jan rutkowski Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 czesc jaki motor byscie policili do wielkiej turystyki suzuki gsx 750 f czy moze sv 650 s- a moze jeszcze cos innego--- no i najwaznejsze gdzie jechacpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 gdzie jechac to powinienes sam wiedziec a wtedy byloby latwiej odpowiedziec jakie moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Jakies turystyczne enduro pewnie. A gdzie jechac? Dookoła kuli albo przynajmniej Tybet :(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 ani jeden, ani drugi z wymienionych motocykli nie są wielkimi turystami ... wszystko zależy od pojmowania słowa "wielka".Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 ja polecalbym honda varadero 1000, ewentualnie jak ktos lubi kredensy to honde gold wing. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Naprawdę wielka turystyka to nowy KTM Adventure 950 S. Wierzcie mi - tym motocyklem można jechać 200 km/h po austostradzie, grzebać się po kolana w błocie, sunąć po piachu na plaży i tłuc po kamieniach w górach. Motocykl w pełni uniewersalny, ponad 100 koni z silnika V-twin, super moment, kupa dodatków (road-book z elektrycznym sterowaniem, kufry boczne i centralny, mnóstwo dodatków). Jest niesamowity, piękny (kwestia gustu), wysoki, mocnym, twadry i odjechany. Stawia na gumę na trójce bez strzelania ze sprzęgła. Kosztuje 56.000 zł w wersji podstawowej bez dodatków :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Naprawdę wielka turystyka to nowy KTM Adventure 950 S. Wierzcie mi - tym motocyklem można jechać 200 km/h po austostradzie' date=' grzebać się po kolana w błocie, sunąć po piachu na plaży i tłuc po kamieniach w górach. Motocykl w pełni uniewersalny, ponad 100 koni z silnika V-twin, super moment, kupa dodatków (road-book z elektrycznym sterowaniem, kufry boczne i centralny, mnóstwo dodatków). Jest niesamowity, piękny (kwestia gustu), wysoki, mocnym, twadry i odjechany. Stawia na gumę na trójce bez strzelania ze sprzęgła. Kosztuje 56.000 zł w wersji podstawowej bez dodatków :roll:[/quote'] jakos nie mam przekonania, przeciez nie ma motocykli do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Naprawdę wielka turystyka to nowy KTM Adventure 950 S. Wierzcie mi - tym motocyklem można jechać 200 km/h po austostradzie' date=' grzebać się po kolana w błocie, sunąć po piachu na plaży i tłuc po kamieniach w górach. Motocykl w pełni uniewersalny, ponad 100 koni z silnika V-twin, super moment, kupa dodatków (road-book z elektrycznym sterowaniem, kufry boczne i centralny, mnóstwo dodatków). Jest niesamowity, piękny (kwestia gustu), wysoki, mocnym, twadry i odjechany. Stawia na gumę na trójce bez strzelania ze sprzęgła. Kosztuje 56.000 zł w wersji podstawowej bez dodatków :roll:[/quote'] Wspaniały motocykl do wszystkiego, ale ... nie dla wszystkich !!! Siodło na wysokości bodajże 94cm czyli dla facetów powyżej 190cm wzrostu ??????/ ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 Wspaniały motocykl do wszystkiego' date=' ale ... nie dla wszystkich !!! Siodło na wysokości bodajże 94cm czyli dla facetów powyżej 190cm wzrostu ??????/ ZbychoXJR1300[/quote'] Spoko Zbycho. Jest wersja 950 Adventure z obniżonym zawieszeniem i w srebrnym malowaniu. Na tym spokojnie siedzi osoba o takim wzroście jak ja, czyli ok 176 cm. Poza tym na tej dużej wersji siedzi się zupełni inaczej, niż na innych szosowych motocyklach. Oczywiście chodzi mi o siedzenie podczas postoju. Mianowicie siedzi się półdupikiem na kanapie, z jedną stopą opartą na podnóżku, a drugą na asfalcie. Moi koledzy mają po 175 cm i wysokie Adventure. Mówią, że tak prawidłowo siedzi się na tych motocyklach na postoju. Pewnie nie wygląda to najbardziej elegencko, ale cóż - coś trzeba za te niesamowity prześwit zapłacić...Damian - coś jest w tym co powiedziałeś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 to zależy gdzie będziesz się "turystykował". Zupełnie inne moto jest na Rosję czy Afrykę, a inne do jazd po Europie. Moim zdaniem dość uniwersalną maszyną i co najważniejsze dostępną cenowo jest XTZ 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 A ja wybrałbym turystyczne enduro ale nie varaderka a BMW 1150 GS, bardzo ładny wygodny i wszechstronny. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 ja bym raczej radził simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 to zależy gdzie będziesz się "turystykował". Zupełnie inne moto jest na Rosję czy Afrykę, a inne do jazd po Europie. Moim zdaniem dość uniwersalną maszyną i co najważniejsze dostępną cenowo jest XTZ 750 He he myślałem że napiszesz ze XT 600 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Naprawdę wielka turystyka to nowy KTM Adventure 950 S. Wierzcie mi - tym motocyklem można jechać 200 km/h po austostradzie, grzebać się po kolana w błocie, sunąć po piachu na plaży i tłuc po kamieniach w górach. Motocykl w pełni uniewersalny, ponad 100 koni z silnika V-twin, super moment, kupa dodatków (road-book z elektrycznym sterowaniem, kufry boczne i centralny, mnóstwo dodatków). Jest niesamowity, piękny (kwestia gustu), wysoki, mocnym, twadry i odjechany. Stawia na gumę na trójce bez strzelania ze sprzęgła. Kosztuje 56.000 zł w wersji podstawowej bez dodatków :roll: Wspaniały motocykl do wszystkiego, ale ... nie dla wszystkich !!! Siodło na wysokości bodajże 94cm czyli dla facetów powyżej 190cm wzrostu ??????/ Zbycho pozdrawiam.XJR1300co tam wysokość! ja przy starcie to nawet na pustaku mógłbym się podpierać i glanc 8) :lol: ...aby tylko mieć kasę na taki motocykl...to jedyny problem jaki widzę :laughing: :wink: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja bym raczej radził simsona Ja bym raczej radził, żebyś już nie radził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi