Vatzeque Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) he he ale beka ale tak to wyglada ja jak śmigam z kumplem on ma strasznie w głowie aby tylko slidera przytrzeć to jest jego wyznacznikiem jazdy po winklach a ja za nim lece sobie spokonjnie zakrętas nie ostry prędkosć około 100km/h i na lajcie bez siadania na bocznej nóżce a on kurze stara sie wycierać slider pościerany ale opona nie zamknięta ambicje heh , widzę ,ze mineła moda na gumowanie itp teraz dbają o sprzęty i zdrowie tak zauwazyłem w moim otoczeniu nawet na zlotach juz nie wyrywa sie aż tylu śmiałkówTo na pewno nie jest po polsku. Jest tu tłumacz? Edytowane 21 Września 2013 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Lol. Tez do konca nie zrozumialem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Może ktoś coś napisze?? Jakieś postępy w jeździe?? może jakaś nowa technika ?? :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 od kiedy ludzie zaczynaja przycierac lokciami, to w temacie o kolanie pustki Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Blood, ale Ty już chyba wszystko wiesz :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A ja mam coraz większe kompleksy, gdy wydaje mi się że zaraz spadne z moto starając się przytrzeć slider w zakręcie, znajomy który mnie obserwował mówi że praktycznie wcale nie zwieszam dupy z siedzenia. Pozostaje ćwiczyć pozycję przez zimę na sucho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja odwrotnie, wydaje mi się że już niżej się nie da, nawet udało mi się przypadkowo przytrzeć rzepa na kolanie w dużej patelni i raz w prawym niemieckim bo zapomniałem założyć slidery (chociaż nie wystawiałem kolana jakoś przesadnie, w każdym razie nie myślałem o tym, potem juz musiałem pamiętać żeby je chować), a potem patrzę na zdjęcia i załamka. http://www.wgrzesiak.com/foto/picture.php?/30878/category/107 Cały czas się za bardzo prostuję. Może jak założę owiewkę to będzie jakiś punkt odniesienia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 limo - skręcisz się w dupie to ta zjędzie z siedzenia a kolano samo pójdzie w dół i do przodu. Ale spoko i tak siedzisz lepiej ode mnie. Ja wystawiam tylko pół poślada bo na więcej gimnastyki nie mam kondycji. Muszę to jednak poprawić bo mam wrażenie, że tylko dzięki mojej piórkowej wadze opony jeszcze trzymają. Dla zobrazowania dramatu tej sytuacji w sierpniu bez gleby na dużej patelni przytarłem crashpada.Jak nie siedzieć ;)http://www.wgrzesiak.com/foto/picture.php?/24629/category/100http://www.wgrzesiak.com/foto/picture.php?/24912/category/100 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 wow limo ile Ty masz opuszczoną półkę na lagach? I ta taca z przodu to seryjne zegary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Ja już w tym roku nie pochylę się bardziej-za wolno jeżdzę... Ale mój znajomy umie tak Edytowane 8 Października 2013 przez Zino R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 limo - skręcisz się w dupie to ta zjędzie z siedzenia a kolano samo pójdzie w dół i do przodu. Ale spoko i tak siedzisz lepiej ode mnie. Ja wystawiam tylko pół poślada bo na więcej gimnastyki nie mam kondycji. Ja też tylko pół, i tak ma być bo drugi poślad zapiera się o tylną część kanapy. Ja muszę bardziej pochylać górną część ciała tylko wzrost przeszkadza. wow limo ile Ty masz opuszczoną półkę na lagach? I ta taca z przodu to seryjne zegary? Wszystko jest jak w oryginale tylko cebry mają kierownice nad półkami a ja przełożyłem pod, dlatego tak wygląda. Jeszcze bym je trochę obniżył tylko najpierw muszę założyć owiewki i zobaczyć czy nie będzie przeszkadzać. Zegary seryjne :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bimak, jest możliwość jeżdżenia na torze w Gostyniu, jeśli jesteś zainteresowany to się odezwij do mnie na priv. Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Monster ale w tym roku to już raczej odpada ? A na przyszły jak ? Bo ludzie się tam sprzeciwiają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Monster ale w tym roku to już raczej odpada ? A na przyszły jak ? Bo ludzie się tam sprzeciwiają .... A więc sprawa wygląda tak:Aby korzystać z toru należy zapisać się do Automobilklubu Leszczyńskiego i dokonać opłaty 110zł na rok kalendarzowy. Obecnie spotkania odbywają się od sierpnia 2013r co środę od 15-19 godz i w wybrane soboty i niedzielę.Szczegółowe informację można znaleźć na stronie www.moto.gostyn.com.pl :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jeszcze trochę offtopa - i te 110 zł na rok, i latasz do woli jak są spotkania, czy na spotkaniu też płacisz za tor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi