duke75 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Cześć Wam! Sorki,że tak wchodze z buciorami bo to nie mój rewir ale mój teść chce kupić Shadow VT 750 c i chcę się Was poradzic. Teść chce wydac maksymalnie do 19-20 tys. i fajnie byłoby,żeby miał duzo akcesoriów. Ja uważam,że lepiej kupić golasa ale za to nowszego i z mniejszym przebiegiem a on mówi,że woli starszego ale żeby miał sakwy i gmole itd. Jak sadzicie, co lepsze? Nastepne pytanie: czy wg Was mozna bez obaw kupić Shadowa z USA czyli Aero? Ja sceptycznie patrze na amerykańskie sprzęty. Niby to samo ale nasłuchałem się,że sa gorzej wykonane i częsciej sa z nimi problemy. Czy nie lepiej kupić np. anglika? Ostatnie pytanie: od kiedy robia napęd wałem Kardana i czy bardziej warto kupic takiego niz z łańcuchem? Czy sa jeszcze jakies inne róznice w nowszych? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 witam To ja też się przytulę do zacnego grona posiadaczy Hondy Shadow - mam VT750C2. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhoustDragon Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Koleżanki i Koledzy i ja dołącze do szanownego grona szczęśliwych posiadaczy Shadowki :biggrin: JA- drugi sezon w siodle VT 600C i... HONDA, TYLKO HONDA :buttrock: Pozdro for ALL i ... wiosna już blisko :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoperski Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Dopisuje się do ShadowBandy. PS. Przy okazji - szukam chętnych na wypady wieczorne ( i nietylko ) z miasta Kielce lub okolic. :crossy: Edytowane 2 Maja 2009 przez jeszua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Dwa tygodnie temu zmieniłem V4 Sabre na VT1100 '88. Zupełnie inny klimat i jazda, mam nadzieję że mi będzie pasować i nie braknie mocy i odejścia. Na razie moto zostało rozłożone w proszek i robione od podstaw. Do niedzieli musi być gotowe :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doc Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Ja też się dopisze: Honda Shadow VT 750 C2 z 2002r (kupiona w styczniu 2009) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajles2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam !!! To i ja się zgłaszam Honda VT 600 Shadow 1995r wersja USA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Powiedzcie, jak taki shadow nadaje się do miasta? Czy przez korki da się przecisnąć? Bardzo mi się podoba, ale ja jeżdzę głównie przez korki do pracy, parę kilometrów jest tylko wolnej trasy. Zastanawiam się czy na taki typ jazdy ten sprzęt się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Wg mnie do przeciskania się w korkach odpada. Za szeroki i za nisko siedzenie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Zgadzam się z Browarnym - Shadow, zwłaszcza ubrana w gmole, może być za szeroka, a na pewno ryzyko zarysowania innych uczestników mocno wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 zależy która... 600 nierówna 1100 ;) chociaż do przeciskania się przez korki i tak najlepszy jest skuter jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrok Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 To i ja się nieśmiało przykleję...... Shadow VT750C z 1985 roku..... Nieziemska maszynka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też w końcu mogę się przyłączyć. Shadow VT 750 Aero z 2005 roku. Naerszcie! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A ja powiem tak... moja shadowka jest zajebista ale i tak nie lubię chopperów :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dinar Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam - od tygodnia posiadacz Hondy Shadow VT 1100 -2004r,jak narazie zielony bo przesiadłem się z Yamahy R6,niestety nie te lata trzeba zwolnić.Mam nadzieję że trochę się podszkole od kolegów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi