enduromaster Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 wd-40 na tarcze :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: :P :P :P przecież to jest środek smarujący :wink: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 taaa :wink: nio ja go uzywam jak mam problem z odkreceniem srubyi tak fajnie brud usowa ale siara o w morde jezia chyba ze wstydu sie spale to jednak koledzy mieli racje zatluscilam tarcze :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: lece to zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Hyhyy no raczej, teraz moja droga tak - drugi drink- odtłuszczanie tarczy - może być aceton.- odłuszczanie klocków - ponowne- odtłuszczanie zacisków- dla pewności odpowietrz zaciski i odpowietrz pompę, skoro wcześniej całkowicie opróżniłaś układ hamulcowy- trzeci drinkpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 BEEMKA dzięki za dawkę humoru :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 BEEMKA dzięki za dawkę humoru :icon_mrgreen: :wink: :wink:Dołączam się do podziękowań. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 :icon_mrgreen: :wink: :wink: wyrobisz się! PS.żadko spamuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ... -sposcilam caly plyn-i zajzialam do klockow jeden byl suchy adrugi zalany to nie znaczy ze go zasikalam ;) byl tlusty wiec go umylam w acetonie ale jak zaczelam to czyscic to pomyslalam ze bede wszstko dokladnie czyscic i przed zalozeniem kolka przetarlam se tarcze WD-40 i wszystko zamontowalam oczywiscie olej tez uzupelnilam nie zapomnialam o tym... :P :P :P :D :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: :wink: :P Załama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ojjj BEEMKA niezła sztuka z ciebie pod wzgledem mechaniki, ale kazdy uczy sie na błędach i na pewno juz wiecej tego nie zrobisz. pozdrowienaaa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ogólnie to nie wiem czy :buttrock: czy :D bo ogólnie to :buttrock: ... no ale w przypadku że jesteś kobitką, to chyba ci WSZYSCY wybaczamy :icon_mrgreen: ... wyrobi się ... (miejmy nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 dobra ludzie nie ma problemu, dziekuje za pomoc i zrozumienia ale wiecie ja ju zylam dniem nastepnym i mialam tyle spraw na glowie,ze nie moglam sie skupic. tak na marginesie to wszystko dlatego,ze myslalam iz dzis jest bedzie sobota a sie wczoraj dowiedzialam,ze piatek. wczoraj wzielam kolezanki do garazu bo butelki jeszcze nie skonczylysmy ,ale moto ju ok.dzis maly kac ale to chyba od fajek, do pracy nie poszlam bo zapomnialam a tak na marginesie to ja nie jestem fachowiec jakis,ktory ma wszystko w jednym paluszku ale caly czas sie ucze, pozniej do mojej maszynki bede matowac xenon lamp ale to wiem akorat jak pozdro, jeszcze raz dzia za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Oj BEEMKA, ty roztrzepańcu mały :icon_mrgreen: Z tymi lampami to może sama nic nie kombinuj, bo jeszcze w Essen prądu zabraknie :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Oj BEEMKA, ty roztrzepańcu mały :icon_mrgreen: Z tymi lampami to może sama nic nie kombinuj, bo jeszcze w Essen prądu zabraknie :buttrock: malenki nie martw sie ,dam rade, podpatrywalam jak bylam na spodkaniu klubu bmw i oczywiscie mam kogos do pomocy.wlasnie ja tak mysle,ze ja chce wszystko szybko i wyobraz sobie,ze ty nie pierwszy powiedziales na mnie roztrzepaniec ale przynajmniej chlopcy mieli tu niezly ubaw z tego co mi sie o uszy obilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak będą problemy z xenonem to daj znać :icon_mrgreen: Fajnie się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Widze ze wszyscy ci gremialnie gratuluja, ja natomiast mysle ze dalej masz problem.Jezeli zajrzalas do klockow i jeden byl suchy, a drugi tlusty - to wynika z tego ze cos na ten klocek leci i go tlusci. Moze byc to olej z nieszczelnej lagi teleskopu, albo plyn hamulcowy z tego zacisku ( oba dadza wrazenie tlustego klocka ). Efekt po jakims czasie bedzie taki sam - slaby przedni hamulec i zle dzialajacy przedni widelec ( jesli to teleskop ) lub slaby, stale zapowietrzony przedni hamulec ( jesli to plyn hamulcowy ). Radze dalej sprawdzac co sie dzieje jak ci kac minie.Aaa i tarczy po odtluszczeniu acetonem nie dotykasz nawet zadnym plynem czyszczacym, najlepiej w ogole niczym. Adam M. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 oki, oki - dzia byly ju troche wpokrzywione wiec wzielam na mszynke tarcze i je wyprostowalam tzn byly zbyt jakby to powiedziec wyrzezbione, rozumiesz o co mi chodzi , Adam M.chyba dobrze zrobilam ??? czy moze znowu cos odwalilam..... mialam takie same tarcze przy rt-eku i tak samo zrobilam i jest wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi