Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Spoooko z kazdego biegu na kolo:D:D:D Na asfalcie... Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Znajomy kilka lat temu miał CR 500 - rocznik ok '90(wcześniej CZ 380, więc dzikość sprzetu nie była mu obca). Po kilku miesiącach sprzedał, bo ta maszyna wstawała na koło nawet podczas zjeżdżania z górki, np po skoku. Najlepsza metoda jazdy na tym to nie kręcić, tylko bieg wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mój znajomy ma kx500.. Moc potworna..Po skoku od razu na gumę..Przyjebanie ma takie ,że szok.Tego nie da się opisać..Trzeba zobaczyć ją w akcji z dobrym rider'em.. !! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wg katalogu 500ccm ma 65KM a maszyny 250ccm z MŚ mają ich czasem nawet 70 więc dla tych zawodników seryjne 500 nie robią wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Raz pojechałem zobaczyć na taki amatorski tor niedaleko mnie.. Goście wymiatali na kx 500 bez kasku bez ochraniaczy ale dawali rade. Mocy ma to pod dostatkiem koles wjezdzał na wzniesienia itd bez redukcji poprostu troszke więcej odkręcił ale widac było ze nie krecił do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja bym się przejechał na 500 secie. Poczuc tą moc. Ale pisanie że nie da się na tym jeździć to troche dziwne, jak się ma w głowie rozum a nie siano to nic poważnego się nie powinno stać, każdy motor da sie opanować, wiadomo nie odrazu jest się mistrzem, tylko z czasem to przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Tez sie przylaczam zawsze wszystko idzie opanowac mniej w lapa krecic i luzik wiem bo simigalem a zreszta 500 pojemnosci za niby ma to 70 czy iles koni podona moc maja 350 w 2T WIEM MOMENT JEST INNY a 500 tka to istny szatan osobiscie wole cos gdzie zamykam manetke i mam ta swiadomosc i 100% zabawe a nie strach ze mi tyl odjedzie uwazam ze 250 to jak dla mnie szczyty 125 no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 znam przypadek w 250cmm gdy koles sobie powoli kopkaopal jak zlapal zaplon i odbila kopka to zapierdolil nogą w kierownice.gira złamana kierownica do wymiany.to sie musi lekko kopac bo duze przelozenie jest na koszu.gozej jak to przelozenie zadziala w drugą strone ;) z tego co slyszalem w dalesze wyprawy te crki mają za maly bak :P a mocy i przyspieszeniu sie nie mowi bo to petarda.swoja droga kiedys jeszcze widzialem crossa 720 w 2t :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 JA jechalem pare razy na 500 w 2T akurat to byl KX 500 i wcale to nie jeste do nie opanowania jak umiesz dobrze jezdzic i masz wprawe to jazda jest dosc fajna ale bo co komu taki motocykl zaloze sie ze nikt nie wykorzystuje 80% mocy 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie jezdziłem 5002t, ale z tego co wiem to one są łatwijsze do opanowania od 250 2t, bo mają maksymalna moc juz przy 6500obr. i maja lepiej rozłozony moment obrotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 niestety nie zgodze sie z tabą ta moc jest o wiele za duzo na niskich obrotach i dlatego sieja one taki postrach a pozatym 250 ccm ma wlasnie wystarczajaci mocy na niskich aby nie bylo trzeba jej wysoko krecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobonk1 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Normalnie jak zobaczylem to ogloszenie to mi szczena opadla do konca. Powiedzcie mi czy spotkaliscie sie z taka moca w crossie pierwszy raz widze zeby cross mial taka mochttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105764574Z tą mocą to gruba przesada. CR 500 ma 65 KM i prawda jest taka, że to wystarcza w zupełności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 tak ta ma 65 starsze cr mialy 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Kolo z mojego miasta,rok młodszy ode mnie,miał taką CR bodajże 75 KM,jednak po wypadku w lesie przesiadł sie na CR 250 :biggrin: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Mocna maszyna jednym slowem nie wsiadl bym na taka za nic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi