rozek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 240 km/h na gsxr 600, jak dla mnie duzo za szybko, jestem tylko zdziwiony czasem po jakim dochodzi sie do takiej predkosci, myslalem ze trzeba sie bujac i bujac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Maciora- nie tylko do Ciebie, ale między innymi owszem :icon_mrgreen: Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a ja 130 bo tyle pozwala prawo a u sasasiada z zachodu jeszcze nie bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żołnierz Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a ja 130 bo tyle pozwala prawo a u sasasiada z zachodu jeszcze nie bylem.hahahahahahah , o w mordę mam nadzieję że to ironia! Jeżeli napisałeś szczerze a osiągnąłeś tą prędkość na moto które masz w opisie to lepiej je sprzedaj bo chyba jeździsz tylko na jedynce. :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 hahahahahahah , o w mordę mam nadzieję że to ironia! Jeżeli napisałeś szczerze a osiągnąłeś tą prędkość na moto które masz w opisie to lepiej je sprzedaj bo chyba jeździsz tylko na jedynce. :icon_mrgreen: cichooooo a jeśli on przez kartoflisko tyle jechał, to co teraz powiesz?? :icon_twisted: u mnie lipa max ok 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 195 km/h myślałem, że mi wiatr zęby powybija :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 195 km/h myślałem, że mi wiatr zęby powybija :wink: To było założyć kask.... :icon_mrgreen: "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 289 km/h w Niemczech na autostradzie.276 km/h pod Wrocławiem na drodze ekspresowej (pusto było).Oba w puszce. Motorem 133. :icon_mrgreen: Strach szybciej poza tym głowę urywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 289 km/h w Niemczech na autostradzie.276 km/h pod Wrocławiem na drodze ekspresowej (pusto było).Oba w puszce. Motorem 133. :) Strach szybciej poza tym głowę urywa... czy przez przypadek nie wcisnela Ci sie 2 o dwa razy za duzo przy pierwszych podanych wartosciach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Waldi, myślisz że takie prędkości są zarezerwowane tylko dla sportowych tsiączków? :) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No, ja starym jak swiat mercedesem w124 zapierdzielalem 230km/h :]. Tyle, ze to bylo 320 CE 220KM :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 czy przez przypadek nie wcisnela Ci sie 2 o dwa razy za duzo przy pierwszych podanych wartosciach ? Nie. Vmax auta z pierwszego wyniku to chyba 296km/h a drugiego 250 (ograniczonego elek.), tyle że ogranicznika brak. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Waldi, myślisz że takie prędkości są zarezerwowane tylko dla sportowych tsiączków? :( mysle, ze tak No, ja starym jak swiat mercedesem w124 zapierdzielalem 230km/h :]. Tyle, ze to bylo 320 CE 220KM :]. pomykalem tyle E320 z 2006r Nie. Vmax auta z pierwszego wyniku to chyba 296km/h a drugiego 250 (ograniczonego elek.), tyle że ogranicznika brak. :( co to za auto, ze 296 leci ? Vectra OPC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Proponuję zmienic nazwę tematu na "w kolejce do smutne ale prawdziwe". Oczywiście nikomu nie życzę, ale sami się prosicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Śmieszy mnie ten ten temat-psujecie tylko silniki w tych cb, cbx, gs, One nie lubią szybko...Ale napiszę coś,nigdy nie patrzę na licznik...po co ? Wiem ile jechałem naj na gps mierzone-ale Wam nie powiem ;-) pozdr, aha-na autostr.w Niemczech ;-) to był jej max... Pewny motocykl / super opony / pewna droga / trzymasz się mocno-Dawaj...ale spadaj w kosmos z tym 200 po mieście. Wiesz jak takich oceniam? ---->nie pies spuszczony z łańcucha bo taki to się jeszcze zachowa. Ty się zerwałeś z tego łańcucha.a Damę z Erery to serdecznie pozdrawiam;-) --->wszystkich Was tu drogich przechwalaczy, wyleczyłaby ze złudzeń...(tudzież błędów licznikowych) :icon_eek: pozdr, Edytowane 24 Czerwca 2008 przez rYs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi