PeterS Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 I ja się przyłaczam do gratulacji!To dość konkretny sprzęt na nawijanie kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 To ja też sie przyłączę do gratulacji:Muzyk: GRATULACIONEZ !!! :PTylko uważaj na lewe zakręty :P bo ten sprzęt może mniej wybaczać niż ecia ;D P.S.Chciałem nadmienić, że w ogóle nic nie napisałem o desce dzisiaj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Myzyk! Gratuluje! :P A słuchaj, bedzie jeszcze jakis termin na oblewanie? Taki dla chorych/przeziebionych/nie zdrowych... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Dobrze sie jezdzi na TDMce :banghead: Napewno bardziej sie nadaje do naszej jazdy niz GL :P Dobrze, ze ostatecznie na tym sie skonczylo!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie no Muzyczku GRATULACJE!!!!TDM to kurde ladny wielkolud jest :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 niom Muzyk....a teraz bedzie ci brakowac starego sprzeta...tego zapachu oleju.. braku przyspieszenia.. ... a tak na powaznie to gratuluje.. tdm miodny sprzecik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Przyłączam się do gratulacji :banghead: ...kiedyś też sobie takiego sprawię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 19 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Wszystkich serdecznie zapraszam na piwne spotkanie przedswiatecznesroda godz 19 pub popularny na ulicy grodkiej idac od rynku kawaleczek za placem ww swietych po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Muzyk:Etą wyjechałeś na zamek w Rabsztynie, to TDMą na zamek w Smoleniu z palcem w d*** wyjedziesz :PSzykuj już trasę na nowy sezon :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 jako ze moj post sie rozplynal to napisze go jeszcze raz Zapraszam na nowo powstale forum grupy Krakow i okolice : http://www.krakowskagrupamotocyklowa.glt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 :P Dobrze że forum już działa. to jak kompani, co Wy na to? (nam pasuje) Wszystkich serdecznie zapraszam na piwne spotkanie przedswiatecznesroda godz 19 pub popularny na ulicy grodkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 to jak kompani' date=' co Wy na to? (nam pasuje)[/quote']Kurka... Ja bym chętnie się z Wami spotkał, bo dawno się nie widzieliśmy, ale niestety....Nie dość, że mam trochę daleko coby wpaść na 1 piwko, to jeszcze w czwartek idę do pracy. Ni hu hu. :cry: Mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze.Strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam, na nowym 4um wrzuciłem wątek dotyczący osób związanych z jego założeniem, a także być może z innymi sprawami dotyczącymi tego forum.Zobaczymy jak się rozwinie:http://www.rzeznia.fol.pl/edek/phpBB2/view...wtopic.php?t=20 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zobaczymy jak się rozwinie:Z mojej strony się nie rozwinie.Mam swoje zdanie, ale nie będę się (ani tutaj, ani tam) nim dzielił (mówiłem Ci conieco na gg).To wsjo.howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 eeeetamto juz lepszy topic zarzucil akiro na yahoogoups (tak tam tez powstala alternatywna lista, gdy forum nie dzialalo-ale sie nie przyznaje jak powstalo)dlaczego na preclach krakowskich motocyklistow uwazaja za pedauy :P na wylewanie zali zapraszam w stode do popka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi