jurjuszi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Hm o co można się kłócić w takim temacie??Jak to o co? O wszystko. Choćby o to: "Nie ściemniaj. Moja na 6tym miała tylko 230." a stąd już krok do kłótni :D, nie? pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donbandit Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Blisko 250 na obecnym sprzęcie, niewiem dokładnie bo licznik ostatni raz widziałem jak wyświetlał 242, odkręcilem jeszcze manete ale juz bałem się spoglądnąć, na drodze siię skupiałem bo uciekała jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 U mnie 185 na obwodnicy Bialobrzegi w piękny bezwietrzny dzionek :buttrock: Też lubię to miejsce :D Musimy kiedyś spróbować razem :notworthy: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Intruder 700: 165 km/hVirago 535: 150 km/h (musiałem się na bak położyć, bo moto nie miało szyby :D )Transalp 600: 170 km/ na drodze alfaltowej; 70km/h w lekkim terenie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 270 km/h (wg licznika) - autostrada Eger - Budapeszt chyba nieźle jak na 18 letni motorek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 R6 ok. 260km/h, jak przejechalem ostatni zjazd do Poznania z autostrady i musialem jechac platna przez Wrzesnie - wtedy przestalem wierzyc w bajke pt. Ghostrider :buttrock:RS125 - ok 175km/hA z ciekawostek to:Yaris D4D z gorki i z wiatrem w 4 osoby 185km/h :notworthy: Ford Transit z kontenerem - jakies 140km/h :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 CBR - 321,2 km/h ETZ - 159,9, ino ogień z rury szedł :D (agroChip) A jaką CBRką tyle śmigałeś? :notworthy: 1100 XX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 No to ja też napiszę PRAWDĘ i tylko PRAWDĘ, żeby nie było że ściemniam tak jak inni : Pannonia T5, full tunink, chipset, paliwo lotnicze, manetki Harris, owiewka MGG, opony MITAS, ogień z rury poszła 187 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Swoim grzechotnikiem leciałem 220km/h (wg licznika). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Narazie 170 km/h, ale na Autostradzie nie miałem jeszcze okazji go wypróbować :D Katamaranem 210-220 km/h na Autobahnie jadąc do Norymbergii :notworthy: Katamaranem - Porsche 250-270 km/h na ...................... trasie Warszawa - Gdańsk :buttrock: Ale to było pare ładnych lat temu :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 jawa ts350 122,9 km/h - zaświadczenie na fotografii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A jaką CBRką tyle śmigałeś? 1100 XX? Zdławioną 600 cc. :D Ps. Mam czarna szybkę :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 250 km/h... www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 a ile w Polsce mozna na maxa ? 130 ?? no to 130 jechalem panie wladzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) zawrotne 80km/h i nie ma bata więcej się nie da :buttrock: Ciekawe jak to jest mknąć dwie setki :D :notworthy: Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Marcin Neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi