KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ojjj jezu wiecej pali ?? Ile wezmie wiecej 1litr 2 na 100km.Jak liczysz sie z paliwem tak bardzo kup sobie malucha on pali 4litryZa drogi w utrzymaniu :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 trasa: sam: 150/160 km/h -ulubiona prędkość na wszystkich nakedachz pasażerką: max. 140 km/h -w zasadzie bez względu na posiadany motocykl - powyżej dla Pasażerki (podobno) kończy się przyjemna jazda, zaczyna walka z wiatrem.miasto:w granicach rozsądku, ale chyba nie szybciej niż 130 km/h Oczywiście pomijam incydentalne szybsze jazdy, chodzi o przeciętną. P.S. 150 km/h jest wg mnie optymalną szybkością, przy której można rozkoszować się widokami i zanadto nie skupiać na jeździe. Gdy jeździłem banditem 1200 czy vfr, zdarzało mi się jeździć grubo powyżej 200 km/h, ale to nie ma za wiele z turystyką wspólnego, raczej tylko (lub aż) przyjemnosć samej jazdy... P.S.2 Wg mnie, nie mozna porównywać obecnego ruchu na drodze z, powiedzmy 1998 czy 2000 rokiem, w związku z czym myślę iż era szybkiej jazdy w Polsce powoli dobiega końca lub szybka jazda będzie czymś w rodzaju hazardu: dojade do celu czy nie, szanse pół na pół... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Yamaha FZ750W mieście to od 1 do nawet 120 [km/h] (jak jest dwupasmówka gdzie i tak katamrany poniżej 80 / 90 [km/h] nie schodzą, albo "miasto", bo tylko tablica stoi i dwa domy "na krzyż"...)... Poza miastem średnio od 80 do 140 [km/h] (oczywiście zdaża się momentami więcej ale póki co, w cięgu prawie 3 sezonów, 180 [km/h] nie przekorczyłem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 jawa 350: 80-100km/hjawa 50: 45km/h (we dwóch) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Hmmm...moto mam od tygodnia i jeszcze 70km/h nie przekroczyłem po drodze z żwirem P.S. aha we dwóch to tez 70km/h Edytowane 31 Marca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Na GS po mieście śmigało się z prędkościami 1-80 kmh.Poza miastem głównie 90-140 kmh. Wystarczało, żeby jako tako radzić sobie w ruchu drogowym. Co do Fazera to się zobaczy :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Średnia to 150, 160 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 R6 z plecakiem 110-150, solo 130-170 :smile: zapomniałeś dodać że 190-250 z kolegami;) ja R1 120-160 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 zapomniałeś dodać że 190-250 z kolegami;)ja R1 120-160 :smile:Mój błąd,już naprawiam :D :Z Bartus-em i Grzesiem 190-250 :) Pozdrowionka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 w miescie do 90 ale zalezy gdzie. Tam gdzie mozna to szybciej a tak to przepisowo.Poza miastem 130-140 to rozsadna predkosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 GPX 750 poza miastem ok 100km/h w mieście ok 80km/h. Na VFR bardzo podobnie. PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 W trasie utrzymanie 100kmh dla mnie jest prędkością na razie optymalną. Wyzej silnik się męcczy, a powyżej 120 kmh - przegrzewa i zaciera. W mieście w zeszłym sezonie 60-70. Myślałem że tak oszczędniej... Teraz mam bogato ustawiony dół obrotów, a ubogo górę. Efekt? Nie przegrzewa się, idzie ładnie, i pali mniej, więc automatycznie zacząłem go troszkę kręcić (o ile się da na drodze). Ale z reguły nie przekraczam w miescie 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirU Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tyle ile dała fabryka jeżeli są takie warunki i jest bezpiecznie czyli 85km/h w porywach 90km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Bardzo szybko...za szybko.... Na trasie tylko raz mnie katamaran brał.Moja pierwsza wyprawa do Wawy na moto i przy 180km/h (trasa Różan - Pułtusk) wyprzedziła mnie nowa Laguna.... W mieście wolniej ale tak jak już gdzieś pisałem KEN i Rosoła wyzwalają we mnie żądzę prędkości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 przewaznie jezdze z predkoscia dostosowana do warunkow panujacych na drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi