Skocz do zawartości

Ile jechałeś najszybciej na swoim motocyklu?

d8-vid
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 paki - Trasa Toruńska - Siena 1.6 Chciałem sprawdzić czy takie auto z "dolnej półki" ma jakieś odcięcie - nie ma :D (gość w Mondeo miał więcej rozumu i przy 180 odpuścił mi),

no i jak MYCIOR (tyle, że Boenig 777) ale nie wiem ile było zanim się oderwałem... :)

Mój rekord na moto 60 km/h - jak narazie - na kursie na PJ A (właśnie zdanym!) :D

2 paki - Trasa Toruńska - Siena 1.6 Chciałem sprawdzić czy takie auto z "dolnej półki" ma jakieś odcięcie - nie ma :clap: (gość w Mondeo miał więcej rozumu i przy 180 odpuścił mi),

no i jak MYCIOR (tyle, że Boenig 777) ale nie wiem ile było zanim się oderwałem... :)

Mój rekord na moto 60 km/h - jak narazie - na kursie na PJ A (właśnie zdanym!) :D

nie było to czasem mondeo policyjne? :P

Moj nowy rekord Kawasaki EL 252 ustanowiony poł godziny temu to 145 km/h przy 10500 obr/min i już chyba wiecej nie pojdzie ;) I dobrze bo jeszcze bym sobie coś zrobił :P Preferuję jazdę w granicach 100 km/h :icon_rolleyes:

Chociaż może gdybym się przykleił do zbiornika to poszedłby jeszcze troche? :P

Seryjne liczniki lcd kończa sie na 299. Obroty mogę iść w górę, prędkośc też idzie w góre ale licznik juz wiecej nie pokazuje. A to ze pełno jest takich filmików to ja wiem ale co to za kłopot zmienić zębatki i juz licznik kłamie.

tuż tuż pod dwie paczki leciałem octawią (ale jakieś ograniczenie ma)

a na swojej emzecie udało mi się 150 polecieć. Trasa WWa - Piotrków. Ale przy pomocy "holowników" - ciężarówka, potem autokar i na końcu mały, wsciekle szybki bus. Jak zobaczył że mu siedzę na ogonie to tylko dym poszedł z rury i tyle go widziałem.

Potem zarżnąłem silnik :buttrock:

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.

Czolem!

Powiedzcie mi tak naprawde - skad nowoczesne sporty biora impulsy do pomiaru predkosci? Bo ciagle krazy ten mit, ze starczy pozmieniac zebatki i juz moto jedzie wg. licznika 400. A np. moja TDMa ma juz elektroniczny licznik, ale impulsy dostaje od czujnika magnetycznego znajdujacego sie przy przednim kole. Moge wiec sobie zmieniac zebatki do konca swiata i i tak nic to nie zmieni we wskazaniach predkosciomierza...

Sorry za OT.

Pozdro

oszustwa biorą się z tego - że wiele paździochów ( bodajże hajka na przykład) bierze impulsy z wyjścia napędu - czyli z zębatki napędowej

pozdro251

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...