zygus213 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Moja cagivą planet 170CBR-ką kolegi (F2) ok 230-235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonko Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 140km/h aprilia rs 125 4 bieg jeszcze 2 zostaja i rocznik 96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 240 z pasażerm! Honda CBR 600F3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 155 km/h z pasażerem dogodne warunki .... ale nigdy więcej przynamniej nie na tym motorze :D , 165 km/h w pojedynke , oczywiscie motocykl poszedlby wiecej ale ja już nigdy nie pojade tak szybko ponieważ nie potrzebuje tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 100km/h z gorki na moim bylym i starym simsonie Schwalbe z roku 1975 :biggrin:To byla maszyna a yamaha 90km/h :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja na Banditku 180km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 na prostej na torze w poznaniu licznik pokazal 255 ale mu nie wierze :biggrin: mysle ze 230 to max :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nsr-ka kolegi 135:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No ja musze sie przyznac ze dalem sie poniesc i na autosradzie rozbujalem swoja staruszke do 202km/h licznikowych. Mogla isc jeszcze wiecej na co potrzebowalbym czasu ale jak zerknalem na wskazowke paliwa to sie przerazilem i dalem spokoj babci. Teraz wiem na co ja stac i to mi wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja swoją Aprilią RS 50 cisnąlem ponad 130, ile dokladnie to nie wiem bo na tylu mi sie licznik konczy :biggrin: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 250km/h na CBR600F ale jak schudnę bedzie wiecej, szybciej, lepiej :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja bym napisał nowy temat p.t:"Ile jechałeś najwolniej?", i zaraz sam bym odpowiedział, że w tych czasach puszki jezdzą tak szybko..chcąc uniknąć rozjechania trzeba naprawde szybko pomykać. na przykład jak testowałem na długiej prostej maxa(ponad 180km/h) to przede mną jechało jakieś audi jeszcze szybciej!!.nie ma zmiłuj się , chyba że posiada się jakiegoś sporta >100KM.pozdrawiam wszystkich z EKG, niedługo do Was dołączę:biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Miałem podobnie, jak chciałem zobaczyć jak to jest jechać 200km/h to na ogonie cały czas miałem jakiegoś golfa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżako28 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 215 km/h na swoim Gsx 600F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 licznikowo 200, bo chciałem sprawdzić jak to jest. potem na autostradzie przy wyprzedzaniu ciutkę więcej. i uważam, że ani mi to potrzebne, ani bezpieczne. ani umiejętności, żeby przy takiej prędkości pokonać np. łuk 9w sensie zakręt, tylko na autostradzie one takie łagodne są) nie mam :biggrin:jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi