piterq1991 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 W tej aukcji to nie WR tylko WRE, koles zdjął podnózki pasazera i mysli ze kogos nabierze :) tak to prawda wre spali tyle przy normalnej jeździe, no ale jest słabsza od wr. A te410 to nie zaden zabójca tylko normalne enduro, a ma taką moc bo to 4T.A po czym to poznałeś że to WRE? I ile WRE ma koni? Opłaca się cos takiego brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 A po czym to poznałeś że to WRE? I ile WRE ma koni? Opłaca się cos takiego brać?np .WRE ma mocowania na podnózki pasażera a WR nie ma. Ma ok. 32konie. Za taka kase sie nie opłaca, to warte jest jakies 4-4,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) To tak samo rozumiem że WRE są dwu osobowe, a WR'ki jedno. P.S. znacie może jakieś strony z ogłoszeniami sprzedaży enduro? Po za allegro bo tą znam :) edit. albo jestem ślepy(raczej nie możliwe) albo... nie wiem, ale ja nie zauważam różnicy. Wpatrywałem się w WR'ke Adama i tą z aukcji i nie widze różnicy, poza tłumnikiem i przednimi zawieszeniemAdam87 ta z allegro Edytowane 9 Czerwca 2006 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To tak samo rozumiem że WRE są dwu osobowe, a WR'ki jedno. P.S. znacie może jakieś strony z ogłoszeniami sprzedaży enduro? Po za allegro bo tą znam :) edit. albo jestem ślepy(raczej nie możliwe) albo... nie wiem, ale ja nie zauważam różnicy. Wpatrywałem się w WR'ke Adama i tą z aukcji i nie widze różnicy, poza tłumnikiem i przednimi zawieszeniemAdam87 ta z allegro Tak ale huska Adama nie ma mocowań na podnóżki pasażera, a ta z allegro ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To ja ślepy jestem. Jak boga kocham, nie widze tych mocowań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) To ja ślepy jestem. Jak boga kocham, nie widze tych mocowań :icon_question:patrz na "rurke" idącą od podnózków kierowcy po skosie w kierunku tylnego błotnika. tam są uszka na sruby do podnózków pasazra :-) no i zawias u adama to 50mm Extreme a w tym z allegro sa znacznie ciensze lagi i inny kształt.Sam się zastanawiałem czy nie kupić teraz jakiejś 250 ale w końcu jednak kupuje samochód. -> STARY co Ty bredisz?? puszke bediesz kupował???? ja wiem ze auto jest potrzebne do egzystencji toważyskiej i zawodowej ale zeby odrazu kosztem motoru !!!??? :) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sam się zastanawiałem czy nie kupić teraz jakiejś 250 ale w końcu jednak kupuje samochód.Tak nie można! Tak mi się fajnie ogladalo twoje filmiki z toru! PROFANACJA czy coś takiego :) Czy ktoś mi może powiedzieć ktor huski te 410 byly z dwoma tlumikami? Jak takie cuś brzmi? Jak jest z czesciami? Czy ktoś z forum ma wogole cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) nitkt nie zwrocil uwagi ze facet dodaje dozownik czego w wr125 nie ma tylko jest w wre wlasnie?? Edytowane 9 Czerwca 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 patrz na "rurke" idącą od podnózków kierowcy po skosie w kierunku tylnego błotnika. tam są uszka na sruby do podnózków pasazra :-) no i zawias u adama to 50mm Extreme a w tym z allegro sa znacznie ciensze lagi i inny kształt.dzięki Gawron :) Teraz już zauważyłem :icon_question:eloelo to teraz przekonaliście mnie że jest to wre. Dzięki :banghead: Gdyby nie ey to pewnie bym ją kupił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 jeszcze wahacz (popatrz na sposób regulacji naciągu łańcucha no i ustawienia koła oczywiscie) i wydech.Co do te 410 to naprawde świetny motocykl jednak jest dużo zastrzeżeń. Układ smarowania jest poprostu słaby. Motocykl ma niesamowite własności trakcyjne jednak silnik może być już w słabej kondycji. To jest duża wada tych motocykli. Jeśli nie boisz się kosztów jednego remontu który wystarczy na bardzo długoo ale będzie bardzo drogi to bierz husqe te 410 :)Mówie o tych starszych czyli z 2 wydechami bo tylko o tych troche wiem! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 z tego co przeczytalem tu i uwdzie to te starsze te410 nie byly wyczynami lecz te nowsze co byla pokazana pare postow wczesniej jest w kazdym razie wolal bym te 350 ..a co mozecie mi jeszcze powiedziec o wr250 ? jakies koszty podstawowych podzespolow itp? p.s. EnduroMax mam pytanko czy smigales wczoraj 09.06.2006 swoja dr (o ile sie nie myle) ulica Grochowska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Siem! I jeszcze jedno pytanie w tej aukcji koles pisze że ta WR'ka pali tylko 4,5l. Czy to możliwe? Dobry to by był motor? Pozdrawiam :icon_question: W tej aukcji to nie WR tylko WRE, koles zdjął podnózki pasazera i mysli ze kogos nabierze ;) tak to prawda wre spali tyle przy normalnej jeździe, no ale jest słabsza od wr. A te410 to nie zaden zabójca tylko normalne enduro, a ma taką moc bo to 4T. Jak WRE pali 4,5 to mi taka pokazcie :) WRE srednio a nawet minimulm pali z 6 litrów kolego!Nie wiem czy zauważyliście ale 2000 r. miały już UPSy a ta nie ma!Koleś ściemnia jak ... :banghead: pozdr. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 z tego co przeczytalem tu i uwdzie to te starsze te410 nie byly wyczynami lecz te nowsze co byla pokazana pare postow wczesniej jest w kazdym razie wolal bym te 350 ..a co mozecie mi jeszcze powiedziec o wr250 ? jakies koszty podstawowych podzespolow itp? TE to enduro i to każda czy stara czy nowaTC to wyczyn do wr 250 tłok 330 zł, korba 370 zł, dostepne w ciagu max tygodnia, tarcze do sprzegła wiekszosc firm posiada w asortymencie wiec nie ma tu jakiegos bólu z gratami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Żeby nie było pózniej pytań z cześciami do Huseq nie ma! Ale sa za odpowiednia cenę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Żeby nie było pózniej pytań z cześciami do Huseq nie ma! Ale sa za odpowiednia cenę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdr. jak to nie ma??? :| nie wiem czy do konca zrozumiałem twój post ale jesli mówisz ze nie ma gratów do husek to nie wiem w jakim swiecie zyjesz, albo czego nie mogłes kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi