Sherman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak ze to sprawdzanie martwej strefy niesie ze soba niebezpieczenstwo brazowych gaci, gdy odwrociwszy glowe do przodu widzisz dym z hamulcow poprzedzajacego cie samochodu, bo wszyscy hamuja ze 140 do 80 a ty nawet nogi na hamulcu nie trzymasz i dalej dajesz 140. I przy tych 140 km/h łepek Ci na boki nie lata, jak się rozglądasz? :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 I przy tych 140 km/h łepek Ci na boki nie lata, jak się rozglądasz? :icon_mrgreen: :icon_razz: To raczej o prowadzeniu samochodu było... ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Całe swoje motocyklowe rzycie jeżdżę w dzień na swiatłach drogowych. Nawet jeśli to faktycznie oślepia kogokolwiek, to wolę oślepiś kilkaset osób w zamian jednej unikniętej kolizji. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A ja kupiłem chińską pseudoksenonową 80 W żarówkę. Świeci tak, że widać ją z kilometrów. Jest tylko jeden mankament jak się ściemni to okazuje się, że nie oświetla drogi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ja latam na żółtym selektywnym i puszki roztępują się jak morze czerwone :) Nawet długich nie trzeba włączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A ja wsadzę kij wrowisko.Moim zdaniem tylko frajerzy jeżdżą na długich. Może, żeby być lepiej widocznym, należałoby sobie na kask koguta pier&*#nąć?Jak się nie umie jeździć, to się w domu siedzi.... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tez masz cebulke, wiesz ze tam swiatła mijania najwięcej wspólnego mają z maluchem niż z normalnymi światłami. Długie się włącza dla kierowców puszek którzy czasem jednak jezdzić nie umieją, a nie siedza w domu tylko jeżdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A ja wsadzę kij wrowisko.Moim zdaniem tylko frajerzy jeżdżą na długich. Może, żeby być lepiej widocznym, należałoby sobie na kask koguta pier&*#nąć?Jak się nie umie jeździć, to się w domu siedzi.... Taaa frajerzy, pedały i Żydzi co? Dobrze że po drogach poruszają się tacy jak ty, których spowija blask zajebistości sprawiający że są widoczni nawet dla ślepców. Przypomina mi to trochę dyskusję "czy słusznie wprowadzony został nakaz jazdy na światłach w dzień". Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no temat sie strasznie długi zobił :) w sumieto długie tez niewiele pomogą jak ktoś nie patrzy w lusterko :) najlepiej podczasjazdy jechac tak jakby niki cie nie widział i tak traktować z góy każdy samochód .W lusterko co chwile patrzeć i nie szależ zbytnio bo to jest tak że sto razy się uda a raz może byćinaczej i wystarczy. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 najlepiej podczasjazdy jechac tak jakby niki cie nie widział Czytając to przypomniał mi się fragment wywiadu z kapitanem wodolotu (poważnie, autentyk). Coś w tym stylu: Redaktor: - A jak jest z ryzykiem kolizji z innymi jednostkami znajdującymi się na wodzie? Przecież na Zalewie Wiślanym pływają żaglówki, łodzie motorowe, deski windsurfingowe... Kapitan: - Nie ma to dla nas większego znaczenia, bo przy tak dużej prędkości, z jaką się poruszamy, inne jednostki znajdujące się na akwenie traktujemy jak punkty stałe, więc ryzyko kolizji jest minimalne. :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ja od dziś latam z zółtym kondomem na H4 i już widzę że w gąszczu białych, konwencjonalnych swiatełek przemieszanych z niebieskawymi ksenonami i diodami mocno się wyróżniam. Może to przypadek ale dziś nie musiałem nikomu na tyłku godzinami siedzieć i czekać, aż łaskawca zajrzy w lusterko i zrobi miejsce (nie mam zwyczaju wyprzedzać prawym pasem), tylko wszyscy królowie lewego pasa pięknie i z pokorą robili miejsce. Nie latam na drogowych tylko jak człowiek na światłach mijania. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dobra odswierzyłem wątek ale tego sie nie spodziewałem...Co to jest ta 'żółta guma' bo może to faktycznie dobre, ile kosztuje i czy pan w białej czapce nie zabierze dowodu za to. A no i jeszcze jedno byłbym zapomniał: NIE JEŹDZIJCIE NA DLUGICH BO TO NIE POPRAWIA WASZEJ WIDOCZNOŚCI ANI NIE ULATWIA DOTRZEZENIA WAS JAK I OBSERWOWANIA JAKIE MANEWRY BEDZIECIE WYKONYWAĆ!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jeździjcie na długich to będą Was lepiej widzieć. Zdejmijcie tłumiki to będą Was lepiej słyszeć. Nie zakładajcie kamizelki bo Was wezmą za precli. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie jeździjcie motocyklami.Posiadajcie motocykle i pijcie z nimi piwo w garażu... Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No, to w zasadzie jest interesujące, że ludzie jeżdżący na długich nie śmigają w odblaskowych kamizelkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi