Gineczka Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak wyglądał mój egzamin w Poznaniu :) -opisałam w "chwalę się"OJ JEST CO WSPOMINAĆ :D :wink: PZDR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W życiu nie zrobicie "8" na YBR 250 na drugim biegu :] Chyba że w snach... Ja teoretycznie nei mam co wspominać z egzaminu... Poszedłem, zdałem i na tym sie skończyło :] Musisz wejsc na storę Wordu w mieście które Cię interesuje..podają tam trasy przejazdu i ewentualne ich zmiany... :icon_twisted:WORD Poznań - ja tu trasy nie widze :banghead: Teraz to mi już to niepotrzebne bo egzamin miałem 11 lipca... Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W życiu nie zrobicie "8" na YBR 250 na drugim biegu :] Założysz się :-) ? Oczywiście dalej podtrzymuję zdanie, że na egzaminie tylko bieg pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W życiu nie zrobicie "8" na YBR 250 na drugim biegu :] Chyba że w snach...No właśnie- chcesz się założyć?Mało tego, już nawet tak zrobiłem... Generalnie cały kurs miałem na badziewnym Tajfunie :) ale postanowiłem sobie dokupić jazdy w High (stokrotne dzięki za cierpliwość Zbyszkowi i Konradowi), no i już na pierwszym spotkaniu Zbyszek tłumaczył mi, że generalnie oni (High) uczą * na YBR250 na I biegu, jednak jak zobaczył, że ja na uparciucha zacząłem robić na II i nawet mi wychodzi, to stwierdził, żebym robił jak mi wygodniej :lalag:...co innego Konrad- On zaraz mi powiedział, że mam kręcić na I i tyle... ale pod koniec nawet mi zaczęło wychodzić, aczkolwiek wciąż się waham, czy na egzaminie zaryzykować i robić na II, czy jednak na I... ...a to już jutro :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dobra... Jeżeli potraficie, czujecie sie na siłach i lubicie ryzyko to róbcie sobie ósemki na dwójce... Sprawa indywidualna :) Pokój! Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Mimo, że trasy egzaminacyjne są wyznaczone to przejedźcie sobie ją w drugą stronę. Bo jak ja zdawałem, to od pewnego momentu jechałem odwrotnie niż wyznaczona trasa (próba uwalenia kursanta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomarek Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czy ktoś wie ile teraz się czeka na egzamin w Poznaniu? Ostatnią jazdę mam 30 lipca, więc jak nastepnego dnia zaniosę do WORDu zaświadczenie to na kiedy mam szansę na egazamin? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Koles z mojej ulicy jakies 2-3 tygodnie temu mial egzamin. Powiedzial mi, ze zalezalo mu na czasie bo w Poznaniu to jakies 2 miesiace a zapisal sie bodaj do Kalisza czy Gorzowa i mial termin na za 3 tygodnie. PS ostatnio na onecie czytalem, ze bydgoski WORD apeluje o zwiekszenie liczby godzin na kursie do ministerstwa jakiegos. Byla tam tez ciekawa wzmianka, ze niedlugo WORD w Bydgoszczy uruchomi nowy projekt dla zdajacych prawko po raz pierwszy. Mieliby oni termin egzaminu poza kolejka w ciagu tygodnia od zakonczenia kursu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Na stronie word jest informacja, że yamahy - nie wspominają nic o modelu. Zapytuję, gdyż niebawem będę tam zdawał egzaminy instruktorskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 YBR 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dzięki, doczytałem właśnie w temacie :) Czyli to samo co w ZS, nie powinno być źle. BTW dziwne uczucie przesiadka z FZS1000 i kręcenie ósemek na YBR :) Przyzwyczajenie robi swoje, bez gazu nie ma mowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydrargyrum Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 W tym tygodniu miala być zmina trasy egzaminu. Czy ktos z Was jechał już tą nową? Jakies uwagi, spostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 więcej zmian pasów ruchu, kilka razy ograniczenia prędkości, zawracanie, lewoskręt kolizyjny (to różnice w stosunku do poprzedniej)ogólnie bułka z masłem:) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A możesz podać szczegóły? Czyli którędy ta trasa wiedzie :-)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 więcej zmian pasów ruchu, kilka razy ograniczenia prędkości, zawracanie, lewoskręt kolizyjny (to różnice w stosunku do poprzedniej)ogólnie bułka z masłem:) mój ulubiony panie instruktorze Konradzie :P dla Ciebie to wszystko bułka z masłem :) ale pomyśl o biednych zestresowanych kursantach :P :P :P chociaż szczerze to te "zmiany" takie nie bardzo duże :) normalna jazda... ja byłam na trasie egz. AŻ 2 razy :biggrin: na egzaminie pojechałam jeszcze inaczej ... także za dużo mi się jej znajomość nie przydała :notworthy: chociaż miło chociaż raz zerknąć, żeby mieć pojęcie :flesje: pzdr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi