thors Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam manuala do XLV 750 R chce ktoś?????????/ i yamha XV 500K tez chce ktos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Może znalazłby się manual do GPz 305 (partsy mam).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piort Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Poszukuje manuala do Suzuki GR650, ale jak by ktoś miał do GS450 lub GS500 to też bym był bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 20 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 moi kochani dla wszystkich co mają SV650 firmy suzi jak pamietam - wszystko :P jest na www stronce JACEK pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 23 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 dla miłośników Dragstara firma jamaha :P mamy fiszki do Draga650 pozdroofka dla Tołdiego (qfa - jak sie to pisze ) papapa Black jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 26 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 BMW po raz pierwszy na www.jacus.pq.pl R 1200 c czy coś chce kto user (nie service) manuala do GS 500 ? papapa :wink: pozdroofka dla lubiących piwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Czółko - do Ducati 900 Monster 1998 miałbyś coś?PozdrawiamDominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 1 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Moi kochani Może by tak kto poszukał i znalazł Domikowi manuala..... bo na necie nie ma nic i posłał albo mnie a lbo od razu jemu na emilka papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Zapomnialam Ci podziekowac za serwisowke do mojej yamaszki :D Nalezy Ci sie piwo --> do odebrania przy najblizszej okazji :wink: Ogolnie to na prwde swietny pomysl z tymi serwisowkami. Z czasem bedzie ich coraz wiecej i wiecej.. i kazdy ma dostep za free :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 W sprawie książek : Jeśli ma ktoś do ZZR 600 w języku angielskim lub polskim' date=' chętnie skorzystam do skserowania - ja mam po niemiecku, a ten jezyk nie jest mi zbyt bliski! :cry:[/quote'] ja też, ja też jestem potrzeboski na taką książkę i ajk ktoś będize ją oferował mańkowi to niech o mnie nie zapomni........ maniek póki co to może bym skorzystał z Twojej? - kumpel zna niemiecki........... będę wdzięczny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Ja bym prosil do GS500 ! Szkoda, że nie serwisówka. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 ja mam kilka manualek ale nie wiem komu je przesłac żeby je wrzucił na serwer- niech ktoś da znać Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 ja rownierz,gdzie je przeslac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 To ja prosze o coś do NSR50 S-G `91:)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 a znajdzie sie cos do jawki mustang ? jakas ksiazeczka serwisowa albo cos :-) bylbym wdzieczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi