Qóba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Hehe, też nie obejrze, bede na koncercie "zabili mi żółwia" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja tez sie dolaczam do prosby by ktos to zgral w miare mozliwosci bo bede na weselu ;) pzdr.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgrajcie proszę ! ;) Będę akurat na potrójnej 18 kumpli, nie wypada TV oglądać :banghead:Swoją drogą, kiedyś był taki cykl w Uwadze o szkole:"Szkoła jakiej nie znacie". Pokazali wywiad ze znajomym... W szkole się go pytali o to czy widział psa policyjnego i podobne pierdoły, a potem podmienili głos i puścili wywiad co ile kosztuje :banghead: Pewnie ktoś oglądał to pamięta... Ciekawe co teraz będzie. Może wiecie coś o jakichś powtórkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Sobota, 19.45 po "Faktach". TVN Ustaliłem z redaktorem co będzie wklejone do materiału, zobaczymy jak im wyjdzie.Sam się boję że coś zostanie przeinaczone, lecz dajmy szansę młodemu dziennikarzowi.Tomek, uważaj, żeby Ci jakiegoś sznurowadła nie przywiązali hehe... ;) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 popieram kolegow wyzej , nagrajcie to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 damy rade good luck have fun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Sobota, 19.45 po "Faktach". TVN Ustaliłem z redaktorem co będzie wklejone do materiału, zobaczymy jak im wyjdzie.Sam się boję że coś zostanie przeinaczone, lecz dajmy szansę młodemu dziennikarzowi. Właśnie widziałem zapowiedź, zapowiada sie fascynujący odcinek ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Też widziałem zapowiedź i już siedzę wygodnie w fotelu, a tu paradoks słyszę huk,wychodzę na podwórko a tam leży skuter a obok jeździec bez kasku krótka koszulka po prostu "ja się nie wywracam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 W Gdyni impreza na skwerku ale ja i plecaczek czekamy na Uwagę, która już za 8 minut a dopiero później idziemy sie bawić ;) Są rzeczy ważne i ważniejsze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ide po kaszanke i siadam ogladac :] Narazie żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 no , nie bylo strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nareszcie był program, który mówił prawdę ;) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 nagral ktos? nie zdazylem wrocic z garazu, bo robilem kierunek po debilu w golfie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Bardzo dobry program. Nareszcze kawa na ławę jak to jest. Brawo dla Tomka Kulika za komentarze i za prowadzenie takiej dobrej szkoły. Prawda jest taka, że ja we Wrocławiu miałem to samo. Nie ma u nas w mieście takiego typu szkoły. Gratulacje jeszcze raz Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 http://uwaga.onet.pl/1343662,archiwum.html na dole jest film do pooglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi