przemek3578 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Własnie przeglądam zdjecia - SUPER - wspomnienia wróciły!!! Postaram sie załatwić sobie wolne i jak mi sie uda to pojade na Grunwald :icon_mrgreen: Ale musze z kims zamienic sie na służby a to nie jest proste w sezonie urlopowym :icon_mrgreen: No coż spróbować nie zaszkodzi... POZDRAWIAM i zaraz wrzuce swoje foty - tylko jeszcze nie wiem czy potrafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Strach was obleciał na bitwe boicie się jechac? :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ...zdjecia, zdjecia... glod zdjec.... :biggrin: ...agnes535, przemek3578 zapodajcie foty na ftp'a... :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A co do Grunwaldu to wracając wieczoremmożemy zajechać do Szynku nad kanałkiem i odwiedzić grupę EKG i MGHBardzo dobry pomysł zapowiada sie niezła impreza, a jadąć od łomianek Wisłostradą. po przejechaniu znajdy na ul. GWiażdzistą / Bielanay . przed zielonym Znakime kierunkowym na Pasie zieleni jest malutki .POwtarzam malutki zjazd w prawo na dnajpki.....CZEkamy 15 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Strach was obleciał na bitwe boicie się jechac? :biggrin:k...a.Gdzie ten Grunwald. :P Jadę dowalić krzyżakom :D Tylko powiedz Janusz gdzie i kiedy.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 No od nas kawalek jest - gdzies kolo Ostrudy na Mazurach - ale jak sie uda to jade - dam znac w poniedzialek. POZDRAWIAM Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Więc tak.Zbiórka chorągwi 15.07. godz. 13rozpoczęcie bitwy godz. 14Z Ursynowa jest 210 km więc trzeba ustalić miejsce zbiórki wyjazd o godz. 9-9.30 Edytowane 5 Lipca 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak wygonie Astarte do Anglii, to tez sie wybiore, a jak mi sie nie uda jej wygonic, to na sile zaciagne w Mazury :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Piocho też zwołuje pospolite ruszenie pod Grunwald http://forum.motocyklistow.pl/MGH-Grunwald...006-t48969.htmlmoże połączymy siły i ruszymy z jego chorągwią :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 MGH planuje jechać już w piątekJa też mogę ok. 17.Tylko nie wiem co na to reszta chętnych?Jak większość może w sobotę to ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Mi piątek odpowiada, lecz tak jak Galar dostosuję się do reszty :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja już dawno bym zdjęcia zapodała, ale z tym moim g*****nym netem, to by potrwało chyba tydzień. Może jednak te spotkanko z laptokiem???Nawet jeszcze waszych nie oglądałam, bo odpaliłam i czekam, i czekam..... i nic!!Nigdy więcej blueconnect!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja już dawno bym zdjęcia zapodała, ale z tym moim g*****nym netem, to by potrwało chyba tydzień. Może jednak te spotkanko z laptokiem???Nawet jeszcze waszych nie oglądałam, bo odpaliłam i czekam, i czekam..... i nic!!Nigdy więcej blueconnect!!!To zanieś do kogoś z szybkim netem. U mnie ciągnie zdjęcia od Janusza już trzecią godzinę :biggrin: . Ufffffffffffff.................. A dopiero jest 70% :D Resztę zdzierałem przez całe wczorajsze popołudnie, ale opłaciło się. Dzięki za foty i czekam na jeszcze Agnes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Agnes zgraj swoje zdjęcia na płytę, dasz mi a ja je wrzucę.Tobie ja zgram wszystkie na płytę.Oczywiście tranzakcji dokonamy przed wyjazdem pod Grunwald :D Kto wrzucił folder o nazwie "Góry świętokrzyskie 2006" :biggrin: Edytowane 5 Lipca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kto wrzucił folder o nazwie "Góry świętokrzyskie 2006" :biggrin:...po mojemu... to zdjecia Galara :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi