dark*star Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Embe - trzymaj się ciepło i wracaj jak NAJszybciej do zdrowia trzymamy kciuki i... wszystko będzie OK!!! PZDR :flesje: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez dark*star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 3m się mocno chłopie, wiele 2oo i wioseł jeszcze przed Tobą, dróg i nut.... Pozdrawiam Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawitson Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hej EMBE trzymaj się chłopie,zdrowiej szybko i nie podddawaj się Twoje opowieści i pogadanki to Mistrzostwo Świata :flesje: więc mam nadzieję, co tam wierzę w to mocno żeusłyszymy je za niedługi czas w 200 i oczywiście w Borkach :flesje: pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Fuck...Osobiście jeszcze embe nie poznałem, ale lubię jego wypowiedzi - fajny, inteligentny gość z jajami :flesje: , pisze dobrze i broni swoich poglądów nawet gdy nie jest to dla niego łatwe; niektórzy pewnie kojarzą o jakiej sytuacji mówię...Najważniejsze, że embe żyje. Szybkiego powrotu do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja jeszcze rano, nieświadoma sytuacji-napisałam do Michała posta na gronie. Mam nadzieję, że niebawem już będzie mógł go odczytać! A teraz ludziska zbieramy tyłki i kto może, niech odda krew na Barskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe - trzymaj się dzielnie - będzie OK! Traktuj to jako bolesną - ale jednak lekcję i doświadczenie na przyszłość ( miałem szlifa w zeszłym roku - wiem co mówię ;-)) Jesteśmy z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 NI NINEJ SZYM dolaczam sie do pozdrowien przy pierwszej nadazajacej sie okazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szybkiego powrotu na drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 :flesje: ja również dołączam się do życzeń - ZDROWIEJ JAK NAJSZYBCIEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zdrowia życzę i szybkiego powrotu na trasę. Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zdrowia życze, oraz powrotu do 2 o o. Będzie dobrze. Zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nic dodać nic ująć Olsenie, podpisuję sie pod tym tekstem obiema rękami... Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ryzy. to daj znac jak bedziesz wiedzial cos o konkretach w kwestii oddania krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 SZOK! PROSZĘ O PRZESŁANIE MOICH POZDROWIEŃ MICHAŁOWI. EMBE JESTEM Z TOBĄ, TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rozmawialiśmy jeszcze w piątek na uczelni, byliśmy motocyklami, pośmialiśmy się, poklepał mnie po ramieniu i życzył powodzenia, bo śmigałem do Łodzi. A tu taki klops... JESZCZE RAZ ŻYCZĘ ZDROWIA!!!! pS. Jak już będzie można to dajcie znak, chętnie bym się wybrał na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Heh, w ubiegłym tygodniu mój braciszek, teraz Embe, współczuję mu i jego rodzinie, bo już poznałem to uczucie - przej**ane. Niestety, jazda motocyklem to jak sporty ekstremalne, uda ci się dojechać cało albo ktoś cię pierdolnie z boku :flesje: . Piotrek wyszedł dziś ze szpitala po tygodniu leżenia, cztery miesiące nie może stawać na nodze, Michałowi się zejdzie trochę dłużej, przykro mi, że takie zajście miało miejsce i że takich urazów doznał. Niech wraca szybciutko do zdrowia, a sobie jak i Wam bracia i siostry życzę więcej szczęścia niż im. brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi