Skocz do zawartości

embe miał wypadek

Greedo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eh procz dobrych wiadomosci o nowym sezonie, sa niestety tez zle... Nie znam mego imiennika, ale pozdrowcie go takze ode mnie :flesje: I szybkiego powrotu do zdrowia :flesje:)

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

Pozdrowienia przekazane, był na prawde wzruszony odezwem i tym, ile osob chce oddac dla niego krew. W jego imieniu dziekuje wszystkim i pozdrawiam. Dzis tez bylismy u niego, ale na krotko, bo jednak odwiedziny meczą. Damian bedzie podawał informacje nt. krwi i inne. Dla tych ktorych to interesuje, wszystko bedzie w tym temacie.

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

jakby co to ja mam 0 Rh "-" mozna mnie do kogokolwiek podlaczyc i bedzie mu smakowalo

- nie mam HIV i nie mialem zoltaczki ...walic na koma w awaryjnych przypadkach :flesje: ...heh serio mowie ...takiej krwii moze zbraknac .

Edytowane przez Zawalidroga

Odwiedziliśmy go dziś dziś. Przekazaliśmy pozdrowienia, wydruki. Michał nie krył że jest wzruszony, i jak zwykle okrasił swą wypowiedź zgrabnymi i dowcipnymi słowami, jak to zawsze ma w zwyczaju czynić :flesje:. Wesołość ducha go nie opuściła, trzyma isę dzielnie, ma humor, lecz jeszcze brak mu sił na jakiś dłuższe pogaduchy.

Noga (lewa) ma złamanie otwarte (małe, ale jednak otwarte) 5cm nad kostką. Złożyli mu ją już, cała w gipsie. Palcami nogi rusza, więc jest dobrze. Miednica pęknięta w 3-4 miejscach, na razie niczym nie usztywniona. W czwartek ma mieć operację polegającą na "składaniu" miednicy w szpitalu w Otwocku, gdzie ponoć jest lekarz się w tym specjalizujący.

Opowiedział nam dokładnie, na spokojnie co się działo podczas kraksy. Pamięta wszystko, wie co się działo, świadomie walczył i reagował. Pamięta ślizg, pamięta chwilę uderzenia w zimie, pamięta GPZ'ta mijającego go ślizgiem na trawie. Zauważył na zegarach paląca się kontrolnę ciśnienia oleju, i pierwsze co powiedział facetowi który do niego podbiegł to: "niech mi Pan wyłączy silnik, bo się wałki pozacierają" :flesje:.

Najważniejsze jest to, by teraz miał siłę przejść przez to co go czeka, a czeka go troszkę walki. Mnie uspokoiła i pocieszyłą dzisiejsza wizyta, bo widzę, że Michał twardy jest, nie rozpacza, i podchodzi do tego jak do przeszkody rzuconej pod nogi, którą trzeba dzielnie przejść.

Tyle zapamiętałem z dzisiejszej wizyty. Mówił, że Wasza reakcja jest niesamowita, i bardzo Wam dziękuje.

Nie znam chłopaka osobiście, jedynie z wypowiedzi na forum. Jednak także życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Żeby kości szybko mu się pozrastały i nie miał żadnych podobnych przygód w przyszłości..

Trzymaj się embe :flesje:

pzdr @starte