Wioslarz Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam!Jka w opisie co moze byc przyczyna ze tak powiem żłopania przez GPZ 1000 paliwa! On nie ma umiaru ile wlejesz tyle spali! Od razu mówie ze gazniki nie sa zsynchronizowane i ze strzela w wydechy! A no wlasnie i jakis idiota przede mna "czytaj własciciel" wyjól sobie prawie wszystko z wydechów przez co z zatyczkami trzeba jezdzic! Moze ktos mi moze pomóc!:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 skoro wiesz ze nie ma synchoronizacji to czemu jej nie zrobisz???? Synchoronizacja, zawory tez lepiej wyreguluj bo pewnie tez nie sa wyregulowane. Takie sprawy sa tak samo wazne jak wymiana oleju i.in plynow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam! Od razu mówie ze gazniki nie sa zsynchronizowane i ze strzela w wydechySam sobie odpowiedziałeśPozdrawiamAle też nie masz co liczyć na wielki spadek wkońcu to 1000cmm :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 On nie ma umiaru ile wlejesz tyle spali! mój też tak ma ;) pali ile wleje weź go sobie wyreguluj porządnie to będzie pewnie poprawa, a co do wydechów to nie wiedziałeś jakie są przy kupnie? czy dopiero ze są puste wyszło po tygodniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam!Jka w opisie co moze byc przyczyna ze tak powiem żłopania przez GPZ 1000 paliwa! On nie ma umiaru ile wlejesz tyle spali! Od razu mówie ze gazniki nie sa zsynchronizowane i ze strzela w wydechy! A no wlasnie i jakis idiota przede mna "czytaj własciciel" wyjól sobie prawie wszystko z wydechów przez co z zatyczkami trzeba jezdzic! Moze ktos mi moze pomóc!:banghead:a możesz zdradzić skąd go kupiłeś bo moj kolega niedawno takiego sprzedał wydech z zatyczkami i przepały rzędu 12 litrów na trasie ;) kolor niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Przede wszystkim sprawdz luzy zaworowe, bardzo prawdopodobne ze sa za male, a co za tym idzie zawory moga byc podpalone. Jak okaze sie ze to jest OK to trzeba wyjac i przejrzec gazniki.W miedzyczasie kup sobie serwisowke, stawiam jablka przeciw burakom ze bardzo ci sie przyda :banghead:. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam!Wiec tak apropo pochodzenia motocykla! Kupiłem go pod gnieznem i kolor jest czerwony! Co do tłumików to wiedziałem ze sa głosne ale nie ze puste?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Czy wymieniałeś filtr powietrza? Jak jest zasyfiony to moto będzie dużo piło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mój znajomy też ma RX, poprzedni właściciel nieudacznie przerobił wydech na wolny na 4w1. I wiem że nie palił mu aż tak strasznie dużo, potem zrobił regulacje z czyszczeniem gaźników i mówił ze moto znacznei mniej pali. Więc chyba stan Twojego wydechu nie powinien mieć aż tak wielkiego znaczenia. Zastanawiam mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie to że Twój strzela w tłumik a ten nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi