Kaśka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie :icon_mrgreen: Pewnie niektóre osoby pamiętają moje przejścia z instruktorem na kursie i jakie były początki mojej jazdy na moto :buttrock: Byłam przerażona i nie wierzyłam, że to może się udać. Kolejne zmiany instruktorów, ciągłe awantury i ósemka jeżdżona przez 12 godzin. To był hardkor. Potem był motocykl i sen o jeździe na nim. Wszystko było tak odległe i niemożliwe :buttrock: .A dziś!!! Chcę się Wam pochwalić, że właśnie przed chwilką zdałam egzamin :rolleyes: i już (PRAWDOPODOBNIE) za 2 tygodnie będę mieć prawko w kieszeni :biggrin: .Także zaczynam śmigać legalnie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Koniec stresów i niedomówień JESTEM PEŁNOPRAWNĄ MOTOCYKLISTKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 POGRATULOWAĆ :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Także zaczynam śmigać legalnie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Koniec stresów i niedomówień JESTEM PEŁNOPRAWNĄ MOTOCYKLISTKĄ KRYĆ SIĘ :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 GRATULACJE I POWODZENIA NA DRODZE :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :biggrin: szerokiej drogi w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 serdecznie gratuluję :biggrin: Szerokiej drogi i uważaj na siebie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hehehe wystarczyła mała imprezka na Rybolu i prawko w kieszeni - trochę jazdy po A4 i kręcenia po mieście w grupie :biggrin: GFratulacje i do zobaczenia na drodze :icon_mrgreen: PS. Przed jazdą warto skorzystać z wuceta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulki :biggrin:Ino dziołcha teroz nie szalej... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratuluje :biggrin:Były jakies przygody podczas jazdy bez prawka?:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chociaz ty hi hi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratuluję Kasiu! Kiedy opijamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Były jakies przygody podczas jazdy bez prawka?:icon_mrgreen:Coś słyszałem o zgubionym lusterku na A4 - ale to chyba jakaś straszna plota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Kasiu z całego serca i duszy mojej pragnę... opić twoje prawko :biggrin: A tak poważnie to wielkie gratulacje, będziesz mogła już na milimetry omijać katamarany we Wrocku :icon_mrgreen: bo przecież prawko już w kieszeniu za niedługo :icon_mrgreen: Teraz tylko dobrej pogody życzyć i wielu nawiniętych kilometrów, a znając ciebie Gs-ik nie będzie stał bezczynnie w miejscu :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gratuluje. Do zobaczneia na trasie. PS A jak teraz ze zdawalnoscią.Ile osób zdało z całej grupy iile osób grpa licziła ?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi