MarianKa Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tak jak bedtom - Contiforce nowe ze sklepu, r 2005 - po świętach zakładam Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bridgestone battlax bt57r z 2004 se kupiłem za 150 zl w stanie po 100km i sie ciesze jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 metzelery z 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Metzeler rensport 2005 - obie 120/70/17180/55/17 opony po kilku kolkach w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Drugi sezon BT 010 przod, 020 tyl 2003r obie ze sklepu.W Polsce BT 020 nie pracuje na mokrym asfalcie, w reszcie swiata jakos daje rade. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przód -metzeler -rocznetył - heidenau -nówkapozdro :crossy: roczne => roczna * :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Przód Michelin Macadam 48 tydzień 97 roku Tył Michelin Macadam 50 tydzień 2000 roku Wychodzi na to ze mam jedne z najstarszych opon na forum :-) Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez aprilia_af1_125 Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Michelin Pilot Power, przód i tył 2005 r i gorąco polecam!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przód i tył Dunlop D207 RR produkcja '03 zamontowane w styczniu '04. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 witam.przód Metzeler M-1 koniec 2002 leżak , tył Metzeler Z6 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 dzisiaj widzialem kolesia na YZF z pomaranczowymi oponkami Toma-Hawk czy jakos tak sie zwaly :crossy: wygladal jak na miedzianych, efekt bardzo ciekawy :P ponoc taki komplecik w jeszcze innych kolorach mozna kupic za 120 ojro :banghead: tylko czy zaufac temu przy wiekszych predkosciach lub na zakretach okaze sie pod koniec sezonu :banghead: P.S.P/T Pilot Power 06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no i widzicie wszystko chodzi na nowych gumach. no a jak tu jezdzic na starych jak coroku zakladam nowe bo te "stare" sie zuzywaja :crossy: Jezdze na Metzeler Z6, ktore zawsze sa z bierzecej produkcji, czyli nie starsze jak pol roku. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 przod metzeller(jodelka)tyl dunlop(jakis tam)po dokladne oznaczenia niechce mi sie isc do garazu:P ale obie maja po 5lat, chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Sam mam chyba lekkiego pierdolca na punkcie ogumienia, tak w 2 badz 4 kolach. Moja 'filozofia' opiera sie na zalozeniu ze aby czuc sie bezpiecznie i miec kontrole nad pojazdem, potrzebuje dobrych hampli i dobrych opon (stan gum, wywazenie, cisnienie w kolach). Nie znosze drgan z kol na kierownice. Bez tego nie bawilbym sie w 'blaszance' na przyklad tak:na mokrym, nie w deszczu ale na mokrym- miedzy Poznaniem a Koninem :icon_mrgreen: ale do tematu:no a jak tu jezdzic na starych jak coroku zakladam nowe bo te "stare" sie zuzywaja :icon_mrgreen: Jezdze na Metzeler Z6, ktore zawsze sa z bierzecej produkcji, czyli nie starsze jak pol roku.SirAdamNie bardzo wyobrazam sobie jazde na gumach 5cio letnich badz starszych. Po pierwsze jak w cytacie wyzej, po sezonie(10-15 Kkm) sa zwyczajnie zuzyte- przy czym mam wrazenie ze ma to zwiazek z inna charakterystyka asfaltu- na poludniu Europy (w Niemcach rowniez) asfalt jest znacznie bardziej szorstki, ostry, poprawia to przyczepnosc, ale zuzywa gumy szybciej.Po wtore, guma parcieje tak jak gumowe uszczelki, cokolwiek z gumy. 'Niedowiarkom' polecam uzycie 5cio letniej lub starszej prezerwatywy..... :icon_mrgreen: Wiem ze to wydatek, ale moim zdaniem oplacalny. Inwestycja we wlasne bezpieczenstwo. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Piotrek69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @Piotrk 69 Fajnie Ci ta fura chodzi, co to za auto i jaki silnik, bo widze ze grasz w "mojej" lidze :icon_mrgreen: Co do reszty postu - nic dodac, nic ujac.Czasami "fanatzyzm" na punkcie bezpieczenstwa sie "oplaca", bynajmniej ja nie zaluje pieniedzy na takie rzeczy, czy to w samochodzie czy tez w motocyklu. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi