milosz-RR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Takie tematu powinny byc od razu skasowane, bez dyskusji, temat niepowazny podobnie jak sam zainteresowany, wiec po co nerwy szkoda czasu na odpisywanie. Jak ktos czegos nie umie zrozumiec to juz jego sprawa a jak juz zadaje takie pytanie to znaczy ze nie ma swiadomosci refleksyjnej. Tyle.Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak jak widać na avatarze ;) Lampa myli co??? :banghead:tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 tzn? Nevermind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nevermind ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyta600 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Dzisiaj pierwszy raz postawiłem moto na gume(z gazu)zajefajne uczucie ;) teraz tylko ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć oczywiście w bespiecznym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 bespiecznym miejscu besspszecznie :D;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 "zawsze i wszedzi ":):D:D:D pamietajcie o amorkach skretu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squash Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 W ramach wyjaśnienia co do GSXR 750 olejaka.GSXR 750 ma to do siebie że nie idzie na koło bo ma torową konstrukcje i ciężko go postawić. Olejak idzie na koło z gazu (pompa powyżej 7tyś i startuje jak samolocik) a włąśnie muj gsxr niewiem czemu ale z gazu niepotrafie go postawić, tylko ze sprzegła, a jak z gazu to przy jakich obrotach robić pompke??? kilka razy prubowałem ale jak odkrece manetke to zanim zrobie pompke to mi sie obrotomierz zamyka tak jak wyżej + szarpnięcie motorkiem (mi wychodzi, a ze sprzęgła nie umiem :D ) Uczucie jadąc na kole jest super ale trza mieć coś w bani. Ludziki nie kłućcie sie (młodzi muszą się wyszaleć i już - nikt chyba tego nie zmieni) ...POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 heh juz z gazu tez stawiałem. niechciał wczesniej isc na gume bo waze 107kg i wystarczyło ze lekko sie do tylu na siodełku przesunołem i bajka idzie do pionu.szkoda ze zajechałem pompe oleju bo teraz długo pewnie niepojezdze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianjl Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 mam do was pytanie ile jedziecie na kole?? bo nie którzy dają do 140km/h a nie którzy wolne 50km/h i wolniej mi sie bardzo podobają wolne ale trudno ponoc sie je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 szkoda ze zajechałem pompe oleju bo teraz długo pewnie niepojezdze :buttrock: Warto pamietac ze motocykle przewaznie budowane sa do jazdy na 2 kolach, a ludzie na powaznie zajmujacy sie stuntem przerabiaja swoje maszyny, czasem dosc dokladnie :DCzyli wszyscy mlodzi zapierdalacze, koniecznie chcacy wyroznic sie z szarego tlumu motocyklistow przez"dawanie na kolo" w kazdej mozliwej i niemozliwej sytuacji powinni pamietac o mozliwych zwiekszonych kosztach tej zabawy:). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jak jest okazja i bezpiecznie odchylam siię do tyłu i gaz :Dpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squash Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Apropo Warto pamietac ze motocykle przewaznie budowane sa do jazdy na 2 kolach, a ludzie na powaznie zajmujacy sie stuntem przerabiaja swoje maszyny, czasem dosc dokladnie smile.gifCzyli wszyscy mlodzi zapierdalacze, koniecznie chcacy wyroznic sie z szarego tlumu motocyklistow przez"dawanie na kolo" w kazdej mozliwej i niemozliwej sytuacji powinni pamietac o mozliwych zwiekszonych kosztach tej zabawy:). Mam wielką chęć dowiedzieć się jak to zrobić (chodzi o przeróbke, gdzieś czytałem już o przebudowie na suchą miske), bo doświadczyłem już zajechania mojego poprzedniego sprzętu. W moim poprzedniku padły nie pompa a panewki :D . ...POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nigdy sie tym specjalnie nie interesowalem, a przerobka teoretycznie wygladajaca na prosta, wcale taka prosta nie jest. W GSXR, tak jak w wiekszosci japonczykow skrzynia korbowa silnika jest zbiornikiem oleju, tymczasem ten zbiornik trzeba by wyrzucic na zewnatrz ( chlodzenie ) i przewodami doprowadzic olej do pomp oleju i potem do pelnoprzeplywowego filtra. Pytanie czy oryginalne pompy sa w stanie wytworzyc odpowiednie cisnienie, czy tam tez trzeba cos kombinowac.Osobiscie wolalbym kupic TDM czy TRX i to stawiac na kolo :D Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squash Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 No kłeszczyns :biggrin: (questions) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi