PomyK Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 YZ 125 mozesz miec za 1000zł jak sie dobrze zakreciszRok 81, i naprawienie tego będzie kosztowało 3 razy wartość YZ i nie będzie jeszcze jeździło,i o ile jeszcze zanajdzie się do wraka częśći <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) HEhehe pierwszy raz slysze zeby KX 99 za 4500 :/ i jescze nowy silnik Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Aj tam ja kupiłem za tyle 94' :icon_mrgreen: . Fakt że 1300zł wsadzilem ale teraz przynajmniej wiem na czym latam! Jagon - zostaje Ci tylko KDX200 (250cm3 raczej nie bierz bo to CIe zabije i na tym bedziesz leszczem - taka prawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Pisałeś że chodzi Ci o motocykle klasy 125 i 250ccm. Może coś z 250tek Ci przypasi Jak poszukasz to za około 5k można kupić Huske WR250. Chociaż szczerze powiedziawszy to masz strasznie duże wymagania i pamiętaj o tym, aby zachować troche kasy na utrzymanie sprzęta, po pierwsze to niewiadomo w jakim stanie sztuke wyrwiesz a po drugie to napęd, zawieszenia jakieś płyny exploatacyjne, to wszystko też kosztuje i jest niezbędne. Postaw sobie pytanie czy chcesz niezawodności czy mocy ze 125 lub 250. Jak chcesz mocy to wiedz że wiąże się to z duużymi kosztami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 HEhehe pierwszy raz slysze zeby KX 99 za 4500 :/ i jescze nowy silnikJak to sie mowi "trzeba sie dobrze zakręcic" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zastanowilem sie, przemyslalem i jednak biore huske WR 125, podobno ma ponad 40 kucy, to w zupelnosaci wystarczy i oczywscie szukam po za granica naszego wspanialego panstwa ale dziex chlopaki za komenty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Niektórzy mówią ze wr bije na głowe exc pod względem zawiech. Ogólnie świetny wybór. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 sama moc nie wystarczy, potrzeba jeszcze umiejętności Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 WR 125, podobno ma ponad 40 kucyGłupota nie ma ponad 40 kucy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ja sam nie dawno sprzedałem KTM GS 125 za 4000zł i to moto miało kolo 39KM i generalnie wszystko na wypasie. Popatrz za KTM GS, Honda CRM GS 125 39km heheheheheheeh :evil: :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja polecam Honde CRM 250 bardzo mocny sprzet i doskonale radzi sobie w teremie!! na kazdym biegu ma chec isc na kolo, ale niejestem pewien czy moja jest odblokowana czy oryginalnie ma taka moc ;) Ale goraco polecam tem sprzecik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja polecam Honde CRM 250 bardzo mocny sprzet i doskonale radzi sobie w teremie!! na kazdym biegu ma chec isc na kolo, ale niejestem pewien czy moja jest odblokowana czy oryginalnie ma taka moc :D Ale goraco polecam tem sprzecik!!Troche pomieszałeś ;) ty masz honde cr250 czyli mocną bestie przeznaczoną na tor crossowy,która fabrycznie nie jest blokowana, wrecz przeciwnie- fabryka wyciągneła z niej maksymalną mozliwą moc :icon_eek: a crm250 to jest enduro które ma całkowicie inny silnik niz cr250 i ma o wiele mniej koni. No ale ja takze polecam CRM250 bo dobry sprzecik, tylko ciężko cos takiego kupic w polsce. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A kto powiedzial ze mam 1 motocyk? :D moja crm-ka wymiata jak jeszcze niepoznalem jej wszystkich mozliwosci :icon_eek: no jest ja trudno dostac i u nas zadko kto oniej slyszal bo nawet w salonie Hondy niemaja katalogow ;):D:D ale wkoncu zaczeli je sprowadzac do nas wiec jak sie trafi okazja polaecem!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 GS 125 39km heheheheheheeh :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_biggrin:Tak GS 125 z 93r miał dokładnie 39KM :buttrock: te same silniki i zapłon były w sx do 97rhttp://www.bikepics.com/pictures/570690/ to był naprawde fajny motorek :flesje: pozdr Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Tak GS 125 z 93r miał dokładnie 39KM :icon_biggrin: te same silniki i zapłon były w sx do 97rhttp://www.bikepics.com/pictures/570690/ to był naprawde fajny motorek :icon_mrgreen: pozdr coś mi się nie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi