rafael Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 przeciez 312 moto z przyczepa to nic takiego tyle to ursusem jezdze.he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 2 paki - Trasa Toruńska - Siena 1.6 Chciałem sprawdzić czy takie auto z "dolnej półki" ma jakieś odcięcie - nie ma :D (gość w Mondeo miał więcej rozumu i przy 180 odpuścił mi),no i jak MYCIOR (tyle, że Boenig 777) ale nie wiem ile było zanim się oderwałem... :)Mój rekord na moto 60 km/h - jak narazie - na kursie na PJ A (właśnie zdanym!) :D 2 paki - Trasa Toruńska - Siena 1.6 Chciałem sprawdzić czy takie auto z "dolnej półki" ma jakieś odcięcie - nie ma :clap: (gość w Mondeo miał więcej rozumu i przy 180 odpuścił mi),no i jak MYCIOR (tyle, że Boenig 777) ale nie wiem ile było zanim się oderwałem... :)Mój rekord na moto 60 km/h - jak narazie - na kursie na PJ A (właśnie zdanym!) :Dnie było to czasem mondeo policyjne? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nie było to czasem mondeo policyjne? :DA wiesz, że nie wiem? Chyba, że im koguta zwiało.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 SV650S - 215km/h - tylko w ramach testu jak to wygląda przy 200. Teraz już wiem - i chyba do tego przedziału prędkości szybko nie zawitam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 swoją hondą 150 na 5 została 6 ale już zaczęło nosić na boki (bałem się więcej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saibot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 74km/h! Gdy sie dowiem jak wlaczyc którykolwiek z biegow i gdzie sie dodaje gazu to sie odezwe ponownie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 LUDZIE CZYTAJCIE POSTY DOKLADNIENAPISALEM ZE ZROBILEM BLAD, BIALO BYC 212KM.H A NIE 312. POZDRO DLA TYCH Z GORSZYM WZROKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pootietang Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 170 gs'em na autostrodzie ale musiałem przykleić się max do moto i nogi na tylne podnóżki bo jak miałem nogi na przednich podnóżkach to 160 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Moj nowy rekord Kawasaki EL 252 ustanowiony poł godziny temu to 145 km/h przy 10500 obr/min i już chyba wiecej nie pojdzie ;) I dobrze bo jeszcze bym sobie coś zrobił :P Preferuję jazdę w granicach 100 km/h :icon_rolleyes: Chociaż może gdybym się przykleił do zbiornika to poszedłby jeszcze troche? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 312 mają ludzie fantazje ;-)Nowy rekord cos pod 240 ale juz dmuchało ze ho hoczy nawet 312 km/h to fantazja?? youtube.pl jesli nigdy o czyms takim nie slyszales, jest full filmikow gdzie ludzie dochodza do tych predkosci, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Seryjne liczniki lcd kończa sie na 299. Obroty mogę iść w górę, prędkośc też idzie w góre ale licznik juz wiecej nie pokazuje. A to ze pełno jest takich filmików to ja wiem ale co to za kłopot zmienić zębatki i juz licznik kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tuż tuż pod dwie paczki leciałem octawią (ale jakieś ograniczenie ma) a na swojej emzecie udało mi się 150 polecieć. Trasa WWa - Piotrków. Ale przy pomocy "holowników" - ciężarówka, potem autokar i na końcu mały, wsciekle szybki bus. Jak zobaczył że mu siedzę na ogonie to tylko dym poszedł z rury i tyle go widziałem. Potem zarżnąłem silnik :buttrock: Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czolem! Powiedzcie mi tak naprawde - skad nowoczesne sporty biora impulsy do pomiaru predkosci? Bo ciagle krazy ten mit, ze starczy pozmieniac zebatki i juz moto jedzie wg. licznika 400. A np. moja TDMa ma juz elektroniczny licznik, ale impulsy dostaje od czujnika magnetycznego znajdujacego sie przy przednim kole. Moge wiec sobie zmieniac zebatki do konca swiata i i tak nic to nie zmieni we wskazaniach predkosciomierza...Sorry za OT. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 oszustwa biorą się z tego - że wiele paździochów ( bodajże hajka na przykład) bierze impulsy z wyjścia napędu - czyli z zębatki napędowej pozdro251 Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ja na moście siekierkowskim (wawa)w pierwszym zakręcie miałem 233 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi