stoldar Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Witam,W regionalnej TVP 3 z Poznania jest teraz program o motocyklistach, motocylach, wypadkach . Program z wizją "negatywną". Temat wypadków trochę rozdmuchany...Oglądacie? Oglądaliście? Jak odbieracie Pana prowadzącego ?A na jeden wypad tzw. "ścigacz" dostał właśnie 21 punktów. Kto z Was był podczas realizacji tego programu ?Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Oglądałem przed chwilą. Miał koleś pecha, dał się podejść, jak dzieciak :DA prowadzący ... powiedział właśnie, że jazda na moto wymaga pewnych umiejętności, co jest zgodne z prawdą. Nie odebrałem programu, jako tendencyjnego, nastawionego bojowo do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 nie zaprzeczyli jak ktoś powiedział że wiekszość wypadków powodują kamarany, ale jakoś nic w tym kierunku nie ciągneli, tylko dalej że motocykliści są zagrożeniem bo jadą jak szaleninie mówię że tak nie jest, ale w końcu może by przyznali rację że samochodziarze powodują większość wypadków i przed tym przestrzegli(nie oglaałem od początku więc nie wiem - może to powiedzieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Hmm, prowadzącego akurat dobrze znam, to mój dobry kolega. Tak czy owak nie spodziewałem się, że w ogóle podejmie się prowadzenia tematu z definicji nakierowanego negatywnie na motocyklistów. program byl kręcony na ulicy, na której w ub, roku motocyklista wbił się w auto zabijając dzieci. Dla mnie program miał wyraźnie pejeratywny wydźwięk jeśli chodzi o motocyklizm... Niestety, czuję w kościach kolejne nagonki policji w Poznaniu. Kuźwaaa!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) uuuuu no to Dominiku masz znajomosci :Dnaprawde ten koles byl tak wrogo nastwiony, ze czasem myslalem iz tym mikrofonem rzuci z jakiegos motocykliste.pan psycholog wypowiedzial sie bardzo fajnie, mowil glownie o tym ze jazda na motocyklu daje niezlego kopa adernaliny itp. ale najwazniejsze to to iz jak to powiedzial ( nie tylko on ale tez motocyklista przed nim ) ze nie wszyscy motocyklisci jezdza jak szalency i ze jest to garstka, taka sama jak wsrod samochodziarzy.a dla pana na GSX1300R pełen respekt :D zalapac 21 punktow, zapomniec o przegladzie i na dodatek jezdzic tak jakby jechalo sie 1 raz motocyklem ( nie wiem czy wejscie na kolo bylo specjalnie czy tylko przez przypadek, bo za mocno dodal gazu :/ ) Edytowane 6 Maja 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Szkoda tylko że ogół społeczeństwa widzi naj jako debili. Ale pracujmy na tym, by tak nie było. Wiem że ciężko będzie ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) uuuuu no to Dominiku masz znajomosci :Dnaprawde ten koles byl tak wrogo nastwiony, ze czasem myslalem iz tym mikrofonem rzuci z jakiegos motocykliste.pan psycholog wypowiedzial sie bardzo fajnie, mowil glownie o tym ze jazda na motocyklu daje niezlego kopa adernaliny itp. ale najwazniejsze to to iz jak to powiedzial ( nie tylko on ale tez motocyklista przed nim ) ze nie wszyscy motocyklisci jezdza jak szalency i ze jest to garstka, taka sama jak wsrod samochodziarzy.a dla pana na GSX1300R pełen respekt :D zalapac 21 punktow, zapomniec o przegladzie i na dodatek jezdzic tak jakby jechalo sie 1 raz motocyklem ( nie wiem czy wejscie na kolo bylo specjalnie czy tylko przez przypadek, bo za mocno dodal gazu :/ ) A może do programu Pan na GSX'e był podstawiony, żeby program lepiej wypałd?Z tym przeglądem to Pan się zdziwił tak jak ja dziś zobaczyłem, że jeździłem cały dzień z etui z wizytówkami zamiast z dokumentami.Fajnie nie ma co :D . Szkoda że teraz po programie , będziecie mieli w Poznamiu przechlapane...To ostrożnie i oczy wokół d...Pozdr Edytowane 6 Maja 2006 przez stoldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Osobiście uważam, że taki program warto oglądnąć. Może czasem ktoś sobie przypomni w "odpowiednim" momencie albo o możliwości załapaniu punktów, albo o możliwóści spowodowaniu wypadku, i nie będzie odkręcał manetki do oporu, co z kolei pozwoli uniknąć nieszczęścia. Ale to tylko moje skromne zdanie.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Oglądałem i pan redaktor tylko mnie wkurzał , tak samo jak stara babcia która powiedziała ze boi sie wyhcodzic na ulice clap.gif i pan starszy który musiał opowiedziec jak to kiedys scigalo sie 2 takich na motocyklach buttrock.gif Tak samo jak pan redaktor mówił o tym ze prawojazdy mozna zrobic od 16 roku zycia i czy dla szesnastolatka 150KM to nie za dużo clap.gif , z boku bylo 3 policjantów i zaden nie powiedział ze A1 jest do 125cm3 i 15KM notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif brak słów...... Najlepszy był moment jak pokazali wywiad z policjantem a tam gostek na 1 kole za nim przeleciał biggrin.gif biggrin.gif Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Gość który dał się złapać na 100% był podstawiony, bo najpierw daje na koło a potem nie używa gazu przy wyprzedzaniu, żeby radiowóz z kamerą zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 jest gdzies w necie ten program ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) tez tak sadze, jechal jak dupa i jeszcze to zatrzymanie sie na zatoczce dla autobusow z wlaczonym silnikiem :/ nawet podejscie szkieła ( policjanta dla niekumatych :D ) nie zrobilo na nim zadnego wrazeniajakas sciema z tym programem :/ moze Dominik wypyta swojego kolege prowadzacego program czy ten koles byl podstawiony ? Edytowane 6 Maja 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Nie widziałem programu i dlatego pytam . 1.Czy widać było twarz ukaranego " wariata " na ścigaczu ? 2. Czym Policja ścigała tego motocyklistę ? ( samochód czy motocykl ) 3. Jak został ukarany ?? ( mandat czy wniosek do Sądu Grodzkiego ? ) 4. Ile popełnił wykroczeń i jakie były to wykroczenia ?? 5.Czy zatrzymano mu prawo jazdy ?? Czekam na info - w miarę szybko. Ps.Cytryna - pisz w języku polskim , a nie wal tekstów jak grypser. Szkieło to baaaardzo obrażliwe określenie.Sam nawet nie wiesz co oznacza w grypserze.Tyle . Edytowane 6 Maja 2006 przez Stary Sierżant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 http://www.tvp.pl/telekurier/_Reportaze.htm - reportaż z soboty. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuti_rs Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jak ktoś nie oglądał to tutaj jest chyba do ściągnięcia :http://www.tvp.pl/telekurier/_Reportaze.htmkliknijcie tam gdzie sobota szaleńcy na motorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi