Mr.Maciek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiem. Ale tak jak piszecie, różne są kolory briefów...Kwas z 4um powiedział mi ze to jest brief tylko starszy dlatego jest na białej kartce czy jakoś tak... proszę o wypowiedź innych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109701444 Nie wiem ile to może kosztować :biggrin: Jest bardzo blisko siebie i to jest KTM :cool:no to jest fajne moto bo miałem cos takiego :clap: ale ja sprzedałem za 4000 i to bez sprzegłą wiec to pojdzie ale za jakies 5500zł ale na pewno lepsze to od DT :-)A co do dokumentów do rejestracji moto to kumpel majac motor z niemiec miał grubą teczke wypchana dokumentami. A jeden swistek to rac zej znacznie za mało. Ale licho tam wie :wink: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale gdzie ci by pisali na Brifie taki bajerski napsia Yamaha i jeszce znaczki a zreszta ja tam sie na niczym nie znam :biggrin:!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Myślę, ze to są jednak dwa oddzielne dokumenty..JEst tam imie i nazwisko właściciela oraz to co na tablicy rejestracyjnej pisało...Proszę o opinię ekspertów :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To nie jest brief . Miałem takie same coś tyle że do dt80 i niedało sie z tym zarejestrować. Potrzebne jeszcze jest wymeldowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No to odpada, dzwoniłem do kolesia i tak jak mówicie - nie da się zarejestrować. Dzwonie do tego od CRM. Jeśli jest ktoś z Bielska to niech się ujawni, potrzebowałbym pomocy...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiem. Ale tak jak piszecie, różne są kolory briefówr A nie mówiłem :cool: Ale gdzie ci by pisali na Brifie taki bajerski napsia Yamaha i jeszce znaczki a zreszta ja tam sie na niczym nie znam ;)!pozdr. No właśnie, a brief na granicy dają :clap: :biggrin: A jak zadzwonisz do tego od CRM tp pisz co Ci powiedział :wink: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 A wie ktoś jakie dokumenty powinien mieć motocykl sprowadzony z Włoch? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 zeby zarejestrowac moto z niemiec potrzebny jest brief plus wymeldowanie ALBO dowod rejestracyjny z niemiec... no i do tego umowa po polsku i niemiecku ,a pozniej pierwszy przeglad i takie tam pierdoly - rejestruje teraz i tak zostalem poinformowany... z wloch to nie wiem szczerze powiem ale moze sie dowiem :biggrin: pozdro :wink: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 z tego co wiem nie ma to znaczenia czy z włoch czy z Nimiec ważne żeby kraj był w Uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ale mi chodzi o to jak wygląda takie włoskie wymeldowanie i brief...rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M227131tego bierz, ciekawe jak z częsciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ale mi chodzi o to jak wygląda takie włoskie wymeldowanie i brief...rozumiecie?Ja mialem HMa z włoch i tam był tylko taki biały dowód rejestracyjny i umowa kupna sprzedaży z Włochem.Motorek jest teraz zaresjtrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M227131tego bierz, ciekawe jak z częsciami. Bardzo ale to bardzo fajne hard enduro, z czesciami nie ma problemu bo silnik taki sam jak w RM250 :lalag: koles powiedizał ze odda za 2500zł, ale jest jeden minus- brak dokumentów. A co do mojego ktm to dokładnie nazywa się exc/egs rok 1996. I musze powiedziec ze bije on na głowe wszystkie kdx, rx, o crm czy dt nie wspominając ;) Leciutki jak crossówka, w sumie to ten sam silnik co w ktm sx montowany do roku 98 bodajże, więc czuć te 39km :D zawieszenie świetne, hamulce również. A sprzedam za tyle za ile wylictują :D Moj nie ma kwita wiec niebardzo polecam dla kogos kto chce jeździć po asfalcie ;) Ale jak ktos szuka tańszej alternatywy dla nowych exc albo huski wr to radze rozglądać sie wlasnie za takim ktm jakiego ja posiadam bo naprawde jest świetny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jutro jadę to oglądać, a tak właściwie to już brać: http://www.allegro.pl/item108452371_honda_crm_125_bcm_.html Na co zwrócić uwagę przy zakupie, co i jak sprawdzać? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi