Rof Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Sorry za głupie pytanie (wybaczcie świeżakowi) alegdzie są owe Borki?Do tej pory jeszcze nie miałem okazji zetknąć się z tematem 4umowego spotkania tamże.pzdr RZYKŁADOWE ODLEGŁOŚCI DO BOREK WYNOSZĄ: TOMASZÓW MAZOWIECKI-----5 KM SULEJÓW-------------------------20 KM PIOTRKÓW TRYBUNALSKI------ 25 KM OPOCZNO------------------------30 KM RAWA MAZOWIECKA----------- 30 KM BEŁCHATÓW--------------------- 50 KM RADOMSKO---------------------- 50 KM ŁÓDŹ----------------------------- 55 KM RADOM--------------------------- 100 KM KIELCE--------------------------- 105 KM CZĘSTOCHOWA----------------- 105 KM SIERADZ------------------------- 110 KM WARSZAWA--------------------- 115 KM KATOWICE---------------------- 170 KM a tu są mapki:http://img410.imageshack.us/img410/8193/tmapa434jv6.gifhttp://img403.imageshack.us/img403/969/tdrogid693uz7.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak cos to ja bede :notworthy: O ile wiek nie gra roli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No dobra nie-spamerzy :notworthy: Może Adu z Nowym zrobią listę. W końcu 50 miejsc to niewiele, więc się szybko wyczerpią. W zeszłorocznej edycji było coś koło 100 osób. Ja proponuję aby każdy się sam zaopatrzył w prowiant i bronki. Takie rozwiązania się sprawdziły nie jeden raz, a i Nowemu ( :notworthy: ) zaoszczędzi to kłopotów. Termin podany przez Browarnego pasi rozumiem wszystkim. Komu nie, tego zapraszamy w przyszłym roku. Adu zajmiesz się listą z Nowym ? Pliiiiiissss ... Dzięki No to start: Prot x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Żona mnie zabije chyba ale co tam KLAUDIUSZ X 2 :notworthy: KONIECZNIE DOMEK:) Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez klaudiusz MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja sie pisze na 30 wrzesnia bo 24-26 jest zakonczenie Bractwa Suzuki!! Polecam imprezke!! Wiec Bylo by milo jak by sie udaly 2 imprezy :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ...a co tam... zapewne 30. bede troche zmaltretowany po sluzbowej integracji... ale sie stawie... niniejszym: WOJTASIK x1 pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 W takim razie nie może zabraknąć też: swira z radomia z pod swarzędza (tak to było.. szanowny dominiku ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Eee... panowie :] A abstynent z namiotem może przyjechać?? :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Może niech każdy od razu pisze gdzie chce spać - domek czy namiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a już się obawiałem że tegorocznych Borek nie będzie... tak więc fxrider x1 po 10.IX. będę miał trochę więcej czasu więc mogę pomóc w organizacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Adu zajmiesz się listą z Nowym Maro x2, koniecznie domek dla moich starych kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja mam pytanie: czy motocyklowa spontaniczność będzie dla was niemile widziana? Chodzi mi o to, że z chęcią bym pojechał, ale to się wyjaśni pare dni przed imprezą. Przyjechałbym z własną karimatą, śpiworem, licząc z waszej strony na kawałęk podłogi :notworthy:. Nie będzie to faux pas, my friends :notworthy: :notworthy: PS: oczywiście z mojej strony dorzutka do rachunku za lokum :banghead: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez wieczny student Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wpadne napewno ale na jeden dzień (Od rana do wieczora :notworthy: )moge zabrać jakiś plecaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no to kiedy wkońcu te Borki ? może też się zjawie, niestety chyba tylko skutem ale też 2oo transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no to kiedy wkońcu te Borki Weekend 30 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi