mi się nie kojarzył, ale widocznie to już zależy od orientacji czytającego... co jednak nie zmienia faktu, ze to jedyne miejsce gdzie można o madzich pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 haha...mrozu brak ;)ale poważnie ?czemu gejowski ???ewentualnie ''pedalski'' czy jak to zwał, ale magna nie ma pedał ?????????nie rozumiem... ? ale tak na prawdę oddzielił bym forum od 1982 do 1988 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na resztę ......................................... dlatego, że różnią się ''wszystkim'' ... administrator powinien ''w końcu'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uporządkować forum............. halo :) panie adminie :)ped ? gej ? mag ? ... o co w ogóle chodzi ????????????????????Może i trochę masz rację z tym rozdzieleniem,ktoś kto zakupił Madzie i chce się coś dowiedzieć na temat swojego sprzęta musi przebrnąć pszez prawie 85 stron i orientować się o który rok i model chodzi,można się pogubić.Ale jest też druga strona medalu czyli My posiadacze Magny,mam nadzieje że kiedyś dojdzie do zlotu posiadaczy Hondy Magna i fajnie by było żebyśmy się tam wszyscy spotkali bez podziału.Czyli sprawy techniczne tak ale ogólne pogaduchy to nie, bo jak rozjedziemy się na dwie podgrupy to będziemy się tylko od siebie oddalać, takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jirki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (...)Ale jest też druga strona medalu czyli My posiadacze Magny,mam nadzieje że kiedyś dojdzie do zlotu posiadaczy Hondy Magna i fajnie by było żebyśmy się tam wszyscy spotkali bez podziału.(...) Gdzie i kiedy ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 poolski a Kraków Wieliczka i kopalnia soli GPS ci nawalił :) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smolax71 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Może i trochę masz rację z tym rozdzieleniem,ktoś kto zakupił Madzie i chce się coś dowiedzieć na temat swojego sprzęta musi przebrnąć pszez prawie 85 stron i orientować się o który rok i model chodzi,można się pogubić.Ale jest też druga strona medalu czyli My posiadacze Magny,mam nadzieje że kiedyś dojdzie do zlotu posiadaczy Hondy Magna i fajnie by było żebyśmy się tam wszyscy spotkali bez podziału.Czyli sprawy techniczne tak ale ogólne pogaduchy to nie, bo jak rozjedziemy się na dwie podgrupy to będziemy się tylko od siebie oddalać, takie jest moje zdanie.Zgoda.Przepraszam, po bandzie pojechałem.Usunąłem wpis ale nie zdążyłem ... poolski :''A ja bym oddzielił tych co pytają o bezpieczniki, lampy, powietrze w kołach (pierdoły) i na tych co konkrety ;)''pojechał konkretnie - mapę wstawiłhahahahahahahhaahhaahha;) Edytowane 13 Maja 2013 przez smolax71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gdzie i kiedy ?? :)Bądz cierpliwy sam czekam na komunikaty i zapowiedzi i jestem prawie spakowany :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Przecież był zlot w zeszłym roku w Piasecznie , zgromadzenie w liczbie 2 szt, pewnie gdybym ja nie nawalił to by było aż 3 magny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) W tym roku Piaseczno chyba też będzie ?! WAŻNE INFO DLA MOTOCYKLISTÓW CZECHY I SŁOWACJA AUTOSTRADY ZA FREE !!!poolski a Kraków Wieliczka i kopalnia soli GPS ci nawalił :) !!!Kraków smoki co zieją ogniem i tam mieszka Wanda co nie chciała Niemca :biggrin: no i co do Wieliczki nie mogę soli (nadciśnienie ;) ) a poza tym mam żonę z Krakowa i jak wyjechała to nie mam co tam oglądać :biggrin: Oczywi żartuję :cool:Ale co do GPS trafiłeś w 10 się piorun powiesił i 20 km autostradą pojechałem za daleko leciałem już na Bratysławę i musiałem się wracać a na koniec urwał się z mocowania :banghead: ale z Madzią daliśmy radę :) @poolski strasznie szerokim łukiem omijasz moje okolice.To ze względu na kierunki w tamtym roku PL dookoła granicy to znowu nie po drodze ale nie widzę problemu co do Piaseczna we wrześniu gdzie możemy się spotkać na zlocie Yamahy Virago na 99,9% zamierzam tam być. Edytowane 13 Maja 2013 przez poolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Fiu, fiu...ale dramat powstał. :icon_mrgreen:Co za problem założyć temat dotyczący interesującego modelu? Drogi modzie wnioskuję o posprzątanie wątku, gdyż słowem swem, pisanym po spożyciu, :cool: spowodowałem ową dyskusję. :spam: :offtopic: :flesje:Dziękuję, dobranoc. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetes66 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Oj tam Oj tam ......Dajcie sobie spokój z podziałami, w temacie i tak rzadko się pisze a jak podzieli się na części to całkiem cisza będziePodziały zostawmy politykom a my "razem" i niekoniecznie w gejowskim znaczeniuJedynie jak by komuś się chciało trochę posprzątać temat ze starszych nic nie wnoszących wpisów, to łatwiej by było potrzebującym jakąś rade wyszukaćNawet jak ktoś pyta o żarówkę, to co to przeszkadza, jest "motór" jest dyskusja , a o to chodzi żeby był wspólny tematp.s.jeżdżę Magną z 83' nie koniecznie z powodu że nie stać mnie na nowszą "fajniejszą" :) Cytuj Magna V45/ Yamaha Road Star 1700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kraków smoki co zieją ogniem i tam mieszka Wanda co nie chciała Niemca :biggrin: no i co do Wieliczki nie mogę soli (nadciśnienie ;) ) a poza tym mam żonę z Krakowa i jak wyjechała to nie mam co tam oglądać :biggrin: poolski to tylko wymówki, smoka załatwił szewc dratewka a Wanda dawno temu utonęła za to w Wieliczce mamy sól jodowaną i oczyszczoną specjalnie dla nadciśnieniowców :biggrin:W trasę wybrałeś się solo czy całą bandą?i jak spalanie i zużycie oleju na takiej trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi