maniek_7 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, Ponieważ za niecałe dwa tygodnie pierwsze treningi Grandysów, ustalny kto się wybiera, jak jedziemy, gdzie śpimy. - ja jadę z moto na przyczepce (potem moto zostaje w Poznaniu w HRG) - mogę mieć autko z hakiem, ale przyczepkę i pasy trzeba załatwić.- jadę w poniedziałek (tak żeby tam być do 20.00, albo i wcześniej, żebym zdążył w owiewki ubrać maleństwo)- można rezerwować przyczepę (może spać 4 osoby, ale jak w namiocie, tzn. w śpiworach i na dwu podwójnych łóżkach - koszt przyczepy to około 40- 50 zł doba (cała przyczepa). Oczywiście jest pełno miejsca na rozbicie namiotów (jak by co to i namiot i materac i pompkę mam... :icon_mrgreen: )- na miejscu są prysznice i budka z żarciem- kto chce jechać, to juz najwyższy czas zgłosić swój udział do grandysów (może być tłoczno)- warto zabrać (jak ma się moto w wersji drogowej) jakieś zapięcie - niby jest ochrona, wszystko cacy ale we wrześniu 2004 na MMP Hubertowi (temu co wygrał Rokkie 2005) wyparowało moto... Można też jechać we wtrorek rano, ale... wyjeżdżać o 5 rano z Wawy to średni pomysł. :icon_mrgreen: Z tego co wiem, pozdro600 już wpłacił, lobo i skandynaf też coś kombinują... no i Adam się dziś zaczął interesować... Piszę tu, bo tor mamy jeden i jest to jedyny akcent sportowy w tym śmiesznym kraju (jeśli chodzi o ściganie się). Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam. Coś mi tu z datami nie pasuje, 1 jest w poniedziałek a szkolenie ma być 1-3? Jak to będzie Maniek? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja będe jedynie w charakterze kibica, gdzieś się też pewnie pokręce po "padoku" :wink: W jakiej grupie jedziesz Maniek i jakiego Gixxera mam wypatrywać (kolur)? Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja będe jedynie w charakterze kibica, gdzieś się też pewnie pokręce po "padoku" :cool: W jakiej grupie jedziesz Maniek i jakiego Gixxera mam wypatrywać (kolur)? Ja oczywiście jadę się bawić, więc w pretendentach, a kolor się zobaczy - właśnie owiewki dziś trafiają do HRG Dominika, który coś już z tym wymyśli.. :wink: Adam, Grandysi są 2-3 maja. 1-go maja jest dzień Suzuki gdzie mają wstęp tylko osoby zaproszone przez dealerów Suzuki. Dlatego wybieram się w poniedziałek po południu. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 czesc,ja chetnie ale dopiero na kolejny trening tzn w czerwcu. Weekend majowy niestety odpada :wink: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ma ktoś namiary na stronę na której jest opisany trening warunki , cena itp...może na ten czerwiec by się coś wyskrobało :banghead: no a 1-3 maj to chyba mało jednak realne patrząc na temat o torze Poznań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 zobacz na stronie grandysduo.com.pl numer telefonu do firmy i sie dowiedz.cena treningu to 600zl.ja juz mam wplacone. nikt sie nie odzywal ze trening odwolany wiec chyba bedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dowiesz się na miejscu, że bedzie, owszem ale w innym terminie. Ewentualnie inna wersja: dziś teori, za miesiąc praktyka. Oby nie. Tego się obawiam, i czekam jeszcze z wpłatą. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ma ktoś namiary na stronę na której jest opisany trening warunki , cena itp...może na ten czerwiec by się coś wyskrobało :banghead: no a 1-3 maj to chyba mało jednak realne patrząc na temat o torze Poznań... również w czerwcu planuję trening więc przetestujemy jak te F4 śmigają po torze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jakiego Gixxera mam wypatrywać (kolur)? Aaa to akurat jest wielka niespodzianka. Nawet dla samego Mańka! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 O ktorej tam sie bedzie cos dzialo? Przejechal bym sie 2-go albo 3-go maja chociaz popatrzec... Ma ktos jakies info? Na stronie www.grandysduo.com.pl nic nie ma na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dziać się będzie cały czas. Wg. harmonogramu jazdy od 9 do 17 (z podziałem na grupy), a potem pewnie zwyczajowa integracja :( Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dziać się będzie cały czas. Wg. harmonogramu jazdy od 9 do 17 (z podziałem na grupy), a potem pewnie zwyczajowa integracja ;) Dokładnie. Tak naprawdę to taki swoisty zlot motocyklowy... : :) Trza mieć kondycję, żeby w pełni uczestniczyć... :D Byle tylko pogoda dupy nie dała... :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam. No to jestem już zapisany na trening, teraz tylko non stop śledzę prognozy i mam nadzieję, ze sie przejaśni. Do zobaczenia na torze. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a ja wiem jakie BEDA KOLORYBO WIDZIALEM :D ale nie powiem... duze brawa dla Dominika za wytrwalosc z naklejkami :) be_żowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi