Januszm Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 jak jakiś poje... koleś świadomie wyprzedzał na trzeciego, zmuszając jadącego z przeciwka Junaka do ucieczki na pobocze drogi. Droga była fatalna i jak koleś na Junaku zjeżdżał, uciekając na pobocze drogi, to prawie się wywrócił. Zabić takich to mało :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Taa...Niestety czesto tacy kretyni sie zdarzają...Wkurzają jeszcze tacy co mnie wyprzedzają bez odstepu (czyt. z odstepem 10cm), zawsze boje sie, że sie glebne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ja jezdzę środkiem pasa ruchu i mam kamizelkę na plecach - widzą mnie wszyscy z obu kierunków ruchu i bardzo rzadko sie zdarza , żeby wyprzedzali z małym odstępem. I o to chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Cały problem w tym, że kierowca w Citoroenie Brlingo (granatowym) z pewnością widział ten motocykl, manewr wykonał umyślnie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Cały problem w tym, że kierowca w Citoroenie Brlingo (granatowym) z pewnością widział ten motocykl, manewr wykonał umyślnie.Może to był jakiś przedstawiciel handlowy - charakterystycznej krateczki z tyłu nie widziałeś? Nie to, żebym wrzucał wszystkich PH do jednego worka, ale... :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Handlowcy jeżdżą białymi :D Ogólnie ta droga to koszmar, jedna z najgorszych jakimi dano mi było jechać.Widziałem również wypadek dwóch katamaranów, chyba czołowo się zderzyły.Auta skasowane porządnie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A ja ostatnio zauważyłem jak auto przede mną często zjeżdżają do prawej krawędzi pasa.Co ciekawe robią to w sytuacji kiedy, jeszcze nie sygnalizuje zamiaru wyprzedzania, a z przeciwka nikt nie nadjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ja jezdzę środkiem pasa ruchu i mam kamizelkę na plecach - widzą mnie wszyscy z obu kierunków ruchu i bardzo rzadko sie zdarza , żeby wyprzedzali z małym odstępem.I o to chodzi !Słusznie Sierżanci, robię tak samo , ale bez kamizelki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Słusznie Sierżanci, robię tak samo , ale bez kamizelki :crossy: Proponuje jednak spróbować - sam jeździłem zeszły sezon bez kamizelki, a w tym spróbowałem i od miesiąca śmigam tylko w forumowej kamizelce ;) Różnica jest kolosalna :D I to nie tylko fizyczna - dzięki kamizelce po prostu czujesz się widzianym i zwiększa sie poczucie bezpieczeństwa :crossy: Przynajmniej u mnie :crossy: P.S A z tym że się wygląda jak pracownik służb oczyszczania miasta? Cóż... trzeba sie pogodzić z tym, że laski lecą bardziej na skórzane kombinezony niż na błyszczące kamizelki :banghead: Coś za coś :lalag: Edytowane 20 Maja 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 dzis na drodze do Oswiecimia mialem podobna sytuacje. Gosc mnie widzial, ale co tam, wyprzedza i jeszcze mi miga dlugimi kretyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 mi ostatnio na mieście jakiś baran zajechał droge. perfidnie zjechał na środkowy pas którym jechałem. oczywiscie odrazu na klakson i trzymałem go dość długo ale on jakby nigdy nic, bez chwili zawachania wjechał przedemnie? potem na prostej jechałem lewym pasem równolegle z nim ale odwrócił głowe w prawo, nawet nie spojrzał... idiotapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 dzis na drodze do Oswiecimia mialem podobna sytuacje. Gosc mnie widzial, ale co tam, wyprzedza i jeszcze mi miga dlugimi kretyn. A to słuzbowym jechaleś???Znaczy sie ten Avatar to ty na twoim moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 To są jakieś forumowe kamizelki? Jak to można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 http://forum.motocyklistow.pl/IV-edycja-ka...ych-t39710.htmltu masz info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja jezdzę środkiem pasa ruchu i mam kamizelkę na plecach - widzą mnie wszyscy z obu kierunków ruchu i bardzo rzadko sie zdarza , żeby wyprzedzali z małym odstępem. I o to chodzi !Jeżdżę tak samo i mimo kamizelki i włączonych świateł czesto zdarza się, że ktoś wyjeżdża mi z przeciwka. Zdarzyły się nawet dwa samochody na odcinku 200 metrów. Jeden wyskoczył i za chwilę drugi to samo. Klakson i długie jak do tej pory wystarczają żeby przywrócić takich oszołomów do porządku.Ostatnio jadąc samochodem widziałem jak gość wyprzedzał sznur innych pojazdów przed lewym dość ostrym zakrętem. Gdyby z przeciwka jechałby jakiś motocyklista nie miałby nawet szans :/ Ogólnie ta droga to koszmar, jedna z najgorszych jakimi dano mi było jechać.Kiedyś dość często tą trasą śmigałem i faktycznie nie jest tam zbyt różowo.Jeszcze gorsze wrażenie zrobiła na mnie krajowa "jedynka" od Krośniewic w stronę północną.Takiego sajgonu jak tam to w życiu nie widziałem. Dziki Zachód to mało. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi