rg166 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Właśnie od jakis 4 godzin w moim garazu stoi piekna yz 250f :icon_question: Jak dla mnie to po prostu straszliwa bestia. Pewnie z rok zajmie mi jakotakie jej opanowanie.Na razie sie po prostu ciesze!!!Rok 2003, jezdzona przez mojego znajomego, ktory oddal ja do salonu, a ja ja z tamtad wykupilem:) wiec pochodzenie znane.Po pelnym tuningu wydechu akrapovic, zawiecha tyl i przod tuningowane-sachs, kierownica renthal , okladzina blackbird i mnostwo innych bajerow:) Ps. modest-kiedy latamy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 gratulacje młodego i nowoczesnego moto! fotki zapodaj :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje dla posiadacza IGREK ZETY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 gratulacjea czym jezdziłes wczesniej? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 rowerem :) gratulacje super bestia :icon_question: zapodaj fotki to sie poslinimy :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje i gumowych drzew życze Coś moda ostatnio na igrek zetyPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratuluje.Czekam na foty.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje.To juz konkret sprzet :) Zapodaj zdjecia. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratuluje tej mamby hyhy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 WYYYYPAS MASZYNA!!! GRATULACJE!!! :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No to mam nadzieję że niedługo polatamy, może w Książu? :) http://forum.motocyklistow.pl/Oboz-szkolen...im--t48606.htmlDo Wschowy też się wybierzemy ale to w lipcu dopiero. Oczywiście możesz też wpaść do nas, tor jest fajnie porównany :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratuluje YZki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi