kozlowm4 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Mam pytanko.. Ktoś próbował jeździć w gipsie na moto(prawa noga od kolana razem ze stopą) bo mnie szlak trafia sezonik się zaczął, motorek mam dopiero od miesiąca wiec mnie rwie jak słyszę ryk maszyn za oknem!!! Czy ktoś wie jak ja się czuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Swego czasu był w ŚM felietonik gostka który śmigał na megaskutrze z nogą w gipsie. Sam znam zresztą gościa który wpada czasem do Boomeranga w Mikołowie którzy jeździ ścigiem w ogóle nie mając jednej nogi. Więc chyba się da... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Za tydz zal. mi jakis taki plastikowy i zobacze!! Tylni hebel nieprzydatny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Hehe wszystko się da!!! trzeba tylko odwagi i wytrwalości :icon_exclaim: Najgorsze jak jeźdzą a ty nie możesz... znam to jak sezon nie mialem moto to taka pustka a w twoim wypadku to jeszcze gorzej bo moto w garażu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jak go kupiłem miesiąc temu nie było czasu go dopieścić tylko zalać wahe i do przodu, od wczoraj motorek się błyszczy jak psu jajca na wiosnę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 wszystko sie da!! :icon_exclaim: kumpel jeździł, tez z prawym, tylko po jakimś czasie pękł mu gips to uważaj zebyś nie zostawił gdzieś swojego :cool: i staraj sie podpierać lewą noga. Generalnie to nie polecam, ale czy sie da??? ..... oczywiście :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dasz radę, tyłu i tak się nie używa!! Ew załóz taki mniejszy gips, ja nie wiem chyba plastikowy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 przed kazdym zatrzymaniem wbijaj 1 :biggrin: bedzie latwiej ruszac z lewej nogi :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jeden koles z forum tez smigał :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ja tez mialem noge w gipsie i dalo ruszyc i dalo rade jezdzic tylko troche strach przy skrecaniu(w moim przypadku prawa noga od kolana do stopy gips) wiec balem sie skrecac w prawo :icon_exclaim: odwagi i dasz radę! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jak zobaczycie w wawce po*eba na srebnej kawie z gipsem na nodze to bede JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 spytaj MATIego1411on powie Tobie jak sie jezdzi z podobna kontuzja :icon_exclaim: :biggrin:i powiem szczerze ze zapier... lepiej niz zwykli bardziej "sprawni" motocyklisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 to prawa noga? bez tylnego hebla to mozna jezdzic :biggrin: widzialem w urban street fighters jak gostek ze zlamanym kregoslupem mial z suzi kolka boczne wysowane na dwutlenek wegla z butli od pistoletu do paintbola :icon_exclaim: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 W razie czego przejmij technikę z enduro - w zakrętach mocno trzymasz zbiornik kolanami.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Poczekam az Starsza wyjdzie do pracy i wsiadam na moto :icon_exclaim: Dzieki za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi