spiwor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pilot Sport cienki jak barszcz, dziwne,że ma "sport" w nazwie. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Co panowie mogą napisać na temat Diablo? Ktoś wrzucił niezłą cenowo ofertę na allegro: http://moto.allegro.pl/opony-pirelli-diabl...1339778955.html Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kumpel miał w nindźy ten komplet i suka nawet mocno rozgrzana w winklu potrafiła popłynąć... Jako turysta to tak ale winkle odpadają. I trwała-praktycznie sezon przelatała a jazda była typu "dużo gazu i sprzęgło od razu" Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Miałem kiedyś Diablo z przodu w 9-tce. Dawała radę. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Miałem kiedyś Diablo z przodu w 9-tce. Dawała radę. Ty z tych "zadupcających" jesteś jak pamiętam... ? :crossy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Są i tacy co piją tanie wino i mówią że jest pyszne! Ja nie mam potrzeby pic' taniego wina żeby potwierdzic' tą teorię. Czy na torach ściganci też używają Shinko? Czy może Xung-fung? :icon_razz: Byłem na Shinko w Lublinie, Radomiu i Poznaniu, i nigdy nie miałem zastrzeżeń do tej opony, ograniczeniem był dekiel alternatora a nie opona shinko. Na oponach Shinko ściga wielu zawodników na 1/4 mili. Ta opona to KOSMOS! Zdziwilibyście się tak jak ja, jakie krechy zostawiąją uznane marki, a jaką (a niemalże żadnej) Shinko:) Na tej oponie jeździ mistrz Polski! Pilot Sport cienki jak barszcz, dziwne,że ma "sport" w nazwie. A dla mnie to jest dziwne, Pilot Sport to jedyna opona na której udało mi się stawiać na gumę po/w deszczu. Ilu ludzi tyle opinii. A i jeszcze to: Opony Shinko Tire projektowane są nadal w Japonii przez ich japońskich inżynierów, natomiast produkcja odbywa się w fabryce w Korei Południowej z spełnieniem wszystkich surowych Japońskich norm. Z ciekawostek, które jeszcze wyszperałem w Internecie, okazuje się że w tej samej fabryce produkowane są tez opony Continetal. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez baba_zanetti Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluestar Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Kantowanie ludzi się niestety szerzy... Trzeba uważać i mieć oczy szeroko otwarte bo na każdym kroku próbują Cię zrobić w balona... niestety kolego nie do końca masz rację poniweaż faktycznie fabryczkę w Dębicy wykupił GoodYear więc na pewno mogą sobie napisać to co napisali na oponce. A tak przy okazji to w jasielskie hucie szkła produkują klosze do lamp samochodowych (mercedes, VW) i wiesz co pisze na szkle? MADE IN GERMANY :D i co ty na to? Pozdrawiam serdecznie :)) Edytowane 21 Grudnia 2010 przez bluestar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi