hbr Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Widzi mi sie, ale jedna rzecz mi sie nie podoba - aczkolwiek to malowanie :icon_mrgreen:moze to ciekawe, ale jakos mi do gustu to nie przypadlo - jedna strona taka, druga taka.. :icon_mrgreen:Ale ogolnie extra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Dlaczego zaraz brak słów, miał chłopak wizje którą którą przedłożyłzrobił to sam z własnej inicjatywy i ja podziwiam takich ludzi i chyle czołaza chęci i pomysły, a co do oryginalnych ETZ to jest tego sporo i tak prędko nie wyginie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 pomysł na zrobienie czegoś takiego - fajny, ten egzemplarz akurat mi się nie podoba za bardzo, ale "o gustach się nie dyskutuje" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 najważniejsze jest jak sie swój sprzęt widzi a nie jaki jest :biggrin: ogółem choć może wolałbym normalną odpicowaną etke, to ten motor ma w sobie coś niezwykłego bo ktoś niezwykły włożył w niego serce i wuchta pracy:D sam tez czesto mam chętke na chociaż jakieś drobne przeróbki, tak żeby pomagikować:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ladny jest, czepiac to sie mozecie jak jest aukcja z mz przerobiona na krosa, a przerobka polega na podniesionym przednim blotniku i zalozeniu amorkow od jawy..... motur klasa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 nic dodać nic ująć ... dla mnie lipa... ktoś tu chyba sie baaaaaaaaaardzo pomylilraczej wolalbym oryginał.... ale jego sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 nic dodać nic ująć ... dla mnie lipa... ktoś tu chyba sie baaaaaaaaaardzo pomylilraczej wolalbym oryginał.... ale jego sprawa... Każdy lubi to co lubi, trzeba człowieka docenić za trud czas i pieniądze w to włożone.Ty lubisz oryginał a ktoś inny chce coś zrobić samemujednemu się podoba drugiemu nie ale to nie znaczy że należy krytykować. A kto wedłóg ciebie się aż tak bardzo pomylił co :biggrin: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 bardzo ładnie zrobiony, z pomysłem do samego końca a nie 3 lampy z tyłu antenka w tłumiku i 100 swiecidełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Cena wygórowana.Ciekawie wyglada i nie żal mi MZ bo jest ich jak nas****!Ale to nawet na koło nie pojdzie tak czy tak!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Powiem tak;-zachwycacie się profesjonalnie tuningowanymi sprzętami i to jest naturalne,-profesjonalizm nie bierze się sam z siebie, jest nasiąknięty potem, ale jest też nasiąknięty poziomem wyobrażni i możliwości finansowych.No i tyle......, podziwiam tego młodego człowieka, niech nie patrzy na mocherowe opinie otoczenia i niech swój profesjonalizm rozwija, niech się realizuje, niech rozwija wyobrażnię.Twoje zdrowie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Możę i rozwija swój profesjonalizm, ale czy to tak ma wyglądać ? ? ? Mi motor się nie podoba, ale to rzecz gustu. Niech się chłopak uczy może kiedyś będzie zawodowym tunerem, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ale to nawet na koło nie pojdzie tak czy tak!pozdr. Nie tylko maszyny za 15 tys ida na koło, taką mztke tez mozna bardzo fajnie stawiać, ja moja 250 stawialem i to z gazu a to jest 251 wiec bedzie duzo zabawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Szacunek za pomysł. Ale jednak trochę nie jest t oprzemyślane bo moto jest za krótki i(lub) za wysoki, po za tym fajnie wygląda(jak motorynka trochę)ZAczyna sięod takich MZ a potem zakłada się firmę i robi najlepszy custom w kraju :icon_mrgreen: ... na czymś chyba musi ćwiczyć nie?Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Niedawno na zlocie podziwiałem tak jak i wszyscy przerobionę jawę 350 na coś ala drag / choperas. Gościowi wyszło to rewelka tak jak i ta etka. Moto jest w miarę dobrze zrobione i ja tam jestem jak najbardziej za za takimi zabiegami. A tym co się to nie podoba brak poprostu fantazji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ale to nawet na koło nie pojdzie tak czy tak Chcesz filmik jak idzie etz 251 na kole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi