Konrigol Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Czy warto kupic Kawasaki KLX 250 (1993r) za 2700zł? - W silniku trzeba wymienic lancuszek rozrzadu (nie wiem ile bedzie kosztowac wiec prosze o odpowiedz)- Łożyska w kołach- Tylny amortyzator Teraz coś do posiadaczy takowego sprzętu...jak jest z awaryjnoscia KLX? czy dostep do czesci jest szeroki? jak z cenami czesci? Prosze napisac mi o osiągach tego motocykla, z tego co sie orientuje ma 30KM, do ilu obr. maxymalnie kręci? No i czy warto kupic go za takie pieniadze :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pewnie chodzi o tego z allegro z zadartym błotnikiem. Psiało do mnie w jego spawri bardzo dużo osób.Koleś co go sprzedaje to handlarz i podobno jest już sporo taniej niż za niego dał czyli musi być w opłakanym stanie.Łanuszek to koszt 240zł, Zawory to 112zł sztuka + 9 zł za gumki.Tylni amorek regeneracja jakies 400zł bo nowy koło 2 tyś. Z tego co słyszałem to tam tłoczek i korba też zadobre nie są a tłok kosztuje 600zł, korboówd podobnie a na cylindrze jest nicsil. Dolicz do tego płyny , łozyska, robocizne i opłaty rejstracyjne a wyjdzie Ci kupe kasy.Jak go zrobisz to bedziesz na przyszły sezon bedziesz miał KLXA 250 w zwykłej wersji z 93 roku za cene dobrego dużo młodszego i w wresji R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jednym słowem: nieopłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 koles zapłacił za klx 2400zł, paliwo wyszło go gdzies 100-200zł bo takie handlarze to zawsze jada po kilka moto wiec koszty sie rozkładają. Tak jak mowią poprzednicy nie opłaca sie tego kupować, chyba ze chcesz kupić, zrobic byle jak i śmigać gdzies po polach, bo nie opłaca sie w to inwestować, bo razem cie wyniesie tyle co musiałbys dac za rocznik np. 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 MI przesłał zdjęcie. Tłumik chyba ma jakąś dziure a przednia lampa jest zasłoniona czumś białym :buttrock: Mi się wydaje, że oprócz tego co on powiedział jest tam jeszcze dużo do zrobienia :D Tu macie foty:http://img332.imageshack.us/img332/4917/img05951iz.jpghttp://img404.imageshack.us/img404/86/img05948ih.jpghttp://img332.imageshack.us/img332/4291/img05933dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ten handlarz jest jakis ograniczony skoro nawet tylniego błotnika nie ustawił w normalnym połozeniu tylko jest pękniety i zadarty do góry jak w jakieś wsce przerabianej przez wiesniaków.Centralny to wogle jakaś kombinacja, brakuje dekla od silnika z lewej strony. nawet mu sie nie chiało kranika przykręcić na miejsce. Brakuje też kawałka wydechu i bocznej stopki.Dawno nie widzałem tak zapuszczonego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ale dużo osób na niego "leci" :buttrock: Jak ja dzwoniłem to było 3000 minimum, a teraz pan obniżył żądania. Strzałek, o jaki dekiel ci chodzi? I czego brakuje w wydechu, bo mi się wydawało, że ktoś przewiercił dla większej mocy :D Ten KLX napewno nie będzie mieć 30km, pewnie nawet po zrobieniu wszystkich defektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie ma tej przysłonki łańcucha przy silniku a wydech jest zozpruty wiec z niego tez nic, ja moze bym dal za to maks 2tys.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Lepiej kupic w lepszym stanie niż pchać się w studnię bez dna! PS. A co z napedem? pozdr. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ta kawasaka to łokrutna padaka :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ale dużo osób na niego "leci" :buttrock: Jak ja dzwoniłem to było 3000 minimum, a teraz pan obniżył żądania. Strzałek, o jaki dekiel ci chodzi? I czego brakuje w wydechu, bo mi się wydawało, że ktoś przewiercił dla większej mocy :D Ten KLX napewno nie będzie mieć 30km, pewnie nawet po zrobieniu wszystkich defektów.Tak jak napisał Predator, brakuje dekla osony zebatki i w wydechu zrobiona jesxt okrutna dziura. Co do mocy to ta wresja ma 24KM a moja R ma 29 ale zrobiliśmy kilka trików, że ma troszke wiecej i różnica była odczuwalna wiec ma troszke ponad 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Czy z wersji E da się zrobić R bezinwazyjnie? Jakie są różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 R ma inny zawias i mocniejszy silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Czy z wersji E da się zrobić R bezinwazyjnie? Jakie są różnice?R jest lżejsza, brak jej np podnóżkow dla pasażera, ma inny gaźnik i przedewszystkim inne zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dzieki chlopaki wydawalo mi sie ze to niezla okazja ale widze ze wyniosloby mnie duzo duzo wiecej niz planowalem =] powiedzcie mi lepiej jaka kasę mam szykowac na KDX w chociaz 'dobrym' stanie? wersja 'R' :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi