xj 600 n Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jestem spózniony, ale własnie otworzyłem i przeszukałem stronę Ducati i zobaczyłem http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiM...lName=GT1000-06Ducati.com Rany boskie powinni trzymac je w piwnicach, bo człowiek nie może wysiedzieć, coś wspaniałego i te dwa chromy.... I jeszcze ten monster: http://www.ducati.com/docs_eng/model06/men..._M695-06_on.gif Gdzie ja k... oczy miałem, jak XJ kupowałem :) :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Hehe, jak chcesz to mogę sprzedać Ci TRXa, włoski styl i japońska niezawodna technika :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 eee tam. Zawsze to jednak Yamaha. Ja moge ci sprzedać włocha z krwi i kości czyli Monstera 800 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 spoko panowie - to mu sie odesni ...zmeczony byl chlopak o 4:13 nad ranem mi tez sie Duca Monsterek podoba :( Obudzi sie zrozumie jaki blad popelnil i napisze sprostowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 spoko panowie - to mu sie odesni ...zmeczony byl chlopak o 4:13 nad ranem mi tez sie Duca Monsterek podoba :buttrock: Obudzi sie zrozumie jaki blad popelnil i napisze sprostowanie :D Zawalidroga właśnie wstałem i nic z tych rzeczy :( . XJ to piękny motocykl, ale dwa, które wskazałem w linkach sa niesamowite... Tylko te ceny, hm ale juz chyba wiem, co zrobię za kilka sezonów i w jakim kierunku podąże. Bo japończyki sa również ciekawę, ale stylistycznie to sami wiecie. I wciąż mam w głowie te dwa chromy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jestem spózniony, ale własnie otworzyłem i przeszukałem stronę Ducati i zobaczyłem http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiM...lName=GT1000-06Ducati.com Rany boskie powinni trzymac je w piwnicach, bo człowiek nie może wysiedzieć, coś wspaniałego i te dwa chromy.... I jeszcze ten monster: http://www.ducati.com/docs_eng/model06/men..._M695-06_on.gif Gdzie ja k... oczy miałem, jak XJ kupowałem :) :( :DHehe.... a ja jade w sierpniu do fabryki Ducati :buttrock: szkoda, że nie wolno robić fotek w hali, ale jak mi się jakos uda to podrzuce na forum... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jestem spózniony, ale własnie otworzyłem i przeszukałem stronę Ducati i zobaczyłem http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiM...lName=GT1000-06Ducati.com Rany boskie powinni trzymac je w piwnicach.... dokładnie :) - tak żeby nigdy nie ujrzały światła dziennego.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Zawalidroga właśnie wstałem i nic z tych rzeczy :( . XJ to piękny motocykl, ale dwa, które wskazałem w linkach sa niesamowite... Tylko te ceny, hm ale juz chyba wiem, co zrobię za kilka sezonów i w jakim kierunku podąże. Bo japończyki sa również ciekawę, ale stylistycznie to sami wiecie. I wciąż mam w głowie te dwa chromy. :) Tez zartuje - Ducati sa boskie - ja na widok 999 ...popuszczam bez kitu :D Edytowane 22 Maja 2006 przez Zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Faktycznie to prawda, że miłośc jest ŚLEPA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Hehe.... a ja jade w sierpniu do fabryki Ducati :buttrock: szkoda, że nie wolno robić fotek w hali, ale jak mi się jakos uda to podrzuce na forum... pozdr Koniecznie, spróbuj i może te nową serię jakoś złapiesz szczególnie GT 1000. I tego nowego monstera 695. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Heheee wszelkich malkontentów włoszczyzny tudzież krytyków, co to słyszeli o Ducati, ale na zdjęciach tylko widzieli, zapraszam do Poznania na Tor Poznań. Będzie mi niezmiernie miło, w bezawaryjnym klimacie, złoić Wam na zakrętach tyłki moim starym włoskim gównem z powietrznym silnikiem i mocą 86 KM. Jak sobie podgonicie te 140-konne japońskie cuda techniki na prostych, to Was przepędzę w zakrętach i grzecznie staniecie w kąteczku :buttrock: Zapraszam do rywalizacji!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Oj widze ze ktos tu Panu Moderatorowi na ambicje wjechal za bardzo...:banghead: A tak powaznie - jaki czas krecisz Monsterem?? Ja tez kiedys mam nadzieje dorobie sie Ducati (998 chyba), ale narazie to baaardzo odlegla perspektywa :crossy: Jedno tylko mnie w nich dobija - odgłos 2 kg mielących się śrub w sprzęgle. A propos - to normalne czy tylko objaw zuzycia?? Ale poza tym to szacun dla sprzętów włoskich :buttrock: , V2 to jedyny słuszny układ silnika :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Oj widze ze ktos tu Panu Moderatorowi na ambicje wjechal za bardzo...:lalag: A tak powaznie - jaki czas krecisz Monsterem?? Ja tez kiedys mam nadzieje dorobie sie Ducati (998 chyba), ale narazie to baaardzo odlegla perspektywa :banghead: Jedno tylko mnie w nich dobija - odgłos 2 kg mielących się śrub w sprzęgle. A propos - to normalne czy tylko objaw zuzycia?? Ale poza tym to szacun dla sprzętów włoskich :crossy: , V2 to jedyny słuszny układ silnika :smile: poza ukladem V4 oczywiscie... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 I jeszcze tylko dodam, że mi taka okazja uciekła:http://www.poloniacup.com.pl/wyp/index.php?link=M&id=3 Ale juz postanowione włoski za jakis czas. Tylko teraz jaki Multi czy monster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Czasy kręcę cienkie, czyli coś koło 2,02- 2,04, bo to moto jest za wolne na prostych i po prostu tam dostęję po dupie...pzdr Jedno tylko mnie w nich dobija - odgłos 2 kg mielących się śrub w sprzęgle. A propos - to normalne czy tylko objaw zuzycia?? Normalny odgłos suchego sprzęgła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi